Porozchodové známosti a obnovenie vzťahu s ex

29. okt 2020

Hellou baby,muži,všetci sú vítaní na debatu....chcela by som sa vás opýtať a poznať viac názorov na danú situáciu. Nežiadam radu,len chcem poznať názory,možno ste takú situáciu zažili. (Úprimne,ja ešte nie). Ako by ste sa vysporiadali s tým,ak by váš ex chcel s vami obnoviť vzťah po tom,čo od rozchodu prešiel dlhší čas a vedeli by ste,že v tom období mal inú ženu (alebo viac žien)? Zaujíma ma,či by vám nevadilo to,že po rozchode spával proste s niekým inym a to bez ohľadu na situaciu....že je jedno či to bral len ako fyzickú potrebu alebo niečo viac....vadilo by vam to?Alebo by ste sa cez to dokázali preniesť s nadhľadom?

veronikaszabova
29. okt 2020

Za 1. Neboli ste spolu, mal pravo na ine vztahy. A ci by mi to vadilo? Asi nie.
Za 2. Do rovnakej rieky by som nevstupovala

halabolka
29. okt 2020

Zavisi to od dovodu rozchodu, od toho ako sa pocas/po rozchode zachoval. A aj od toho, ci uz dovod rozchodu nepretrvava. Ak by mi ten clovek za to stal, prekusla by som to.. samozrejme, ze je to tazsie vtedy, ak si ty nikoho nemala a on ano. To je ale iba vec ega, takze je individualne ako sa cez to dokaze ten ktory clovek dokaze preniest

elenita
29. okt 2020

A ako dlhy cas ubehol od Vasho rozchodu a od rozchodu s tou znamostou?

ivca88
29. okt 2020

Ak by som na tom bola rovnako ako on, tak nie..
Ale skôr by som sa držala pravidla, že ak by si mu vtedy bola súdená, tak by o teba bojoval.
Teraz ťa možno môže brať, že poskusal iné, zabavil sa, a teraz ťa berie ako istotu - otázne však dokedy..

autor
29. okt 2020

@elenita čas v tomto prípade nehrá rolu...alebo?

kvetinka75
29. okt 2020

Ak su dvaja rozideni kazdy ma pravo si rpbit co chce. Ale ja uz by som druhu sancu nedavala

ivca88
29. okt 2020

Jasné že čas hrá rolu.
Ak ste byvalí frajeri zo strednej školy a práve ste sa stretli po 10 rokoch, tak je to iné, ako keď ste sa rozišli pred tromi mesiacmi a on obtiahol pol mesta 🤷😅

autor
29. okt 2020

@ivca88 jedná sa o čas cca 9-12 mesiacov

rusaveri
29. okt 2020

Ahoj akurát prežívam niečo takéto len je to iná situácia. Bola som tehotná a v 8tt prestalo biť srdiečko veľmi nás to zlomilo a môj muž si našiel 21ročnú frajerku ktorú hneď aj nabúchal. Žili sme spolu 21rokov a už je to 5mesiacov čo od nás odišiel. Som z toho poriadne zničená. Najhoršie na tom je to že stále neukončil ani mamželstvo a ani náš vzťah. Ja to nedokážem urobiť lebo ho veľmi ľúbim. Chodí ku nám každý deň, normálne spolu komunikujeme aj spolu spávame. Vie že s ňou nemá budúcnosť ale nedokáže ukončiť ani jeden vzťah lebo nás miluje obe. Stále hovorí že to chce čas takisto už neviem čo mám robiť. Neviem či čakať alebo to ukončiť a nechať ho aby si to vyžral. Takže ak ste si uvedomili že sa ľúbite tak by ti to nemalo vadiť že spával s niekým iným lebo aspoň s mojej skúsennosti je ten sex teraz taký náruživejší.

ivca88
29. okt 2020

@rusaveri máš hroznú situáciu ..
V prvom rade mi je ľúto straty bábätka.

V druhom rade ta chcem tak trošku varovať, lebo keď sa to bábätko narodí, tak určite precitne a bude zamilovaný .. on ju neopustí..
Potom sa možno raz za čas ozve, keď sa oni pohádajú, ale neviem ...
Rozhodne ti vrazil noz do chrbta. Zachoval sa najhoršie, ako sa len dá.
Zaaluzis si lepšie. Odputaj sa

rusaveri
29. okt 2020

@ivca88 oni sa hádajú každý deň ona s ním ani nevie komunikovať a už má 2 malé deti ktoré mu veľmi lezú na nervy. Vôbec jej nedôveruje.

halabolka
29. okt 2020

@rusaveri a ty si zaslepena, sorry. Nechal ta kvoli 21-rocnej zabe, s ktorou je vsetko zle, ale neodide od nej. Bud ste masochisti a obaja sa vyzivate v tomto divadle, alebo sa tak strasne nemas rada, ze tvoj muz z teba robi šaša a ty ho po tom vsetkom este aj obhajujes. To je ine psycho.

ivca88
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yna1
29. okt 2020

nesla by som do toho znovu ani po case, pre nieco to skoncilo a to podla mna hovori za vsetko. Co raz ukoncim tak sa k tomu nevraciam.

rusaveri
29. okt 2020

@halabolka neobhajujem ho to v žiadnom prípade iba som dodala niečo o nich.

ivca88
29. okt 2020

@rusaveri aký zlatý, že mu idú malé deti na nervy 😅😂😂
Nech si zvyká...
Hold, fakt urobil najväčšiu blbosť.
A to si ani moc nechcem predstaviť tu dievčinu, keď už čaká 21-rocna tretie dieťa ( so ženatým)..
Smutné no..
Ale obávam sa, že buď si bude musieť vybrať teba s tým, že dieťa bude vídať obcasne ( tak ako to rob súd pri partneroch čo sa rozídu).
Alebo bude s ňou, ale isto to nevydrží, keď teba stale oblietava...
Alebo sa nejako dohodnete, že ak ona dieťa nechce, nech ho má v starostlivosti otec.
Ale to neviem či by si bola ochotná a schopná mať rada a vychovávať dieťa, ktoré nie tvoje a je milenkine .
Suma sumárum, je to týranie.
Byť tebou, rozvediem sa a začnem si užívať. Začnem chodiť na hory, alebo výlety. Skúsim si nájsť koníčky a on nech si vyberie to, čo spravil.
Nech sa teraz zachová cestne a nech sa o to malé postará..

ivca88
29. okt 2020

@rusaveri a ešte taka uvaha...
Ako by to bolo, keby bola situácia opačne?
Keby ho ty podvedies... Ostal by s tebou?
Alebo keby mu povieš, že si sa s niekým vyspala a že to chce rovnako čas, aby si si vybra, čo by urobil?
Bol by taký trpezlivý ako ty? 🤔

rusaveri
29. okt 2020

@ivca88 vieš čo je najhoršie že by som s tým nemala problém sa postarať. Horšie je že nebol schopný našim deťom povedať že budú mať sestričku oni mu stále veria,že sa vráti

rusaveri
29. okt 2020

@ivca88 aj ja som uvažovala nad tou úvahou a opýtam sa ho nato

spadnutaslivka
29. okt 2020

aký je rozdiel, či s niekým spával predtým ako s tebou chodil prvýkrát a predtým ako by začal s tebou chodiť znova? ale stále si myslím, že ak si sa s ním rozišla, tak si pekne krásne spomeň na dôvody a zbytočne nestrácaj čas druhou šancou. baby veľmi rýchlo zabúdajú na to zlé vo vzťahoch a preto sú schopné a ochotné dať druhú, tretiu a ktoviekoľkú šancu. ak to bolo niečo, čo mohol zmeniť, tak neviem, či to za ten rok stihol, ale to si už musíš odpovedať ty sama. ale pravdepodobne je chyba obnoviť váš vzťah.

diewcatqoo
29. okt 2020

Za mnou prisiel byvaly skoro na den presne rok po rozchode, ze sa chce vratit. Viem, ze mal aj ine baby medzitym. To, ze mal ine, by mi vobec nevadilo, ved sme vtedy neboli spolu..
Ale prekazalo mi na nom vsetko ostatne, preto som sa nevratila.

autor
29. okt 2020

@diewcatqoo takže reálna skúsenosť z pravej ruky....a boli ste v kontakte alebo ako vyzeral ten rok po rozchode? To prišiel za tebou len tak z ničoho nič??? Zrazu po tom čo ťa nechal odísť???

ivca88
29. okt 2020

@rusaveri nepýtaj. Just mu daj taký test.
Niečo dôveryhodne si vymysli.. že si sa s niekým spoznala na túre, alebo v práci 🤔
A že čo spraví.. že či ti to vie "odpustiť" alebo či bude plakať a bojovať...
Ak bude nasraty a už sa neozve, tak si ťa nezaslúži.
Prečo by si mu ty mala dávať toľko, a on tebe nič..
Fakt by som skúsila taký plán, že najprv si niekoho stretla a potom o pár týždňov mu to povieš, že už si s tým dotyčným aj niečo mala a že čo on spraví.. ako taky test...
Prišlo by mi to fér.

ivca88
29. okt 2020

@rusaveri a ak to tak ideš spraviť, kľudne si screenshotni, že je to z mojej hlavy. Nech máš dôkaz... 😁🤞
Ale myslím si, že by sa zachoval ako idiot. A tym pádom si ťa nezaslúži.

rusaveri
29. okt 2020

@ivca88 skúšala som naňho že idem von sa zabaviť a on mi povedal že to je dobre len nech idem a ja že to ani trochu nežiarliš? Na to mi povedal že teraz momentálne nemá právo na mňa žiarliť po tom čo urobil

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
29. okt 2020

@rusaveri miluje vás obe? to si robíš srandu? alebo si tak naivná a stále zamilovaná do neho, že si nepripustíš, že mu to zrejme vyhovuje?

panelacikova
29. okt 2020

autorke: myslím, že ak ti na ňom vadilo niečo predtým, bude aj potom. a odpoveď na otázku je, že ak ide o čas 9-12 mesiacov... to už vôbec by som vzťah neobnovovala. predsa len, po 5, či 10 rokoch môže človek pochopiť isté veci a môže sa postupne aj meniť, ale do roka? nie. a áno, za taký krátky čas by mi vadili tie jeho známosti. hlavne ak by som ja po rozchode nemala nikoho, lebo by mi bolo niečo ľúto alebo by som potrebovala len prečistiť hlavu.. ak za taký krátky čas už stihol mať nie jednu partnerku, tak asi bude predsa len chybička v ňom

jajka71
30. okt 2020

Ja si myslím ze tu nejde ani tak o to ci v čase po rozchode niekoho mal alebo nie ale o to, či sa chce k danej bývalé vrátiť preto, že mu ide o ňu alebo len preto, že vo výhľade nemá nič zaujímavejšie alebo nechce nič riešiť sľubovať znova sa usilovať ale zakotví na nejaký čas tam a s tou kde to už pozná nič ho neprekvapí nemusí sa doprosovat usilovať.... A keď sa objaví ta o ktorú sa usilovať treba a získa si všetku jeho pozornosť zrazu bývalá bude znovu len bývalá.... Slovom matrac sa vylezal.... To som síce hrubo ale na rovinu povedala. Lebo z praxe v poradni viem ze sú chlapi ktorí sa k býval kam vracajú keď potrebujú full servis a nemajú čas peniaze ani chuť sa doprosovat o služby ktoré byvala poskytne v požadovanej kvalite i skrz nostalgiu nahovarajuc si ze všetko zlé nebolo až samu seba presvedčí v momente keď je znova len bývalou.....

diewcatqoo
30. okt 2020

Ano, z mojej strany realna skusenost. Bol to pako, rozisiel sa so mnou tym najhorsim sposobom, tak, ze sa mi prestal ozyvat.
Raz sme sa nahodou stretli na nejakej akcii a on trosku pripity zacal mi do hlavy tlacit kaleraby o tom, ako ma miluje a ze sa chce vratit. Ocividne nemal do coho prave pichnut, tak som mu bola dobra aj ja. Vytkla som mu vsetko, aky bol a aky je pako a viac som ho nevidela, lebo o par dni na to odisiel do zahranicia.