Ponorková choroba na dovolenke

10. sep 2023

Ahojte. Stáva sa vám, že na dovolenke máte klasickú ponorkovú chorobu z chlapa? Ako to riešite a čo vám vtedy pomáha?

Ďakujem 🙂

sunshine_18
10. sep 2023

Jasne .. vzdy mi je to potom luto .. pomsly na kazdej dovolenke sa mi toto deje

h2
10. sep 2023

Nestáva sa mi to. Ale nepomohlo by, ísť sa prejsť sama? To, že ste spolu na dovolenke, neznamená, že musíte byť non stop spolu.

adulka07
10. sep 2023

Sme manželia 25 rokov....tento rok som na dovolenka mala asi 7-8 deň taký pocit...sedeli sme poobede ticho pri káve a môjmu vadilo ,že som ticho,pritom bol ticho aj on ..ale potom to prešlo...proste doma nie sme 24 hodín v kuse spolu...

mirka414
10. sep 2023

Zasadne chodím na dovolenky sama 😂

erikavesela
10. sep 2023

Nie, nikdy som ten pocit nemala, sme spolu 26 rokov, ze toho 22 manzelia...

mandzula
10. sep 2023

Nie, nestava. My sme spolu uz roky 24/7, kedze obaja pracujeme z domu a napodiv si na nervy nelezieme.
Ako pripravu na buducu dovolenku by som zacala riesit to, co je pred nou doma - viac spolocne straveneho casu, rozhovory, prechadzky...

viestta
10. sep 2023

Na dovolenke nestihame schytat ponorku, pretoze mame taky program, kde to jednoducho nejde. U nas na dovolenke je dokonca dovolene spravit si program kazdy sam. Ja si hoviem napriklad pri bazene, chlap sa vyberie niekde na turu. Kazdy mame to svoje, keby sme sa jeden druheho nutili k tomu co nas nebavi, tak iste to skonci zvadou.

sense
10. sep 2023

Ponorku nie, prvý a posledný deň menšiu výmenu názorov nakoľko každý z nás je iný, ale už sme si zvykli. Na ponorku je dobre venovať sa aj sam sebe... Nemusíte byť spolu 24/7

veselo_neveselo
10. sep 2023

Treba si odskocit niekam sam/a. Zbehni si na nakupy, alebo na vylet, na turu, na koncertik. Alebo manzel niekam kde ho to bavi.
A vecer si porozpravate zazitky.
Ak vas oboch bavi lezat pri bazene - tam je to jedno, zavries oci a si sama 🙂

tenerifka
10. sep 2023

ano, stava sa mi to casto, my sme manzelmi 24 rokov, a este k tomu aj spolu pracujeme. Ja si viem predstavit dovolenku sama, bez chlapa, len s dcerou, aj to tak na rok planujem. 3-dñove vylety ale praktizujem sama uz dlhe roky, je to pre mña psychohygiena

marca12
10. sep 2023

Ja vobec. Pre nas je dovolenka vzdy harmonicka. Ja ani nechapem na com sa ludia dokazu pohadat na dovolenke.

luccija
10. sep 2023

My máme ponorkovu chorobu doma😝preto ho stále niekam taham

stanulienkat
10. sep 2023

Treba raz za cas ist na dovolenku bez partnera, len s kamoskami.

mischy00
10. sep 2023

Vyslovene ponorková choroba nie, skôr prídu menšie zvady už aj preto, že tam je všetko nejaké také ideálne 😄😄. Inak ja si vždy na hodinku odbehnem sama zacvičiť alebo ležím pri bazéne, čítam si knihu..a on zatiaľ si ide tiež po svojom....

pralinka25
10. sep 2023

ja nie. a to sme paradoxne spolu posledne roky stale. ja na MD a on casto pracuje z domu. plus kovidove Locdowny k tomu. praveze mi chyba ze by sme sli na dovolenku niekedy spolu len tak bez deti. mat na seba tak normalne cas len my dvaja.

hankab
10. sep 2023

Ano, je to zdovodnene hlavne tym, ze pocas 7 dnovej dovolenky by najradsej obehal celu krajinu a aj tie prilahle, pricom ja tam idem oddychovat a nechce sa mi 24h na dovolenke planovat kazdy jeden den a potom sa nahanat za atrakciami. Ale moj uz vie velmi dobre, kedy ma chyta ponorka a vtedy nastastie zvolni tempo 😅
Mam to pri nom aj mimo dovolenky, ked chce ist niekam na vylet a vidiet za pol dna 20 atrakcii, mam svoj limit a kedze sa vzdy vsetko predlzi a musime aj jest a presuvat sa autom, tak ked uz je toho vela a vidim, ze to smeruje k tomu, ze sa vratime domov o polnoci, tak ho brzdnim aby tolko nevymyslal a skratil plany.

luccija
10. sep 2023

@hankab čo by som dala za takého partnera😏

hankab
10. sep 2023

@luccija ver mi ze nedala, tuto planovaciu naladu ma parkrat do roka, a mimo toho je tazke dostat ho prec z gauca a rozhybat sa skor ako o 12:00 🤣

autor
10. sep 2023

Ďakujem za všetky skúsenosti, vidím že nie som jediná.. ale bolo to asi len chvíľkovejšie, už ma to prešlo 😂😂

sulavikova
10. sep 2023

Áno, mali sme ponorku a preto sme sa rozhodli tráviť dovolenku po 20 rokoch každý sám resp. ja+syn. Bola som “zodpovedná” aj za počasie. Teraz idem kam chcem, vidím, čo chcem. Mala som to spraviť už dávno. Dohovorím sa, finančne som nezávislá, tak prečo si kaziť najkrajšie dni v roku s 50 ročným pubertiakom😂už sa teším, kam zasa pôjdem.