S priateľom sme spolu od r. 2017… naozaj skoro sme sa dali dokopy teraz máme obaja 22…posledný asi rok mám pocit že už ho mám fakt dosť.. nemam absolútne chuť na sex s ním… chytí sa ma a ja sa hneď automaticky odtahujem .. v kine ma chytí za nohu a vadí mi už aj to… ja nechápem čo somnou je.. začalo mi vadiť keď sa ma dotýka.. bývame spolu a úprimne som najradšej keď som sama doma.. vobec nechápem čo sa somnou stalo :( … som už naňho zvyknutá neviem si predstaviť úplne ho stratiť ale bežne veci mi začínajú byt proti srsti… vždy keď idem spat tak dúfam že príde do postele až keď budem spat aby nebodaj niečo nechcel… raz za čas spolu spíme ale skôr to mám tak že to pretrpím a bude zas dlhšie pokoj …nemáte niekto náhodou nejakú podobnú skúsenosť ? Ja neviem čo robiť… nemôžem si pomôcť
@tramtada31 ...žena pozna toho praveho tak, že jej nelezie na nervy... 😀😀👍
Pocula som ze ked ti zacnu vadit dotyky je skutocny koniec. Je mi luto. On aj nieco tusi?
A zamyslela si sa tak naozaj úprimne prečo Ti vadí? Nestará sa o seba? Zmenil sa? Keď nemáš chuť na sex s ním, tak si to robíš sama? Povedala si mu niekedy čo Ťa vzrušuje? Páčil sa Ti niekedy sex s ním? Inak Ti ako človek sedí, len fyzicky Ťa nepriťahuje, alebo máte nejaké problémy, hádky?
Zažívala si s ním aj nesexualny dotyk, teda že ťa len tak pohladil, objal, pritulil, bez toho, aby to znamenalo, že "no čo, ideme na to?" ?
8rocna kriza sa ti blizi 😉 ... trosku komunikacie s nim a mozno zistite, ze aj on tuzi si inde omocit a plynulo sa rozidete.
stalo sa ti to, čo sa často stáva deťom, čo spolu začnú chodiť v 15 rokoch. V takom veku máš na partnera úplne iné požiadavky, resp. nemáš skoro žiadne, stačí, že má čo ja viem pekné oči a nosí najlepšie džíny... s pribúdajúcim vekom začneš mať aj dospelejšie kritériá a tie on už nespĺňa. A potom sa tie nožnice už len otvárajú, až dospejú do stavu, v akom si ty teraz. Podľa mňa sa ti láska k nemu už nevráti, to na začiatku asi nebola láska, len detská zamilovanosť a k tej sa nevrátiš, keďže už nemáš ružové okuliare. Skonči to a začni inde, s iným a s dospelými kritériami
To je skrytý hnev. Porozmyslaj co, ti na ňom vadí. Nepomáha ti, pije alkohol, je stále a mobile, je drzi, podpichuje atď.
Proste robí nieco co v tebe vyvoláva agresiu.
suhlasim s derdiou.
pravdepodobne sa nejako sprava, co ti prekaza (alebo ti niekoho pripomina) a ty si z toho znechutena, smutna alebo nahnevana. toto ale potlacis (to sme sa naucili robit skoro vsetci) a potom ti lezie na nervy skoro vsetko - uz aj to, ze dycha.
neviem, na akej vedomej urovni ste, a ci by ste sa mohli otvorene zhovarat o svojom vnutri. ale z viacerych situacii mozem povedat, ze treba zacat u seba.
zvedomovat si svoje pocity, vnutorne presvedcenia a potom ich riesit (castokrat nepatria tomu, kto nam prekaza - vola sa to potom projekcia). v tomto pripade by bol rozchod docasne riesenie a o nejaky cas budes mat to iste len v ruzovom..
prajem vela stastia
No toto je na rozchod. Ja vzdy hovorím, že žena pozna toho praveho tak, že jej nelezie na nervy. Môj manzel je jediný človek, s ktorým žitie pod jednou strechou mi nevadi a to už spolu zijeme polovicu môjho zivota, ešte aj cez deň za sebou chodíme, aby sme mohli ist spolu na obed. Jasne, že sa aj posekame, ale ako muž mi vôbec nevadi a práve, že ho otravujem stále, aby ma hladkal 😀