Ahojte, som rok rozvedena a uvazujem nad tym, ze by som si skusila najst noveho partnera, ale mam 1 male dieta a druhe uz nebudem mat. Takze ako potencionalni partneri skor prichadzaju do uvahy muzi, ktori uz deti maju. Mate v okoli aj take pary, ktorym to dlhodobo vydrzalo napriek tomu, ze uz spolocne dieta nemaju? Asi by som iba potrebovala povzbudit, ze aj takto by to mohlo fungovat.
Samozrejme, že to môže vyjsť. Dieťa predsa nie je podmienkou šťastného partnerstva. Určite aj okolo seba nájdeš veľa prípadov bezdetných párov, ktoré žijú nádherný život plný lásky a rešpektu. Nevzdávaj sa. Jediné čo musíš urobiť je ísť trochu láske naproti, teda neuzatvárať sa, byť bezprostredná so zmyslom pre humor a ten pravý sa určite nájde. A vôbec nezáleží na tom, či už má alebo nemá dieťa ☺️
Mám kamaratov po 40tke a majú partnerky s detmi a vlastne deti nechcu, čiže sa určite daju najst aj bezdetni, ktorým dieťa nevadi. Ale mám aj jedného, ktorý o jednej žene povedal, že je jedna z dvoch, ktoré skutočne miloval, ale nechcel vychovávať cudzie dieťa, aj keď bola malinka, nenasiel si k nej cestu.
Som rada, ze take priklady vo svojom okoli mate🙂 Asi som iba potrebovala to pocut, aby mi to dodalo nadej.
Samozrejme. Ja som lovila v rozvedených vodách. Mám dve deti a dalšie už ani omylom. Našla som si postupne dvoch vdovcov. Dufam, že s tymto druhým to vydrží ozaj dlho, zatial to má velku perspektivu. Deti nechce, má už 3.
Neviem, prečo si myslíš, že vztah može byt naplnený a plnohodnotný len so spoločný dieťaťom.