Povedali by ste svokre, že ste ju počuli zahrešiť?

13. nov 2023

Dnes mi volala svokra z mesta. Mobil dlhšie zvonil, lebo som akurát vyberala mäso z rúry . Zdvihla som zrejme na poslednú chvíľu a už som len počula svokru povedať "p*ča, čo nedvíha" a zostalo ticho. Hovor nezrušila, musela som po chvíľke ticha ja, zrejme si nevšimla, že som zdvihla . Akože, týždeň je u nás, chodí mi tu za zadkom "moja sem -moja tam" večer dlhé rozhovory pri vínku a poza chrbát som p*ča 😃. Má tu byť ešte minimálne týždeň a ja teraz neviem, či jej povedať, že som ju počula aby sa už nemusela pretvarovať ako ma zbožňuje, alebo to nechať tak a tváriť sa, že sa nič nestalo. Čo by ste robili vy? Trošku ma to sklamalo, lebo som si myslela, že si rozumieme . ( Počula som určite dobre, svokra skvele artikuluje ako bývalá logopedička)

banderaska29
13. nov 2023

bože....toto je otras. určite by som jej povedala, že jej ďakujem za návštevu, ale nemyslím si, že jej bude ďalej pohodlne v jednej domácnosti s takou p___u ako som ja, či jej pomôžem zbalit, alebo to zvládne sama...

h2
13. nov 2023

Možno so mnou mnohí nebudú súhlasiť, ale ja by som sa asi tvárila, že som to nepočula.

domka222
13. nov 2023

Ja by som jej povedala,že som čakala iné oslovenie,keď zdvihnem telefón. Uvidíš jej reakciu

simsalabim
13. nov 2023

No ja by som to neriesila. Pre niekoho (ja tam sice nepatrim) to je bezna nadavka=povzdych, v style - sakra, co nedviha….

barbora0308
13. nov 2023

Ja by som si s nou pekne sadla a zdvorilo na rovinu spytala, co sa stalo a cim si si toto zasluzila? Mozno to bola iba slaba chvilka, mozno ma kvoli nejakej banalite na teba tazke srdce a pod. Je to manzelova mama, tak by som skusila na to ist rozumne a zbytocne neutocit. Podla jej odpovede by som zvazila, ako s nou dalej fungovat.

zuzinka888
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivkav5
13. nov 2023

Nejdem spochybňovať, ale nemohlo to byť “piče?” 🤣🙈 že si tak zahrešila sama pre seba…inak asi by som poznamenala ironicky, pri najbližšom telefonáte, že “dnes mi chýbalo to pekné oslovenie čo minule” …nech vie, že si to počula..

reddflowerlife
13. nov 2023

@simsalabim lenze to by bolo do pi.. co nedviha, takto oslovila ju ze ona je pi..a

reddflowerlife
13. nov 2023

@h2 preco?

h2
13. nov 2023

@zuzinka888 Prečítaj si ešte raz prvé slovo úvodného príspevku.

h2
13. nov 2023

@reddflowerlife Pre moju aj jej duševnú pohodu. Hlavne teda pre tú moju.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
13. nov 2023

@reddflowerlife ano, rozumiem. Ale stale to moze byt v style “potvora”, “krava”… Ani toto nie je ktovie ako prijemne, ale niektori ludia sa tak vyjadruju 🤷‍♀️ Zanadavala si na “lenivu” nevestu… Tento jeden raz by som proste neriesila.

kitycat
13. nov 2023

Po tyzdni? Ty si tiez obcas tajne nezahresis, tak fajne ofd srdca ked myslis, ze ta nik nepocuje?

bambi2225
13. nov 2023

ja by som obratom napisala sms: "a pi*a zdvihla, ale ta druha sa neozvala"
v kazdom pripade po tyzdni si to uz ona mozno ani nepamata, takze ak by si aj do priestoru hodila nejaku vtipnu poznamku o tom, mozno by ani nevedela o com hovoris :D

autor
13. nov 2023

@ivkav5 vieš čo, pri hocikom inom by som si pomyslela, že som asi zle počula, lenže ona tak krásne čisto a zrozumiteľne rozpráva, že je málo pravdepodobné, že by som ju zle rozumela. A nie je to práve dáma čo zvykne len tak nadávať. Aspoň ja som ju za celý čas čo ju poznám nepočula ani len do riti alebo do kelu povedať .

@kitycat zahreším, ale nie na adresu človeka , ktorý mi nič neurobil. To by teda vyzeralo keby sme sa tu všetci bezdôvodne takto titulovali.

michellemary
13. nov 2023

@reddflowerlife niekto to používa bez predložky... jeden z bratov mojej najlepšej kamošky tak napríklad zareagoval, keď mu tento víkend na jej svadbe spadla fľaša vodky.

mariska1989
13. nov 2023

Donesiem jej kávičku a k nej poviem tu máte kávičku od tej p...i ... A potom pozerať ako sa bude tváriť

roja01
13. nov 2023

Aj ked ja takto nezahresim (aspon si nepamatam), nebrala by som to tragicky (niekto si slovne ulavi, pricom ani nerozmysla), no napriek tomu by som jej to povedala. Treba, aby si uvedomila, ze sa k sebe takto nemame chovat. Vycisti to vztahy.

klip0
13. nov 2023

Samozrejme že by som jej to povedala, ani sekundu by som neváhala

hedviga2
13. nov 2023

Treba tak šťavnato nadavať ked niekto nevie skôr dvihnút telefon?! Veďto každy stoji pri tlf?

negymama
13. nov 2023

No ja by som povedala. Nieco v tom zmysle, ze nech si dava pozor co povie, lebo nevie kto ju pocuva, aj ked si mysli ze je sama. A vysvetlila by som, ze islo o tu situaciu, ked si zdvihla telefon neskoro pre horuci pekač v ruke.
Iste to az tak nemyslela, niekedy cloveka prevalcuje zlost a nervozita.

nivea777
13. nov 2023

Ďalší týždeň by už u mňa nezostala 😀

tehotna40
13. nov 2023

Poznám 😀 ja som to na nešťastie zistila až od svagrinej, ale povedala som všetko narovinu, teraz máme taký vzťah ze vychádzame a tak len vnúčat co sa týka. Žiadne súkromné veci už.

es2021
13. nov 2023

Zazila som podobnu situaciu a ja som teda konfrontovala lebo slova co boli povedane "poza chrbat" sa ma dotkli...

jana_eyre_2
13. nov 2023

A nemohla povedať pi*i čo nezdvíha? Vieš že to nemyslela ako teba ale len ako nadávku.. nepovedala by som jej nič ale teda asi by ma to riadne soklo... Hlavne keď moju svokru som nepočula povedať ani do kelu.. 😅

kulumulu123
13. nov 2023

Ja osobne by som jej len tak medzi recou povedala ze ak ma so mnou problem tak by som ocenila ak by to povedala na rovinu a nerozcovalala sa nad tym ci zdvihnem telefon... Ale to by som urobila hned vtedy ked sa to stalo..
Ci ako potom prebiehal ten rozhovor??
Ako sa mas moja mila??
Aaaale dobre cakam ta tesim sa ked budeme piect tie buchty spolu....
Aj ja sa uz neviem dockat....

ondro1122
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ptvw
13. nov 2023

Ozaj nemohla povedať len "do p*ce"?

anickabasnicka
13. nov 2023

stoji ti to za to, aby jsi ten tyden mela doma peklo? kazdy si obcas slovne ulevi. ja uz slysela nadavat sproste i farare, a kdyz jsem se podivila, tak mi jen rekl, ze je taky clovek a ze obcas musi popustit, jinak vy bouchne jak papinak...to, ze si svokra tak jadrne ulevila, nemusi mit nic spolecneho s tim, jak se jinak chova k tobe. ruku na srdce, tobe se to nikdy nestalo? ze jsi nekomu volala,nezvedl ti to a ty sis v duchu rekla, ze je to debil nebo blb? mavni nad tim rukou......svokre to rekni aaaaaz nekdy casem,pokud te to bude moc tlacit na mysli. ale ne ve vzteku, spis jen tak mezi reci, u vinka