Potrebujem odbornú pomoc?

20. jan 2024

Ahojte ženy. Prosím bez nejakych výsmechov… idem si po radu. Jedna sa o to, že strašne si stále myslím, že ma ľudia nemajú radi, alebo ma ohovárajú. Proste niekedy niekto inak komunikuje, alebo sa d niekým dlhu dobu nestretnem, lebo si nenapíšeme, nezavolame a myslím si, že sa somnou nebaví, je na mňa nahnevaný, alebo čokoľvek zle voči mojej osobe.
Stále na to myslím, že či aa niečo deje alebo či ma niemto neohovára. Strašne s tým stále bojujem a nechcem takto žiť. Mám malé dieťa, Mojr myšlienky su stále len na tomto že či ma majú ľudia radi a či ma neohovaraju…
Ako a v podstate.. mám rodinu, muža, syna a to je pre mňa najviac nie ti ľudia. A nepotrebujem iných k životu.. len moju rodinu
Potrebiem s tým niečo robiť, pretože ma to vnútorne zožiera.. ako mať na háku. Ako neriešiť blbosti.. stretla ste sa s tým niektorá?

tuippo
20. jan 2024

ak to nezvládneš vyriešiť sama je vhodné pouvažovať nad návštevou psychológa

autor
20. jan 2024

@tuippo tým rozmýšľam , lebo bojujem s tým a neviem ako… či nejaká kniha nieje, ma napadlo. Ktorá píše o tom ako neriešiť “maličkosti”..

ivangeline
20. jan 2024

No nemas sa rada ty sama. Cim vacsia sebalaska. Sebaucta. Cim viac citis svoju hodnotu,kt uz vobec len ako clovek mas,tak tym menej ta toto trapi. Si vzacna. Si jedinecna. Nik nie je ako ty.

autor
20. jan 2024

@ivangeline ❤️🥲

jaga18
20. jan 2024

Skús prečítať 4 dohody od Dona Miguela Ruiza, možno ti pomôže. Ale pre istotu ber termín aj k psychologovi. Je super, ze si to sama uvedomujes a chceš s tým niečo robiť. Držím palce

dadka1997
20. jan 2024

Pises ze mas prioritu a dolezitu rodinu manzel deti .. .co viac si priat ? Nazory inych nech ta netrapia .. no ale k veci, ak mas nejaky takyto komplex, skus navztivit psychologa .

domkakvet
20. jan 2024

Keby aj hovorili o tebe nieco, tak co, nic by sa aj tak nezmenilo.

nixie144
21. jan 2024

Nevážiš si sama seba, nemáš sa rada. Vybuduj si sebavedomie a uvidíš, že to tvoje okolie nemá dôvod ťa ohovárať. Skús prečítať nejakú motivačnú literatúru, aj tie Štyri dohody napr. A uvidíš, že život je o tebe, tvojom vnútri, tvojej láske a až potom je rodina, deti a ostatní ľudia len tvojim životom prechádzajú,aby ťa niečo naučili, ukázali - nie sú tak podstatní ako TY sama. Psychológ ti povie to isté. Maj sa rada. ❤️ Si dokonalý človek, pozri sa do zrkadla. ❤️

princezna_bosorka
21. jan 2024

@tuippo presne... ak su tie pocity tak nutkave, ze ta dlhodobo obtazuju, treba to riesit s odbornikom.

andrea168
21. jan 2024

Ahoj, z vlastnej skúsenosti ti píšem, že ak si niekedy myslela aj na veľmi zle veci, pripadne máš takéto stavy často ze ta nikto nemá rád a bojíš sa co bude tak treba psychiatra a nastaviť liecbu... podľa mňa to nie je hanba v dnešnej dobe a veľa ľudí má takýto problém... mne lieky veľmi pomohli a už takéto stavy nemavam a pracujem na sebe s pomocou psychiatricky...držím palce 😊

black_wolf
21. jan 2024

Ahoj, nemusis ist hned za psychiatrom, pomoze aj psychoterapeut. Ja som absolvovala niekolko sedeni cez hedepy portal a velmi mi to pomohlo, pokecat si s odbornikom 🙂 pripadne ak mas kamosov, ktorym veris a ktori vedia poradit, tak sa proste vyrozpravaj, samych seba najlepsie spozname hlbokymi dialogmi