Preco maju ludia potrebu komentovat to že moja mesačná dcérka ma faldiky na stehnach? Ja som si inac vzdy myslela ze babatka to proste tak majú?! Je cisto na materskom mlieku..
Moja mama: “ale ma riadne faldiky na nozkach”, “ona je riadne buclatá”
Uplne cudzi clovek (poistovacka v telefone) sa ma pytala na babatko a ze teda ma 6t a ze kolko vazi? Ja ze 5,5 kg, a ona “haha hihi tak to je riadne velkáá…” 😒
Ukazujem fotku z porodnice kde mala mimochodom 50tku oblecenie na sebe a VYSELO NA NEJ proste velke jej to bolo a komentar: “riadne je velkaa 😱”
Alebo komentare na fotky kde mala 3 kg ze waw aka je velka. Akoze malinká bola ako civava alebo yorkshir ale pocuvam komentare ze je velka?
Ludia vam sibe??????? 😕
@andrejkap123 nič si z toho nerob.. buď rada za to, že bábätko je zdravučke a príjma papať. Niekto sa musí modliť .. kým nemá 10 rokov a neváži pomaly 60kg. Je to ok. Je to ešte bábätko ..
Si precitlivela. Co ti maju povedat? Ludia to davaju ako kompliment lebo co ine sa da povedat na mesacne dieta. Ved vsetky su rovnake. Proste povedia ze je velke a mas sa tesit, ze prosperuje a dobre papa. 🤷♀️
@janinah naco komentujes ked len vyryvas?
@mofa vobec mi to nepride ako komplikent skor naopak..
@faasx je zdrava ano tesim sa z toho 🥰
Ja by som to brala ako komplimenty🥰co som aj brala kedze sa mi narodil 4,5kg syn. Cely zivot to pocuvame a ludia sa bezne rozplyvaju nad “tucnuckymi” babatkami. 🥰 v dobrom ti to pisem. Skus to brat z opacnej stranky nikto to nemysli zle😊aj ked pre teba ako mamu to je citlive podla toho co pises.
@andrejkap123 a to je akoze tucne 5 kilove ci preco ta to uraza? Vsak jasne, ze je dobre, ze je velke.Nevravim, ze to treba riesit ako kto vyzera ale uz ked to niekto povie tak mne to nepride ako nic urazlive. Vsak to od babetiek chceme. Aby boli baculate, mali faldiky a rastli.
@lia2929 vsak ano ja som rada ze jej chuti, nema ziadny problem a pribera len mam pocit ze ti ludia taky ustipacny podton daju do toto z tych prikladov hlavne moja mama a ta z poistovne. Narodila sa predcasne a s vacsou vahou - hypertrof tak preto mi to vadí ked to ludia komentuju.
@mofa ja si nemyslim ze 5kg je vela ale asi ludia okolo si myslia ked to maju potrebu komentovat 😅
@andrejkap123 jasne uplne chapem😏mohli by povedat aspob “aka si krasnucka” aby polichotíi a padlo to fajn. No stretnes sa s tym este vela krat🥹drzim ti palce nech uz to formuluju krajsie🥰.
@andrejkap123 nie neber to tak. V nasich koncinach je to kompliment. Ludi to az tak nezaujima cudzie deti tak proste povedat nieco chcu tak si vyberu toto lebo kazdy chce mat baculate babatko.
Veď to je úplne normálne. A všetci by tie šunky najradšej spapali, vystískali. Nič urážlivé na tím nie je.
Ja som bola velmi pysna na seba, ze som si porodila take fajne babo. A ze som si ho vlastnymi silami vykrmila. Teraz ked sa krmi sama tak uz mi taku radost nerobi.Nohy tenke ako spagaty a tie rebra co trcia….
Moc to preživaš . Hormóny ti ešte ietsju všetko vnímaš ináč . Určite tým nič zle nemysleli . Dobré tvoja mama použila slová faldíky atď no tak by som to brala tak že máš dobré mlieko . Pozri keď bude mať rok a nebude vážiť 20 kg tak je to ok 😁. Užívaj si hlavne malú buď šťastná že pekné priberá a rastie a nerozčuľuj sa nad maličkosťami
@andrejkap123 Myslím si ze si dosť premotivovaná..A inak mala by si to brať skôr ako kompliment že sa o ňu dobre staráš..nie ako urážku je to len bábätko nie 10 ročne dieťa že by niekdo narážal na obezitu
Fotky veľmi skresluju...aj mne každý na baby. Jej aké je veľké a keď videli v realite
..ooo vôbec nie je veľké. Bože, nič si z toho nerob.
Trosku sibe tebe.
ale čo si. bacuľaté bábo je pre každého radosť, mne sestrička povedala keď bola u nás a jak ho štipla do tej baculatučkej nôžky že jaj, jak sa tam budú dobre pichať injekcie… obe sme sa zasmiali, nijak zle to nemyslela a my máme ešte po 24 rokoch z toho príjemnú spomienku… bol jak ten panáčik mišelin, vyslovene také faldiky mal a bol zlatučký… a áno, bol aj veľký, v perinke bol možno prvých pár týždňov a potom sa už nezmestil do perinky… čo je na tom že niekto povie že je veľká alebo bacuľatá. keď je… teš sa že máš zdravé babo ktorému chutí papať a pekne prospieva…
Hormony ma na streche vystrelene. Si precitlivela. Vztahovacna a ochranarska voci dcere. Ked sa babo chvali, ze je velke, je to kompliment narazajuci na to, ze dobre prosperuje, ze to bude asi silnejsi jedinec.
@mandarinka555 to som myslela tak ze civavy su malé a ze bola uplne malinka a pritom mi ju ludia komentovali ze je velka 🙂 preco mi nadavas? 🙂
No uprimne som prekvapena za vacsinu komentarov 🤣🤣🤣 ake sa mi urazky ušli. Pekny den vsetkym 🙈 🫶🏽
@andrejkap123 keby mala nohy ako palicky, tak sa ta vsetci pytaju, ci jej nedavas jest, ze mas slabe mlieko a podobne. Nabuduce povedz ze si zabudla kolko vazi a neukazuj fotky a mas po probleme ked si z toho taka rozhodena.
Inac na mojho syna hovorili ze je "neurocny", cize to iste
@andrejkap123 bábätká majú byť bacuľaté. Ľudia hádžu komplimenty a ty to berieš ako urážku 🤦♀️
Veď to nehovoria o 10 ročnej, tam už faldíky chutnučké niesú a nie je vhodné ich komentovať, ale u bábätka? Úplne normálne komentáre.
@andrejkap123 No preto, lebo tieto stupidity "nedávam"...Veď rozmýšľaj trošku dpc.....Nech je , aká chce...je tvoja!!!! A besný národ nech ťa nezaujíma..Alebo si typická dedinská slieka a svokra hádže formu, lebo u nej bývaš? Ty si posratá, že mám pravdu???
@andrejkap123 prehanas.. ved to nie je urazka ked povedia aka je velka. Su to bezne reci typu boze ako uz vyrastol.
Sak co ti maju povedat? Uprimne, ich tvoje dieta vobec nezaujima, je to bezna konverzacia pri stretnuti. Odidu a zabudnu. Neprezivaj to tak.
@andrejkap123 ja to beriem ako kompliment, keď povedia že syn je taký buchtoško, že či mám smotanu miesto mlieka. Milujem tie jeho šunky.