Baby, povedali by ste tehotnej znamej, ze ju partner podvadza?
Mam taku moralnu dilemu, lebo som nedavno tiez rodila a na jej mieste by som to chcela vediet.
Mam to potvrdene dokonca jej partnerom, ma uplne mladu zabku a nevie sam, ako dalej. Ja moc nemam na to “gule”, aby som sa do toho montovala, ale tazi ma to. Na druhej strane… vie to pomerne dost ludi, takze asi to radsej necham na osud, lebo verim, ze sa to skoro prevali.
Rada si precitam nejaky iny pohlad na vec, lebo stale nad tym rozmyslam.
Ak je to iba znama tak neries. Ine ak by to bola blizka kamaratka ktora ti ozaj veri. Max nech sa prizna hrdina. Alebo naopak nech si nesie svoj batoh svedomia kym bude vladat.
Je to ťažká situácia. Na jednej strane by som ti napisala: nehas co ta nepali ale zas na druhej strane by som jej to povedala pretože nikto nechce byť klamany..
Nie, nepovedala. Nemam pravo miesat sa do inych. Je to ich zivot a oni su zodpovedni za to, aky si ho urobia (myslim tym oni obaja, aj znama, aj jej manzel). Ak s tebou on priamo o tom hovoril a povedal, ze nevie, ako dalej, tak jemu mozes povedat, aky mas na to nazor ty a co by mal spravit, pripadne, ze by si na mieste jeho zeny o tom chcela vediet.
Ja by som to chcela vedieť, a ešte by som ti bola vďačná, zato že si mi to povedala a neostala som ako nevedomá trúbka, takže áno určite jej to povedz nič tým nestratis
Áno povedala by som
Predpokladam ze ti to povedal s tym, ze to ostane medzi vami. Ako si dovolujes vobec zvazovat povedat jej to? 🙂 Zveril sa ti, je do doverna info. Tam to konci. Je uplne jedno, ze je to tvoja naj-kamoska/sestra kona brat.... Jedine co mozer urobit- komunikovat to s nim. Mozes mu povedat, ze sa ti to nepaci a nech sa chlap nad sebou zamysli.
nie nepovedala
nevieš ako presne na to zareaguje, či nezačne skorej rodit , neskôr môže stratit mlieko atd
nie nepovedala jej nie
ale zato jemu by som spravila scénu a riadnu, vyčistila žaludok s tým že pôjdem aj za jeho rodičmi nech si robia poriadky a dala lehotu že bud to skonči alebo to raz povieš
nie každý pár počast gravidit môže suložit , niekedy to nejde atd , ano existuje bordel stále lenže ani to nie je na sk prijatelné
@kristinapetronela Parada. Niekto ti povie nieco doverne a ty to vykvakas jak taka hus 🙂 Mas vobec nejakych skutocnych kamaratov?
Mojim najblizsim kamaratkam by som to urcite urcite povedala a viem ze aj ony mne, nikdy by nechceli aby zo mna niekto vedome robil hlupanu a este kolko ludi okolo o tom vedelo.
Hoc akej znamej by som to nepovedala, nestarala by som sa
Ak by to bola veľmi dobrá kamarátka, tak by som jej to povedala. No, budeš tu mať len dva typy názorov, rozhodnúť sa musíš sama. Ale podľa mňa je lepšie, keď sa to dozvie teraz ako potom, keď už bude neskoro.
Povedala by som.
100% povedať, ale počkala by som po pôrode
Tehotnej by som to nehovorila, neriskovala by som, ze z toho soku potrati.
Tehotnej by som to nehovorila. Ak by uz malo dieta napriklad rok, tak Ano. Ale ak by som sa o tom rozpravala s tym chlapom, dohovorila by som jemu. Iba posledny chrapun podvádza tehotnú zenu a este povie, ze on sam nevie ako dalej. A iba ženská spodina, spi s chlapom co ma doma tehotnú zenu. Toto je pre mna dno ľudskosti a morálky.
Nech urobíš čokoľvek budes za zlu. Tvar sa ze o tom nevies a hotovo. To je ich vec, nech si to riešia medzi sebou.
Presne v rovnakej situacii bola pred casom moja kamaratka. Ako tehotnu ju zacal manzel podvadzat. Dozvedela sa to a dietatko je postihnute. Ten stres v tehotenstve je hrozny :(. Mali spolu uz dve starsie zdrave deti. Takze asi by som to nechala az po porode.
Poznáš tu kamosku veľmi dobre? Je dostatočne silná prijať to? To je podststne. Moja kamoška chcela ukončiť zivot pri vážnom podozrenie, deti už na svete... Tej by som to napriklad nepovedala, ani keby ich tých dvoch zrovna v posteli najdem.
On si šmýka kde chce, bude žiť a ona sa zabije? Lebo som mala gule a povedala jej to!
Nie a nie, presne z takéhoto dôvodu.
Ak vieš akú má povahu, ze by síce bola nestastna, nasrana ale nezvolili by ju to - počkaj aspom kym porodila...Mozno tie orve 3 mesiace, kym sa zosúladiť s babom
A zrejme by som prinútila toho gélová nechcjej prizná farbu, kkt! Doma tehotna žena, a on si ma milenku, vystriedať co sa do neho zmesti! A on chúďatko nevie co robiť. No po tých zopár po papuli by aspom vedel...
Nie, je to jeho vec, jeho zivot. Nemiešaj sa do toho. A ak sa zamiešaš do života druheho, cakaj nasledky pre teba samu.
Pozri sa na to z druhej strany. Ak by ťa partner podvádzal a tvoja kamarátka by to vedela, chcela by si aby ti to povedala? Ako veľmi by si bola na ňu potom naštvaná, že to vedela a nič ti nepovedala?
Ja by som nevravela nic
Ja neviem ci by som to chcela vedieť, ale zase aj by som sa na teba hnevala, keby som zistila, že to vieš a nikto z vás blízkych mi to nepovedal.
No vyber si.
Asi by som povedala.
@zelenina1 neviem to od neho, len mi to potvrdil, mam to z ineho zdroja a on sam to povedal velmi vela ludom, preto ratam, ze sa to skoro prevali…
@veronicka1901 dakujem za nazor, nebudem to asi riesit, necham to tak… smutne je len to, ze on ju uz podvadza skoro 2 roky a 1,5 roka sa s nou vedome snazili o babatko, kym neotehotnela.
@ruxandra ja by som to chcela vediet, ale to som ja…
Autorka, ja si myslím, že každá jedna žena to vedieť chce.. (a zaslúži si to vedieť)
Polovicu prispevkov tu budes mat ze sa nemas do toho starat lebo to nie je Tvoja vec.
Ale ako hovoris, ja by som to vediet chcela, za mna ano. Zistit po mesiacoch/rokoch ze chlap mi zahybal a vsetci to vedeli, a ani kamoska mi to nepovedala... Hrozna predstava.