Povedali by ste o podvádzaní?

13. jún 2024

Situacia - muž vas podvadzal s kadekym a dozvedeli ste sa to po rokoch, teraz ma novu ženu a robí to isté (viete to na 100%) nechali by ste to tak alebo to povedali tej žene ( s tym že mate 100% dôkazy na to)

domi2101
13. jún 2024

Nehovorila by som jej to, ak nie je totálne mimo tak zistí sama..

maca1984
13. jún 2024

Nič by som nehovorila.

luciaruz
13. jún 2024

Nestaraj sa. Neni to tvoj muž.

rodinka20
13. jún 2024

Povedala by som to.

ssimusska
13. jún 2024

načo by si to hovorila, už to tvoj problem neni

melanta
13. jún 2024

Takéto diskusie sa tu objavujú opakovane a vždy tu prevláda názor, že nemáš nič hovoriť, nemáš sa starať. Veľmi smutné - koľko žien je ochotných tolerovať neveru, koľko žien by to nechcelo vedieť.

januska12323
13. jún 2024

Povedz to anonymne, nech s tou informáciou naloží ako uzná za vhodné.

bellaa3007
13. jún 2024

@melanta presne, tiež žasnem, že by boli ticho 😨

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
13. jún 2024

Ak máš dôkaz tak povedz, ale v každom prípade budeš za zlú lebo : 1. Ta žena o tom vie a nechce to vediet, zatvára oči pred pravdou,
2. Budeš i myslieť ze si ohrdnuta milenka a on ju uchlacholi ze to nie je pravda
3. Je to jedna so žien ktorou ta podvádzal a teda vie co je zac
V každom prípade vyjdes z toho najhorsie. Co ta vedie k tomu jej to povedať. Povedz to jemu ci nemá charakter ze podvádzal teba a terat aj novú ženu...

ssimusska
13. jún 2024

@bellaa3007 načo sa starať do niektorí s kým ste už neni spojený? Nech si robia čo chcú, už to davno neni jej starosť

melanta
13. jún 2024

@ssimusska čiže ak by ťa muž podvádzal a niekto by o tom vedel, nechceš aby ti to povedal? Lebo to nie je jeho starosť? Čiže radšej nech ťa muž podvádza, ale čo koho do toho, aby ti to vravel. Smutné a úbohé.

kikusha2212
13. jún 2024

Bola som v takej situacii, povedala som a potom som ja bola za tu zlu. Casom si ale ta zena vsetko zrovnala a opat sme boli kamaratky. Kazdopadne ja by som za kazdych okolnosti povedala, pre mna je to ako spoluucast na klamstve, tak isto ako nepovedat o trestnom cine.

kikusha2212
13. jún 2024

A tak isto som bola aj v opacnej situacii. Ex manzel ma podvadzal a vsetci boli ticho. Az po dlhej dobe mi to kamaratka povedala a bola som jej vdacna.

falbala132
13. jún 2024

ja som to raz tak jednej babe povedala a bola mi vdacna,dokonca sa z nas stali na zaklade toho kamaratky. a hrozne sa hnevala na dalsieho cloveka, ktory o tom dlho vedel a nic jej nepovedal - hadam este viac, ako na toho nevernika.

maryetta
13. jún 2024

Ako tvoj byvaly ma dalsiu ktoru podvadza? Povedat inemu ano. Ale v tejto situacii ti aj tak nik neuveri a este budes za ziarlivku.

autor
13. jún 2024

@maryetta mam take dokazy ktorym uverit musí… nepoviem aké ale mam, a mne pride blbe vediet o tom a nepovedat jej to kedze sa vcitujem do nej

zuzinka888
13. jún 2024

Povedala by som ale jej manzelovi? Ze to viem. A nech sa rozhodne s ktorou to ukonci.Ci to s tebou ju podvadza? V tom pripade je to muzovi zbytocne hovorit.

melanta
13. jún 2024

Nepotrebuješ súhlas žien z MK, aby si je to povedala. Ak ty cítiš, že to chceš povedať, povedz. Spíš jej fakty a dôkazy a pošli jej to, mailom alebo správou. Nerieš, čo si o tom myslia ženy na MK.

melanta
13. jún 2024

@zuzinka888 cha cha, chlap, ktorý podvádza kade tade to určite prestane robiť, ak mu jeho ex povie, že vie o tom, že podvádza novú ženu.

ssimusska
13. jún 2024

@melanta ty chápeš že to nieje nejaká jej kamarátka ale cudzí človek? Žena jej bývalého? Keby ma môj muž podvádza, tak by som chcela aby mi to povedal blízky človek nie niekto koho ani nepoznám, akurát by som mala z neho srandu.

melanta
13. jún 2024

@ssimusska chápem, stále som názoru, že čo si napísala je to úbohé a teraz ešte viac. Chcieť vedieť o nevere muža iba v prípade, ak ti to povie blízky človek? Fakt? Mne by bolo jedno, kto mi to povie. Lebo podstatná je nevera, nie sprostredkovateľ tej informácie. Dúfam, že nemáš dcéru a nebudeš ju toto učiť - že ak ju muž bude podvádzať a povie jej to niekto nie blízky, tak ho má vysmiať.

ssimusska
13. jún 2024

@melanta pre mňa je úbohé to, že sa vždy potrebujú všetci starať do cudzích ľudí 😄 ale to ako vidím je pre teba asi na dennom poriadku. Chcela by som vidieť teba, ako uveríš keby ti niekto povie na ulici že ťa muž podvádza.

h2
13. jún 2024

@melanta Ale toto je trochu iný prípad, predpokladám, že autorka novú ženu svojho bývalého nepozná. Keby sa to týkalo kamarátky, alebo členky rodiny, situácia by bola iná, než keď sa jedná o cudziu ženu. Navyše by si jeho terajšia mohla myslieť, že jej to hovorí, aby jej ublížila, keďže predtým bol ten chlap jej a možno aj s tou terajšou ju podvádzal.

rain15
13. jún 2024

je to také diskutabilné....keby sa vžijem do role tej podvádzanej ženy a ozvala by sa mi bývala manželka mojho muža, s tým, že viem, že sa s nou rozišiel kvoli mne a začala by mi hovoriť, že ma moj muž podvádza tak by som jej neverila ....verila by som viacej tomu mužovi, ktorý by určite spustil rozprávku že bývala ho stále miluje a chce zničiť nový vzťah...ale teda minimalne by som bola v strehu a začala si všímať isté veci....aj ked trepem :D nikdy by som sa nedala dokopy so ženáčom :D

ale teda k riešeniu - neviem aké maš dokazy ale možno keby si jej ich dala bez toho aby vedela že si to ty tak by to pomohlo aj jej a ty by si nemusela riešiť jej prípadne odmietave spravanie a samozrejme nepríjemnosti od byvaleho muža lebo ten keby sa to tiež dozvie že na neho žaluješ tak by sa ozval

krasolienka1
13. jún 2024

Tebe ako bývalej veriť nebude

rodinka20
13. jún 2024

@autorka tak keď sa do tej dotyčnej vciťuješ, tak jej to proste povedz a nepýtaj sa tu žien, ktoré by asi chceli byť takto klamané a nevedieť pravdu 🤷🤷🤷 nechápem... Buď jej to povedz normálne alebo anonymne. Však baby každý máme len jeden život prečo si ma ona ničiť ten svoj a žiť v klamstvách ???? Možno naozaj chudera nič netuší ani si nič nevšimla.. lebo sú aj takí chlapi, čo to ozaj dobre skrývajú a doma sa robia ako keby nič...

rodinka20
13. jún 2024

@krasolienka1 ale však píše, že má dôkazy.

rodinka20
13. jún 2024

@melanta presne 💪💪