Ahojte nemáte niekto pocit že ste sa veľmi oproti ľuďom napr.z vášho detstva veľmi neposunuli ? Niekedy keď na mňa vybehne profil niekoho z detstva,dospievania atď. tak sú to ľudia ,ktorí majú už deti,bývajú sami,majú dobrú prácu atď,začali cvičiť ,majú dobrú postavu atď. a potom som tu ja ktorá má pocit že sa nikam neposunula ,okrem toho že som sa zasnúbila,svadba ešte v nedohľadne,momentálne tiež si zháňam prácu keďže som po škole ,dieťa tiež najbližšie roky kvôli financiám nehrozí a to iste bývanie a problémy ? Tie sa stále kópia hlavne zdravotné či už moje,alebo v rodine,čiže moje návštevy su po nemocnici atď,nechápem prečo to tak všetko je,ako to máte vy ?
Ale ved si na tom dobre. Su ludia po 40ke stale single, napriek tomu, ze robili a robia vsetko preto, aby to tak nebolo. Obcas si myslim, ze to musi byt skutocne zazrak alebo zasah z hora, aby niekto stretol niekoho, kto je ochotny s nim zit, ci dokonca mat deti.
Ahoj, určite môžem potvrdiť, že život bol kedysi jednoduchší, aspoň v myšlienkach a v spomienkach su ho tak každý predstavuje, spomienky na detstvo, dospievanie nám častokrát zahmlievajú realitu a núti nás podvedomä rozmýšľať aká je negatívna realita, koľko zodpovednosti nesieme a podobne. Moja “rada” je, nájsť spokojnosť v tom čo vlastníš, kým si obklopená, každému určite chýba detstvo, kamaráti, priatelia, ale určite máš nových známych z “dospelého” života. Tiež na sebe vidím častokrát ako mi chýba domovina, starí známi, nehovoriac o rodine, mame, nad ktorou veľakrát rozmýšľam, ako chýba. Treba sa tešiť z občasnej návštevy akéhokoľvek člena tvojho života a takýmito stretnutiami sprevádzať život 😊
A preco sa porovnavas s inymi ludmi?
Kazdy clovek ma svoju vlastnu cestu a zavisi to od velmi vela faktorov a vobec nemusime fungovat sablonovito, ze hned po skole super job, vydaj, naasledne deti... Ono to teraz vyznie ako klise, ale realne aj v tvojom veku su rovesnici, ktori dopadli zle - opustené matky, ludia so zavaznymi ochoreniami a tak dalej... a proste s nimi sa neporovnavas.
Problemy su nato aby sa zdolavali. Ty mas pri sebe buduceho manzela, ktory ta urcite miluje, cize na nic nie si sama. A ano, zivot je neraz tazky, narocny... a snad ani nie je clovek, co si neprechadza vaznymi krizami