Ahojte,
mám pocit, že som konečne našla chalana, ktorý by spĺňal moje očakávania. Je slušný, sympatický, vzdelaný a pracovitý. Cítim sa s nim príjemne a uvoľnene. Videli sme sa 3x. Komunikujeme cez Instagram. Píše sa mi s nim dobre, občas nejaké srdiečka. Aj keď mi príde trochu zvláštne, že niekedy aj 2-3 dni spolu nekomunikujeme online. Mali sme 3 skvelé stretnutia. Vždy na turistike. K občasným dotykom dochádza a na úvod a pri lúčení v podstate kamarátska pusa na líce, úsmev počas celej turistiky nechýba.
O turistickú kamarátku nemám záujem. Chcela by som sa posunúť z roviny kamarátstva do vzťahu. V pondelok o 8 dní sa znova máme stretnúť a ísť do Tatier na Chatu pri Zelenom plese. Nemám záujem ísť s nim znova 5-10x na turistiku a nakoniec skončím zranená vo friend zone.
Poraďte čo by ste na mojom mieste spravili aby som neskončila ako kamarátka. Napadlo ma, že v nejakej peknej chvíľke ho chytím na minútu za ruku. Prípadne by som sa ho mohla na rovinu opýtať, či to cíti na vzťah alebo ho pobozkať ale to sa už bojím, že by sa mohol zľaknúť a ukončil by to. Bojím sa vyčkávania, kamarátstva a zranenia. Čo by ste robili na mojom mieste aby bol chlap môj?
Čo ja by som dala za také turistiky s mužom, ktory sa mi páči 😄 po rokoch manželstva 🤣 užívaj si ešte trošku, uvidíš čo z toho bude. Možno ťa pozval na chatu, aby si s ním strávila aj večer.
No ja by som čakala dokym muž urobí nejaký krok.. ale to som ja..
Ved idete na chatu...to uy je posun...co by si chcela??
Ja tak ako
@faasx .
Ale netlacila by som na pílu.Nechala to na tom "tajomnom"
Zatiaľ je dobré budovať kamaráta....ak miluješ turistiku,je to ešte výhoda.... poprípade zaradiť aj iné aktivity...
@gelifil počkať ale ísť na chatu pri Zelenom plese neznamená že tam budú spat....
Izby na chate sú viaclozkove....takže to nie je určite výlet do romantickej chaty
Ideme na chatu. Je to možno nejaký posun ale na nej budeme maximálne hodinu. Môže to skončiť spoločnou večerou, kávou alebo pohárom vína. Za svetla musíme ísť domov a na druhý deň do práce. Ale je pravda, že možno to pre nasledujúce stretnutie bude stačiť.
Minule som to tiež vyhodnotila, že budem čakať. Nakoniec som čakala mesiac-dva-tri-štyri a piaty som plakala zranená do vankúša.
Ja neviem, ale ja som vzdy bola clovek, ktory veci nenatahuje a rad uvedie veci na pravu mieru, naco stracat cas s niekym, kto ma s tebou mozno uplne ine zamery ako ty? Normalne by som mu povedala o svojich pocitoch a zaujme..."Mam zaujem o seriozny vztah. Stertavame sa uz nejaky cas, citim sa s tebou vynikajuco a rada by som nas vztah posunula na vyssi level, ak to vnimas rovnako aj ty. Ak nie tak ma to mrzi, ale nemam zaujem o "turisticku priatelku". 🤷
Aby si znova necakala mesiac-dva-tri...
Videli ste sa 3x a už ideš po ňom ako stíhačka. Veď daj tomu čas. Nie každý chce vhupnúť hneď do vzťahu. Chalan skôr zdupká ako si s tebou začne, keď ledva čakáš kým ho ulovíš.
vy byvate od seba daleko? neda sa stretnut aj pri inej aktivite?
Však mu povedz čo ty chceš,opýtaj sa čo on na to a je,veď máš ústa ,nemá dúfam niesi,tak v čom je problém
Po 3 stretnutiach chceš vzťah?😀 netlač na pílu, toto chlapov odrádza.. možno preto ti to nevyšlo predtým, lebo máš prílišný záujem.. nechaj chlapa si urobiť chlapskú “robotu” a nenaháňaj ho
Ja by som nerobila prvý krok, ako žena viem vycítiť, či tam záujem je a dala tomu čas.
@pralinka25 Bývame od seba ďalej ale nie až tak moc - 90km. Tak myslím, že by sa dalo stretnúť aj pri inej aktivite. Akú inú aktivitu by ste navrhli?
Klasika kino a večera. To aj somárovi dôjde, že je rande.
Dnešné ženy nie sú ženami a muži mužmi.
Sorry, ale po 3x čo ste sa videli, chces mať vzťah. A ešte k tomu ty chceš urobiť ten krok? Ako Halo? Muž keď chce, tak to aj urobí. To, že nemáš dobré skúsenosti s mužmi, ešte neznamená, že tento je to iste. Keď bude chcieť niečo medzi vami, tak ti to dá najavo niečim. Nepoviem keby ta nejak motá alebo niečo, vtedy by som si hubu otvorila. Ale ak neni náznak, tak asi si nechcem ani tak skoro ujasňovať, a riešiť vzťah s tebou. To sa ho mozes rovno spýtať na deti.
No našla si si super chlapa ktorý chce byt rozumný pred tým než vhupne do vzťahu a chce sa poriadne spoznať aby neboli zbytočné zlomené srdcia a ty ideš robiť nerozumnú vec, bez spoznania sa rovno vzťah alebo kašlať na to a ukončiť to ak nie hneď vzťah. Koľko máš rokov keď si toto môžeš dovoliť? Spoznať sa s niekým poriadne nezaberie toľko času ako ísť do vzťahu s človekom ktorého si poriadne nespoznala a potom z toho vzťahu vycúvať, vyliečiť sa a nájsť si ďalšieho partnera.
A 90km vôbec nie je ďaleko, býva ti za rohom…
Ja som to tu /v iných témach/ už písala...ak chlap chce, dá to veľmi jasne najavo. Takže nerob žiadne unáhlené rozhodnutia, netlač ho niekam, kam sa možno sám chce dostať /ak je teda hanblivý, rozvážny typ/. Ale mne to podľa popisu príde, že proste chce len kamošku do prírody... Lebo priemerný, aspoň trochu smelý chlap by ti už dávno dal vedieť, že má záujem.
@faasx Teda zena nemoze prejavit zaujem a musi cakat na muza nech sa vobec odhodla k prvemu kroku? Pokial zena prejavi svoje pocity, zamer po 3x stertnutiach, tak je to stihacka a muzov odradzaju zeny, ktore maju jasno v tom co vlastne chcu a zena si ma pockat az kym sa muz rozhodne co vlastne chce a dovtedy sa drzat bokom, usmievat sa a verit, ze sa vobec odhodla?
Ja netvrdim, ze sa ma na neho vrhnut a navrhovat manzelstvo, ale preco si nie hned na zaciatku ujasnit zamery? Chlap ju mozno chce iba ako kamosku na turistiku s benefitmi a ona ma mesiace dufat v navrh o vztah, ktory mozno nikdy nepride.
Uprimne, osobne si myslim, ze pokial by tam z jeho strany bol nejaky velmi velky vazny zaujem, tak by sa stretavali pravidelnejsie, nie iba raz za cas na turistiku 🤷...
Ja by som sa mu netisla na tvojom mieste. Skor sonduj, ci ma kamosov, alebo je skor introvert.
Vyzisti, ci nema nepriznanu priatelku, vyzisti ako bude travit napr. Silvester, skor zistuj informacie okolo neho a prejavuj zaujem.
Noooooo ja osobne si myslim ze keby chcel s Tebou nieco viac ako kamaratstvo ,pripadne by si ho pritahovala, tak by Ta uz davno on sam chytil aspon za ruku. 3x je aj celkom dost na to aby si videla realne ci ma o Teba zaujem alebo nie
A prečo máš tak príliš veľké očakávanie zo stretnutí? Nemôžeš mať kamaráta? Musí byť z toho hneď niečo viac? Možno keby si sa uvoľnila, brala to "športovo" aj muži by ťa vnímali ináč.
A to uz po troch stretnutiach chces vztah? Za mna trosku desive z tvojej strany a unho palec hore za to, ze ta chce normalne spoznat este predtym ako ti strci jazyk do krku a penis do vaginy.
@ivik4 Tiez si to myslim...
Ja by som sa ho rovno opýtala aké má očakávania a či vôbec niekoho hľadá na vzťah, aké by mal požiadavky pre budúcu priateľku a uvidíš čo ďalej pre teba síce môže byť ideálny ale on môže hľadať niekoho úplne iného.
Nemusíš ho rovno pozvať do kina, ale skús mu to navrhnúť, či sa niekedy nestretnete aj mimo turistiky. Porozprávajte sa o tom aké filmy máš napríklad rada, zisti si, či niečo hrajú, čo by si chcela vidieť a povedz, že by si si to rada s niekým pozrela a nemáš s kým. Ak nie je úplný tĺk, tak pochopí a pozve ťa. A ak nie, tak nestrácaj čas, fakt 😉 Už teraz mi pripadáš namotaná viac ako je zdravé a chalan možno nad vzťahom ani neuvažuje a tebe to zlomí srdce. A ešte jedna dôležitá rada. Neidealizuj si ho. Stretli ste sa príliš málo na to aby si odhadla aký v skutočnosti je. Držím palce a trochu aj závidím ☺️
To, či skončíš alebo neskončíš ako kamaratka,tazko ovplyvnis.
Moja sucasna známost sa vyvíjala takto:
Poznali sme sa na rychlom rande. Nasledovala káva, kde sme zistili, že prvý dojem bol správny. Druhá schodzka bola večera a potom koncert funky. Potom celodenny výlet s obedom. Stále to bolo ukončené len pusou na líce ako s kamosom. Až na dalšom rande som sa s nim rozlucila poriadnou pusou so slovami, ze ked sa nevie rozhýbat sám... 😁 Ale on bol iniciativny, vyhladaval moju spolocnost, plánoval spoločný čas...len bol podla jeho slov "zamrznuty" a po poslednej známosti opatrný. Co je u vdovca s 3 detmi pochopitelne.
Takže daj na tvoju intuiciu a ženskost, ja som sa ich drzala a vyšlo to.
Súhlasím s tým,že ak by chalan chcel niečo viac,už by si o tom vedela, cítila. Som asi staromódna,ale podľa mňa,chlap má dobíjať, urobiť prvý krok a nie aby žena uhánala, riešila muža a najlepšie,ak je to z oboch strán súčasne 😏.
Aj ti sem tam napise? Ze ste v kontakte aj mimo turistiky? Na tvojom mieste nie je kam sa ponahlat. Videli ste sa 3x. Mozno Skus navrhnut nejaku dalsiu turistiku aj s prespanim niekde. A sama uvidis, ci ti nieco naznačí alebo nie.
Pozvi ho na ozajstné rande nielen turistiku a uvidíš.