Nechápem prečo sa toto deje, rada by som si prečítala vyjadrenie mužov, dám príklad:
Žena a muž, medzi 30-40r. Ona samostatná, sebestačna, žije v pohode život, snaží sa vyzerať pekne, zdravšie sa stravovať, atď.. On úplný opak jej-nikdy sám nežil, nedbá o seba, jeho financie idú hlavne na cigarety a chlast,do budúcna žiadne vyhliadky. Prečo preboha takýto muž chce túto ženu a dáva jej to najavo? Čo sa mu deje v hlave? Z akého dôvodu si myslí že ona by ho chcela? Vysvetlite mi to niekto, vďaka.
no a ešte kolké ak sa zalúbia,sa aj na takých veru chytia.Vtedy je im všetko jedno pokial nespadnú ružové okuliare
Pretože láska nemá rácio. Muža neláka manželský život a deti... On sa snaží mať so ženou sex. 😉
Zena je samostatna, sebestacna? V jeho preklade: ona zarobi, ona sa postara o domacnost, aj sex bude, a on nemusi na svojom doterajsom zivotnom style menit nic. Stacilo by, aby sa donho zamilovala, trosku sa popretvaroval kym sa k nej nastahuje, v pripade nudze by si ju aj vzal, a ma o seba postarane.
? co na tom nechapes? Ved je uplne samozrejme, ze ked je niekto nesamostatna nula tak chce mat pri sebe niekoho kto sa postara
Ja by som sa skor pozastavila nad tym, keby ta zena chcela toho chlapa
Sebavedomie a EGO .. druhá varianta je, že potrebuje žienku domácu, a treetia je fakt, že zalúbenosť , ale chápeme sa koľko percent môže mať posledná možnosť
On je aký je a vnútorne ho to trápi. Jeho dušíčka trpí. Ale jeho ego sa rehoce, nechce opustiť tento pohodlný a nízkoenergetický spôsob života. Ego je namyslené a chce bezpečie. Chce druhých potlačiť a seba vyvýšoť len vtedy je schopné aktivity a pomerne silnej. Vtedy nie je lenivé ale naopak. Jeho duša vidí hodnotu v tej žene. Zamiluje sa úprimnú láskou? Jeho ego vidí tiež hodnotu v tej žene. zamiluje sa neúprimnou a vypočitavou láskou. Chcem chcem, majetnícky. Vie dokonca aj urobiť niečo preto aby dosiahol cieľ a ego sa cítilo bezpečne. Ona sa postará. Lenže ona mu dá kopačky, nastaví mu zrkadlo odmietne ho. On začne trpieť, veľmi ho to trápi. Ego zúri, duša plače. Tu sa z kútika ozve dušička a začne hľadať riešenie. V tej bolesti ktorú prežíva duša začne hľadať božské riešenia. Začne sa meniť, počúvať čo ona hovorí, zjemňovať, ego potlačí do úzadia a duša preberie iniciatívu. Skratim to: chlap sa jednoducho zmení a zamiluje sa pravou láskou. Zažil som to viem o čom hovorím. Mimochodom každý chlap miluje ženu, ktorá ho vie zmeniť k lepšiemu. Šikovná je tá, ktorá to dokáže. A ešte pred svadbou. Ja som sa do svojej zamiloval aj preto, že som cítil že ma robí lepším ako som bol. Maličkosti ako bolo obliekanie sa, poriadok, hodnoty…vyjadrovanie sa.. Nepil som až tak zle som na tom nebol. A keď občas áno, chápala ma. A ja som chápal, že pestovať alkohol asi nebudem. Takže tak.
Teraz čítam, že som neodpovedal na tvoju otázku: prečo si on myslí, že ona by ho chcela? Muži si niekedy zle vysvetľujú signály žien. Ona sa usmeje, lebo to robí vždy a na každého, on si to v hlave vysvetlí tak, že ho ona chce. Súvisí to z nejakou evolúciou. Neviem presne. Nemusí on byt automaticky namyslený, sebavedomý a ani alfa samec. Jednoducho si jej signály vysvetlí po svojom a nie tak ako ich ona myslela. Ženy vysielajú aj neverbálne oveľa oveľa viac sexuálnych signálov mužom ako muži ženám ani o tom nevedia a niekedy vedia a vedia to patrične využiť. Pohľad úkosom, pohonenie vlasmi, hranie sa s vlasmi, odhaľovanie krku a zápästí, postoj bokmi vpred, … kdesi som to dávno čítal o reči tela. Ja myslím, že to bude taký jednoduchý dôvod.
Alebo je to ten typ, že si myslí aký je neodolateľný. Ja som takého stretla, totálny buran, chovanie na bode mrazu, pil, nestaral sa o seba, pravidelný príjem nemal, hygiena zanedbaná a myslel si, že je top muž na svete, lebo chlap má byť taký. Po odmietnutí som dlho dostávala od neho správy o to, akú som urobila chybu a takého už nikdy nenájdem. Mal pravdu, ani som nikdy nenašla. Chvalabohu 😀
Ďakujem všetkým za reakcie, skúsim ešte vysvetliť pár vecí. Ten muž má malé sebavedomie, skôr tichší,žiadny samec. A nechcem to napísať sprosto, nie som povrchna ale vyzorovo na tú ženu nemá,fakt o seba nedbá. Ona ho samozrejme slušne odmietla a on aj tak stále dáva najavo záujem. Prečo takýto muž čaká že by ho chcela? To neexistuje u neho základná logika a sebareflexia? Na toto som chcela odpoveď, že to ako ten muž rozmýšľa? 🤨
Ak mozem ako zena prispiet.. preco by sa do tej zeny nemohol zalubit ? To je zakazane? Ci len muzi jej urovne mozu? Mne to take nepredstavitelne nepride. Zeny v zivote stretnu mnoho muzov, co sa do nich zalubia a nemaju u tej zeny sancu. A rovnako aj opacne..
A kdeže si prisla k takémuto oslnivemu ideálu autorka 😁 ?
A prečo by nie - vieš koľké by sa boli schopné zaľúbiť?? 😃 tak chlapec skúša či vyhrá zlatú baňu - žena zarobí, žena sa postará o domácnosť aj oňho, takže žiadna snaha a pravidelný s*x istý 😃 alebo je ešte možnosť, že mu ide len o ten s*x a proste skúša a dúfa
No a prečo ta chce a mysli si ze z neho budeš hotová? Lebo v jednoduchosti je krása- ta jeho 😉.
Nemá sebareflexie, ma jednoduchšie zmyslanie.
V skratke - tebe to hlava to nerie ani nikdy nebude.
A ako fido už napísal, ide mu o sex hlavne, tiez tak myslím. Nechopak mamanek a ešte aj zanedbaný ochlasto - on je terno storočia!
Ale to je úplne v poriadku ak sa zaľúbil, ale tak snáď vidím že u niekoho vôbec nemám šancu a nebudem traposit. Ja tiež viem rozoznať na koho mám a na koho nie. A toto je rozdiel asi taký ako deň a noc 😁
@svetlonos Náhodné spoznanie medzi inými ľuďmi, vôbec by ma nenapadlo že on začne takto 😵💫
Inak k tomu sexu čo tu spomínate - myslím že moc ho v živote nepobral, ak vôbec.. Tak toľko k tomu, ledva vie trochu komunikovať. Preto tomu aj tak nechápem, ako on rozmýšľa.
Jak keby si popísala môjho bývalého. Bola som mladá a sprostá, ešte som nezarábala, ale mala som našliapnuté na dobrú budúcnosť. A keď som sa s ním rozišla, tak sa urazil, lebo vraj takého človeka už nikdy v živote nenájdem. Našťastie mal pravdu 😂😂 ale tam bol problém presne to ego. Ľudská troska, čo si myslela, že je minimálne poloboh.
Priťahuje ho, lebo mu svieti na pozadí všetkého ako mamicka, ktorá sa o všetko postará. Je dokonala a preto ju potrebuje. Ďalej sú to už len hormóny.
Vyskúšať môže možno sa chytí. A koľko tých akože sebestacnych a "dokonalých" žien sa chytí.... Takže bolo by mi jedno prečo taký chlap skúša...tam je jasné že sebavedomie,pud lovca. A vidí v tej žene niekoho kto sa o neho a jeho pohodlie postará Ale napr úprimne mňa by viac zaujímalo čo také sebestačné ženy na takých mužov vidia? Lebo racionálny dôvod nevidím, jedine žeby platilo že láska je slepá alebo majú pocit že musia zachraňovať nejakého takéhoto jedinca. Alebo nie sú natoľko sebavedomé a radšej budú s nejakým takým chlapom len aby neboli same
Nie som síce chlap, ale podľa mňa máš odpoveď v tom "snaží sa vyzerať pekne (ona)". Pokiaľ je jej snaha úspešná a vyzerá pekne a sexuálne príťažlivo, tak to je presne to, pre čo ju ten chlap chce. Myslím, že to, že ona je samostatná, sebestačná... s tým až taký súvis nemá.
@sense Ja o neho absolútne nemám záujem, pár krát sme niečo prehodili v rámci toho že tam boli aj iní ľudia, to je všetko. S každým sa rozprávam rovnako, neutrál. Mňa len zaujíma že prečo on čaká že by som mala záujem? To sa nevidí, necíti? Neviem už ako to napísať, jednoducho by ma zaujímalo čo ma takýto muž v hlave,jeho myšlienky. Preto som chcela pohľad od muža. A naozaj nemá žiadne extra sebavedomie, ego.. Tichý trtko, inak to neviem napísať.
@autorka mna ide uchytit z tych tvojich vyjadreni o tom, ze fyzicky na nu nema a pod.. Toto nedokazem pochopit🤦
Poobzeraj sa okolo seba na pary, ktorych, podla teba fyzicka krasa nie je kompatibilny, ci na rovnakej urovni.
Mimochodom, krasa je v ociach toho, kto sa pozera, nie objektu
Práve som počula v podcaste, že muži ešte neprijali ten feminizmus, ten fakt, že ženská ich môže úplne bez pardónu poslat do péčka, lebo už nemá strach, že bude 18 ročná stará dievka 😂 a že nejak to v nich ostalo, že to ženské NIE proste neberú vážne a potrebuju to počuť niektorí viac krát aby pochopili, že nie znamená nie.
@stanislavicenka V pohode, ja som čakala aj túto reakciu. Samozrejme že poznám páry kde sú rozdiely a fungujú, to je úplne normálne. Ale toto je fakt úplne iný prípad, to že som napísala že o seba nedbá je fakt vyjadrené až moc jemne. Práve kvôli tomu som to nechcela rozpisovať, že hneď budem za zlú. Naozaj je tu brutálny rozdiel.
autorka, teba uraza, ze sa o teba zaujima muz o par levelov nizsie ako sa sama vidis? Alebo ta predsa len nieco na nom zaujalo a je ti to samej divne? Aj by si si s nim zacala ale co na to okolie, ked je viditelne ina liga? Inak nech je aky chce, mne sa paci ked sa muz vie jasne vyjadrit, prejavit. Najhorsi su ti streckujuci - krok vpred, dva vzad. To ma tak vie odradit😟
A nie si tak trochu namyslena? 🤣 No a co, ze si uplne "ina liga". Sa teraz nemoze o teba nikto pokusit? Co si myslis, ze bude na teba z dialky vzhliadat ako na panenku mariu? Vies kolkokrat aj skoro 40r chlapi boli zblbnuti z 20r kolegyn a oni si klopkali na celo, halooo, ved by si mohol byt moj otec. Boze, no a co? 50x skusi a 51. bude ocarena. Neskusis - nevies 🤷♀️.
Muži sú jednoduché zvieratká, nehľadaj za tým nič viac ako chuť si pichnúť.
ma vysoke sebavedomie, takych muzov je plno