Včera v jednej reštike som videla ex s kamošom.Neviem či videl on mňa veľmi som tým smerom nechcela pozerať,myslela som že keď ma vidí videl že sa príde pozdraviť( rozíslu sme sa ako kamoši) či som sa mala ísť ja pozdraviť?
Nepozdravil, asi videl, že sa hráš na neviditeľnú a ma toľko rozumu aby nevyvolával trápne situácie.
Nepozdravila a ani necakala ze pride pozdravit on mna... iba ak by sme boli hned vedla seba, tak by som cakala ze ma pozdravi... ale aby musel prejst cez pol miestnosti, tak to nie.
stacilo, keby si sa tym smerom pozrela a mohli ste si kyvnut hlavou na pozdrav. ale kedze si tocila hlavou cely cas iba do jednej strany, mozno si vsimol, ze je to zamerne. zdravit by som sa za nim nesla, najma ak bol s kamaratom, stacil pozdrav na dialku a nemusela si sa teraz tym zaoberat
ako nemá dôvod chodíť on za tebou ťa zdraviť a rovnako ani ty ísť konkrétne za ním a pozdraviť. keby ideš vyslovene okolo neho alebo on okolo teba tak áno pozdrav je na mieste. ale ked si si išla sadnúť niekde mimo neho...a nemali ste na seba výhľad tak by práveže bolo od veci aby si sa prišla postaviť pri jeho stôl pozdravila ho a dalej čo? tak čau....proste ak si ty nešla vyslovene okolo neho ani on okolo teba a ty si neodvrátila zrak alebo čo, tak je to v pohode.
Tak skovavat sa za jedalny listok alebo kvetinac mi pride take komicke nesebavedome. Ked by sa nam stretol zrak usmiala by som sa a zamavala .. a dalej mu nevenovala pozornost aby to nebral ako signal ze chcem blizsi kontakt…nemusel by nikto ist k tomu druhemu zdravit sa. Aspon by bolo Jasne ze si nad vecou a ze stale je to clovek ktoreho si poznala Tak si slusna nie je to tvoj nepriatel. Len ex ..
Prepáč ale riešiš somariny.. občas pozdravím, občas nie, no najmä je mi to úplne jedno 🙂 asi s tým nie si ešte úplne ok keď to riešiš, však?
Keby sme sa stretli dakde medzi dverami, alebo ideme okolo seba v reštaurácii, tak normálne poviem, ahoj, alebo čau. Hotovo, nic iné.
Keby sa na seba pozrieme náhodne počas debaty, tak kyvnrm hlavou, určite by som sa, neskrývala dakde za kvetinace, ani nešla cez miestnosť kvôli pozdravu.
Raz sme náhodne stretli mužovu bývalu,normálne jej pozdravil,a šli sme ďalej.
K stolu by som neprisla. Kyvla hlavou,keby sa nam oci stretli.
K čomu je toto následné rozoberanie? Veď rob v danom okamihu, ako to cítiš. A to záleží, ako ste sa rozišli, ako vyspelí ste, akí ste ľudia.
Normálne sa pozdraviť je slušnosť, pokiaľ nebol nejaký pako. Kľudne sa zastaviť a porozprávať, ak ste sa rozišli v dobrom a naďalej si jeden druhého vážite.
Tak ty si sa pred nim skryvala (nepozerala tym smerom) a cakas, ze on ta mal prist pozdravit?
Keby ste sa rozisli v dobrom ako kamosi, nemas problem prist v restauracii za nim a normalne ho pozdravit.