Ženy prosím vas poraďte co mam robit z manželom mame dve deti ja ho lubim milujem a viem ze aj on mna ale neviem ci je to len kríza manželská alebo co preto si idem k vam o radu aj ako sa mam k nemu zas ja správať a co robit alebo ako sa voči tomu postaviť. Z manželom mame dve deti lubime sa ano vzdy sa namna usmeje alebo ma pohladka ked pri ňom som ale už dva-tri týždne sa správa ku mne zle ked sa snim rozprávam hovorí mi ze mam ist prec alebo sa mi otočí chrbtom. Potom správa sa ku mne hrubo,ziape po mne niekedy po mne. Vyhadzuje ma z izbi niekedy a tak.. vzdy ked pride k.hadke idem ku nemu len ja a snažím sa to vyriešiť ale on je bud ticho alebo mi odpovedá dobre,jaj. Vobec sa ma nepýta co mi je ako sa citim iba ja sa vždy jeho pytam ako sa cíti ci ho niečo netrápi ..proste citim ako keby som ho nezaujímala. Dnes ráno mal moj telefón a kontroloval ho ešte ked ja som spala a domyslal si ze mam iny fb ucet a tak. Tak som mu ukázala ze to je starý fb na ktorom som dlho nebola a o ktorom vie.. na to som mu povedala ze mu nedovolim aby chodil na moj telefón kedze on si dal heslo na mobil aby som sa nu tam nedostala a ani mi ho povedat nechce. A keď chcem aby mi ukázal co v telefóne ma, Tak drží telefón on a on im sam ukazuje. Na to mi povedal ze ci chcem aby ho zlomil na dve časti. Začal bit agresívny zacal mi hovorit ze sa somnou bavit neda ze som ako moja rodina ze opacne sa snim iba bavim a ze preto sa somnou nerozpráva proste zacal sa vyhovárať na to ma zacal vyhadzovať z izby ze mam ist do kuchyne ze mam začať pratat len aby som nebola tam kde je on... prosím vas ženy poraďte mi máte takúto istú skúsenosť? Je to len manželská kríza alebo je to rozpad vzťahu? Ako sa mam k nemu správať? Aký mam prejaviť voči nemu postoj ked on neprejavuje žiadny zaujem? Prosim vas pomôžte mi
Nemusí to byť rozpad vzťahu, ale rátaj s tým, že momentálne je namotaný niekde inde. Buď sa spamätá alebo to bude stále horšie.
podľa mňa niekoho má. A je to žiarlivý manipulátor. Robí ti to preto lebo sám sa bojí toho že mu robíš to čo on tebe, čiže ťa podvádza. Neboj mám skúsenosti. Takýto nikdy nebol a zrazu keď prišiel problém tak si našiel popri mne niekoho a robil presne toto. Chodil mi do telefónu, stále mi vyvolával keď som bola mimo domu že kde som atď, nechcel chodiť von s jeho kamarátmi co sme predtým chodili si posedieť do podniku spolu, zakázal mi písať si s jeho kamarátmi aj keď predtým sme vždy spoločne sa bavili diskutovali. Presne toto robieval aj doma, začal spávať v obývačke sám vytváral konflikty. Nie je to kríza. Už len tie mobily svedčia o tom že to je nevera
To nie je manzelska kriza, to mi pripada ako vztah dvoch 13 rocnych pubertiakov. Mate dve deti, to ste si nevsimli? A zodpovednost za ne. Na zaklade coho usudzujes, ze ta lubi? Dava ti to najavo tym, ze ta vyhadzuje z izby? Ci tym, ze po tebe ziape? Alebo tym, ze si zmenil heslo na mobile? Ako sa mas k nemu spravat? Priniest rozvodove papiere a spytat sa ho, ci ma zaujem na vasom vztahu pracovat, porozpravat sa, alebo to rovno vypisete a dohodnete sa, ako dalej. To, ako sa sprava teraz, v ziadnom pripade nebudes dalej toletovat. Ved ste sa mali radi, chceli ste vytvorit rodinu, mat deti, ale toto by som brala ako velmi vazny problem