Porovnávam sa tak už niekoľko rokov. Ona je ten dokonalý typ, krásne modré oči, husté vlasy s peknou farbou, postava tip top, na tvári jediná chybička nie je. Ja som opak, mám málo vlasov, zničené, postava ako kostra, očné viečka už začali akosi ovisat a to som mladá. Jej povaha je extrovertna, veselá, ja som skôr tichšia, proste sa porovnávam a trápi ma to. Určite sa partnerovi nepáčim, v podstate mi ani nikdy nepovedal že som pekná. Je to nepríjemným pocit
@ahhola nejaký banálny dôvod, neviem. Ale trapilo ho to
Uff musis mat riadne nizke sebavedomie 🫤, mala by si na tom popracovat, takto budes aj ty pomaly partnerovou byvalou. Ved sa iba rozumne zamysli...ak by si sa mu nepacila, preco by bol vobec s tebou? 🤷 Partnerova byvala je jeho byvala a ty aktualna partnerka...je s tebou nie s nou.
Ake komplimenty od neho dostávas?
A prečo potom on chodí s tebou?
Krasna dokonala a aj tak ju nechal a je s tebou. Takze ty si vyhrala, to je to dolezite. Vzhlad nie je vsetko, obzvlast ked ide o vztah
Na co ti je chlap co ta nevie pochvalit.
Píšeš že sa už porovnávaš niekoľko rokov,takže to znamená že si už dlho s priateľom .. tak nechápem čo riešiš ??Keby si nebola pre svojho priateľa dokonala a tá ktorú chce, lubi , tak by asi s tebou nebol nemyslíš ?!!Spamätaj sa a nerieš blbosti, na miesto toho pekne ukazuj priateľovi ako dobre že ťa má a že ty si pre neho tá pravá a že lepšie si ani nemohol vybrať😉😉😉😉
Skor otazka, prečo je s tebou ? Co tak sa ho to spytat, ako si domyslat? Mozno si pre neho viac z vnutra, ono sa vraví - z peknej misy sa nenaješ, ak je prazda... 🤔🤔🤔
a je z toho von? ked ho to trapilo?
A Vy sa nejak denno denne stretávate, že sa roky s ňou porovnávaš? Veď keď je bývala je to minulosť nie. Majú spolu záväzky? Načo vôbec na ňu Ty alebo on myslíš ..
A preco taku Barbinu nechal?