Tiež to tak máte, že po čase, po rozchode si pozeráte fotky bývalého a nerozumiete tomu čo ste na ňom videli? Alebo to len ja tak mám?
uprimne vobec taketo veci neriesim, viem preco sme boli spolu a co mi na nom imponovalo, viem preco sme sa rozisli a kazdy sme sli dalej svojou cestou 🤷♀️
No a teraz si predstav, že tvoji ex občas narazia na nejakú fotku alebo spomienku na teba a povedia si presne to isté - kristepane, čo som mal za zatmenie, keď som trávil čas s touto? 😅
Neriešim, tak ako som sa časom zmenila ja, tak sa zmenili aj oni. Čo sa mi páčilo vtedy, nemusí sa mi páčiť dnes. A z nejakého dôvodu sme vtedy boli spolu a z nejakého dôvodu to nevydržalo.
Nie, nezamilovala som sa do jeho výzoru ale osobnosti - aký je takže z fotiek by mi to nič nepovedalo
Preto som fotky vymazala hneď na druhý deň. Nech sa nemusím pozerať už na neho
@zuzanka.zuzu áno viem že tvrdé y, len som myslela najskôr v množnom čísle, ale hej je to blbo napísané. Ale ovládam pravopis, nemaj obavu.
sem tam si pozriem čo bolo v minulosti, ale určite nie takýmto štýlom... každého jedného človeka si vážim dodnes... ale asi som vadný a tiež na vzťah nemám šťastie.
@bennn a koľko máš rokov? Že koľko to už skúšas nájsť 😁 Ale hej aj ja si človeka vážim, v danom čase, asi mal pre mňa význam. Je to skôr len tak, že city už odišli, keď pozerám fotky a spomeniem si ako nebol pre mňa ten pravý, preto mám tie pocity, že čo sa mi na ňom páčilo, lebo už nič necítim.
Neviem preco by som si pozerala jeho fotky. Je to za mnou, viem preco sme sa rozisli a proste tam to pre mna konci. Ked sa stretneme na ulici tak sa pozdravime, ale pre mna je to uz len znamy.
Naco stracas cas s minulostou? Co bolo bolo, zavrem zhasnem vybavene. Ak stretnem cau/cau a nic viac.
Mne tak minule vyskočilo na fb, jeden z mnohých, do teraz ho považujem za svoje životne zlyhanie. Ale zas aj negatívna skúsenosť je skúsenosť. I keď teraz by som ani patikom do neho neštuchla.
keď tak do správy, tu tetky klebetky budú odsudzovať, lebo si tu dovolím napísať presne čo si myslím.
Nepozerám si fotky bývalých, lebo ma väčšina z nich nezaujíma, ale áno, keď su v hlave premietnem tie vzťahy, tiež sa veľakrát pýtam samej seba, ako som mohla byť taká sprostá a prečo som tak dlho nechala so sebou zametať.
Fotky nepozerám ale inak áno, teraz nechápem čo som na niektorých vlastne videla a nemyslím tým fyzicky vzhľad. Hovorím si bože ako som mohla tak dlho byt s takým magorom 😅
moj byvaly je fesak a vyzera ako Boh sexu, cize z fotografii by som urcite nezistila, aky kus kkta to je 😀
vôbec nechápem, čo ťa priviedlo k tomu, aby si otvorila diskusiu k takej veci... tak, je to už za tebou, tak čo riešiš? nechápeš, čo si na ňom videla? Čo teraz?
*Bývalý
a nemam cas pozerat taketo fotky, zijem sucasnostou a premyslam o buducnosti 😉