Poraďte mi - priateľ je v kontakte s jeho ex

moly09
13. júl 2021

Ahojte pred nedávnom som sa vás pýtala čo je chorobná žiarlivosť a že by mne osobne vadilo keby je môj priateľ s kontakte s ex ...no a stalo sa mi to 🤦🤦🤦 len ma jeho reakcia zarazila lebo on nevie že som to videla keď sedel vedľa mňa zazvonil mu telefón a to jeho bývalá.. hneď vypol zvonenie a otočil tel dole aby som to nevidela ... ostal nervózny neviem čo si mám o tom myslieť predtým som také veci neriešila

h2
13. júl 2021

@moly09 A nespýtala si sa ho na to? Veď ste boli vtedy spolu. Ja by som sa opýtala, prečo to nezdvihol.

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2021

@moly09 ved sa ho opytaj. Naco je dobre sa takto trapit a nespytat sa?

moly09
autor
13. júl 2021

@h2 bolo mi to blbé 😏

moly09
autor
13. júl 2021

@dskjhfdlkdjhl povie mi že on není snu v kontakte ale viem že je len sa asi nechce hádať

h2
13. júl 2021

@moly09 Tak keď Ti to bolo blbé a predtým si také veci neriešila, tak nerieš ani teraz. Celá situácia môže mať XY možných vysvetlení.

deti95060810
13. júl 2021

načo je dobrý takýto vzťah keď jeden klame a druhý sa trápi....

h2
13. júl 2021

@moly09 Ja by som mu verila. Veď s ňou ani v kontakte nebol, keď jej nezdvihol. Odkiaľ vieš, že sú v kontakte?

moly09
autor
13. júl 2021

Len ma zarazilo to jeho správanie že hneď sa na mňa pozrel či som to videla alebo nie a ostal nervózny fakt neviem čo si mám myslieť

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2021

@moly09 no, ale tak uprimnost vo vztahu a dovera by mali byt na prvych prieckach. Ty k nemu uprimna nie si, on k tebe zrejme tiez a dovera tiez v haji, nejako neviem aky je to vztah.🙊

moly09
autor
13. júl 2021

@h2 jeho sestra mi to povedala že ho počula ako spolu telefonujú

h2
13. júl 2021

@moly09 A nevšimol si, že Ty si videla, kto mu volá? Možno bol nervózny, lebo vie, že Ti to vadí.
A o čom sa rozprávali? Možno mu ex vyvoláva, ale on ju nechce, len chce byť slušný. Ja fakt neviem. Ale keď máš problém sa s ním o tom porozprávať, tak sa to ani nedozvieš.

sersamuwu
13. júl 2021

NA. Toto sa nám stavalo spolu s Riskom. Spávali spolu. Potom sa mi ale priznal že nemal dostatočne sexuálny vzruch. Nejako sme sa cez tuto fázu preplazili a teraz sme spolu šťastní.
Neboj sa určite to spolu dokážete ak sa milujete.

moly09
autor
13. júl 2021

@h2 nie nevidel to ...no neviem o čom ale hovorila mi že sa dlho rozprávali ...neviem proste mi tam niečo nehraje keby nemal čo skrývať tak ten tel hneď neotoci displejom dole a zdvihne ju vždy sme mali vzťah že sme si nič netajili 😏

h2
13. júl 2021

@moly09 A ako skončil jeho vzťah s ex? On nechal ju, či ona jeho?

moly09
autor
13. júl 2021

@h2 neviem nehovoril mi o tom ale nemal na ňu pekného slova predtým teraz o nej nehovorí

kkovacovak
13. júl 2021

@moly09 podľa toho čo píšeš tak je mi jasné prečo to nezdvihol a zatváril sa ako sa zatváril. Vie že by si robila scény a robila by si z toho vedu. Môj priateľ je tiež v kontakte s bývalou. Občas si napíšu a keď chce poradiť v oblasti v ktorej ona poradiť vie. Čo je na tom? Veď buď mu veríš alebo sa na to vykašli. Na čo ti je vzťah kde ty mu neveríš a on sa musí báť pozrieť na telefón.

moly09
autor
13. júl 2021

@kkovacovak nie mýliš sa není som ten typ ktorá robí scény a on to vie pozná ma dosť dobre

kkovacovak
13. júl 2021

@moly09 no tak prečo si potom nemôže občas zavolať alebo napísať s bývalou? A prečo sa na to priamo nespýtaš. Ak si videla kto mu volal tak si sa mala normálne opýtať prečo volá a zariadila by si sa podľa toho akú by si dostala odpoveď

miadi
14. júl 2021

@kkovacovak je dost rozdiel ked si s niekym co mal od zaciatku vasho vztahu priatelsky vztah s ex otvorene a ked sa ex z nicoho nic objavy. A tak nejak zamlčane .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
14. júl 2021

@moly09 v prvom rade si sa ho mala na to opýtať. alebo mu povedať, nech to zdvihne, že ti to nevadí (aspoň by si videla, ako sa ksichtí a počula, o čom je reč). no a podľa toho by si sa zariadila ďalej...

1aduliatko1
14. júl 2021

keď zvonil mobil a vypol to, ja už by som sa vtedy spýtala kto volá, prečo to nezdvihne - a nie som žiadna stíhačka 🙂
a spýtala by som sa prečo klame, že nie sú v kontakte, keď si volajú - je to kontakt...majú deti? majú spolu čo riešiť?

panelacikova
14. júl 2021

@1aduliatko1 hovoríš mi z duše, len ja už sa to tu aj bojím písať, už nie raz som bola označovaná za chorobného žiarlivca, keď som vyjadrila názor, že ak dvaja spolu nemajú deti a rozišli sa (pre niečo sa museli rozísť - nerozumeli si), tak načo sú v kontakte? veď keď si s niekým nerozumiem predtým, tak potom tiež nie, či sa niečo mení? 😀 ale tento názor sa u mnohých extrémne tolerantných žien nenosí 🙂 samozrejme, situácia je iná, ak sú tam deti, tam už musíš mať kontakt, či chceš, či nie.

1aduliatko1
14. júl 2021

@panelacikova tak ja sa bežne pýtam muža, kto mu volá...ešte mi nepovedal, že by mu to vadilo, tak isto aj on sa spýta, nevidím v tom nič zle 😀
môj muž má ex, aj 2 deti, a nikdy som nežiarlila keď spolu volali, lebo som vedela , že majú svoj vzťah "vysporiadaný", riešili sa deti...decká sú veľké, už komunikujú sami s otcom, takže kontakt s ex je nulový.

mondolina
14. júl 2021

@panelacikova
pretože rozísť sa dá aj v dobrom predstav si, a nie vymazať toho človeka zo života ako by bol masový vrah.
k téme, ja by som sa opýtala hneď kto volá, prečo nedvihol a nebolo by mi to vôbec blbé.

panelacikova
14. júl 2021

@mondolina ja by som sa tiež opýtala. a aj prečo vlastne volá?

mondolina
14. júl 2021
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kkovacovak
14. júl 2021

@miadi no ja neviem ale ja tiež nie som s ex v priateľskom kontakte ale keby niekedy náhodné napíše/zavolá ako žijem tak nemám prečo nepokecať.

moly09
autor
14. júl 2021

@elizabet173 on vie že ja žiarliva niesom a myslím si že som nemala ani byť prečo lebo som mu verila ale táto reakcia ma dosť zamrzela neviem proste aj to že ostal nervózny ...keby nemal čo skrývať tak neostane nervózny