Pomer so šéfom v práci

7. jún 2024

Ahojte všetky. Zažili ste to niektorá? Mam 26 rokov, šéf 41. Neskutočne sa priťahujeme, ženy viac všetko vnímajú citovo, nebudem klamať zaľúbila som sa do neho. Je rozvedený. Stretli sme sa u neho v byte a aj v mojom viac krát.

gribka1
7. jún 2024

Tak si to uži. Keď sa prejete, potom rieš.

domkakvet
7. jún 2024

Aka je otazka?

gribka1
7. jún 2024

@domkakvet No či si si aj ty také užila🤣.

deti95060810
7. jún 2024

ešte si sa aj zaľúbila - úplne krok vedľa. 🙄

kp7333
7. jún 2024

tak a co teraz? zmenis pracu? lebo jedno s druhym sa vylucuje.

domkakvet
7. jún 2024

@gribka1 nie nic take som si neuzila a ani by som to nenazvala uzitim.

gribka1
7. jún 2024

@domkakvet Veď už to robí, čo už teraz. Nepýta sa či do niečoho takého ísť. Teraz je to už jedno, má problém. Ale kým na to dôjde, nech už si to teda užije.

alickapusinka
7. jún 2024

Takých ako TY ešte mať bude. Neboj aby si za čas neplakala že ťa opustil. A to že je rozvedený vieš len s toho že Ti to povedal alebo vieš na 100% že už je rozvedený. Neboj užije si s tebou a pôjde o dom dalej ako sa hovorí. A tebe ostanú oči pre plač.

domkakvet
7. jún 2024

@gribka1 presne tak.

dzulli1980
7. jún 2024

No tak pokiaľ je rozvedený, môže si robiť, čo chce ... len či Ty nie si až príliš naivná ... keď Ťa kopne do zadku a narazí si napr. Tvoju kolegyňu, ako sa budeš cítiť? ... bude pre Teba OK tam ďalej pracovať?

kitycat
7. jún 2024

A on ti povedal, ze sa chce stretavat nezavazne?

muchotrafka298
7. jún 2024

Toto nie je dobre z dovodu, ze ked ho omrzis a najde si v praci dalsiu co spravis? Je to hlupost, lebo len malo tychto vztahov konci happyendom.

pralinka25
7. jún 2024

nebudem sa hrabat v tom ci je to spravne alebo nie ale radim zacat si hladat novu pracu hned z niekolkych dovodov. jeden je ten ze to nerobi dobrotu ak by z toho vztah do buducna aj bol budete to musiet poriesit a ak by z toho vztah nebol aj tak ta vykopne nie len z postele ale aj z prace. a ak by to aj neurobil ty sa tam nebudes citit dobre.

ivik4
7. jún 2024

Ved a co s tym? Stava sa

glorikarebeka
8. jún 2024

Keby to bola práca ktorú si vážim, chodím tam rada,tak by som sa takto neznížila aj keby mal zlatého vtáka
A keby som sa zaľúbila, tak odídem, ale to som ja...