Ahojte,
pred minulým letom som sa zoznámil s 30ročnou ženou, ja mam 26. Zoznámili sme sa tak, že som hľadal spolujazdu smerom na festival. Nakoniec sme boli spolu na viacerých festivaloch. Počas nich som celkom cítil z môjho pohľadu od nej záujem, no bral som to tak, že možno si aj namýšľam a nehrnul som sa moc do toho. Keď chcela ísť na wcko, vzdy si vybrala mňa, nech idem s nou, keď som chcel ísť ja niekde , išla tam so mnou.
Po čase začala písať viac ako kamarátsky, posielať pusy a podobne veci, ako sa na mňa teší. No už vtedy som začal mať pocit, že je to hlavne v neskorých večerných hodinách alebo skôr v skorých ranných hodinách. Ona žije v Prahe a ja v Žiline. V podstate som mal pocit, že napíše vtedy, keď sa nudí. Po lete som to v podstate nejako stopol a do konca minulého roka sme sa moc intenzívne nekontaktovali.
Na konci tohto roka sme sa dohadovali, že sa stretneme, pretože prišla na SK na pár dní. Skončilo to tak, že som sa odhodlal ju pobozkať a ona vôbec nebola proti. Tak sme sa dohodli, že čoskoro prídem do Prahy za ňou.
Včera cestovala ráno vlakom, počas jazdy vlakom celkom odpisovala, no poobede už moc nie a večer bez žiadnej správy. Predvčerom sme boli spolu naposledy a včera mi hneď ráno písala, že na mňa myslela. No úprimne, po takých slovách čaká, že aspoň večer napíše niečo na ukončenie dňa. Sú moje reakcie prehnané? Viem, že niektorí ľudia nemajú potrebu písať na konci dňa niekomu a jednoducho na ďalší deň pokračujú tam, kde prestali. A niektorí ludia nemajú potrebu skoro vôbec písať.
Možno mám ja len naivné predstavy, že keď je človek aspoň trochu poblaznený druhým človekom a mysli naň, tak po celom dni aspoň večer napíše. Ak to mám napísať hrubo, mám pocit, že napíše hlavne vtedy, keď sa jej to hodí. Žena je to fakt krásna, priateľská, ukecaná, ale skôr taká, že žije pre okamih.
Záver: keď sme spolu, je to super. Akonáhle sa prejde do správ, tak to nie je také intenzívne, že mám tie pocity ako naživo.
Ďakujem každému, kto sa zapojí do diskusie 🙂
Nema o teba zaujem stary, zmier sa s tym a hladaj inde. Ak ma zena zaujem o chlapa, meni plany , preorganizovava si denny zivot len aby sa s nim mohla stretnut, odpisuje ihned. Tak to proste je. Casom na to prides sam. Ak je "zaneprazdnena", pripadne odpisuje dlho tak si ju nezaujal.
@tttbb o to, či som ju zaujal sa rozhodne nebojím. Tu ide skôr o to, že neviem, či to bude pre mňa krátkodobá záležitosť alebo dlhodobá.
@anjelicek26 ahoj, ďakujem za názor 🙂 Jasne, chápem. Len je to tak, že niekedy mi nemá problém intenzívne písať alebo mi aj zavolať a niekedy to je ako čakať na odpoveď od supportu Facebooku. Tiež mi hovorila, že niekedy potrebuje kľud od všetkých, keď je nejaký čas v spoločnosti a že aj keď mala priateľa, tak tiež potrebovala zdravý odstup od neho. Proste nebyť vzdy a všade spolu 😁
No ja osobne nemam pocas dna velakrat cas odpisovat - pracovne ci ine povinnosti a cinnosti (nebudem ti odpisovat pocas meetingu so sefom ci z bazena). Ved pises, ze z vlaku odpisovala - mala cas - a potom uz nie - zjavne mala aj ine veci na starosti.
To je také tápanie, veď vyhoď karty na stôl a priamo sa jej spýtaj čo ona od teba čaká... Či začnete vzťah, niečo milenecké alebo kamarátske.Treba si uvedomiť, že občasná zábava je jedna vec ale vzťah je už záväzok. Čo by si chcel ty? Predsa Praha - Žilina z km od seba, vydrží to?
Ved sama ti povedala, ako to ma a ako to berie, ze ma rada aj svoj klud. Nemozeme predsa cele dni vypisovat, mame kazdy svoje povinnosti. Ide o to, ci sa nestiahne uplne, ak nie, tak si treba najst nejaky system, ale osobne stretnutie je vzdy viac. Takze netrap sa, frekvencia pisania az tak vela neznamena, ide o obsah..
@david_1997 tak tu je vidno už ten vekový rozdiel. Ty chceš ešte stále všetko hneď ale ona je už inde. Má na veci dosť času, neponáhľa sa. Čiže jej odpisovanie by som vôbec nebrala ako nedostatok záujmu. Je to prosto už zrelá žena,nie pobláznená puberťáčka. Ak ju budeš chcieť získať,tak to bude chcieť osobný kontakt viac než ten virtuálny.
Ked zena chce odpisuje hned a nic ju nezastavi... ostatne su vyhovorky tomu ver
Ja si myslim, ze pre nu toto nic nie je, si len iba jeden znamy.. ale najlepsie by bolo spytat sa jej na to.. lebo podla mna rok je dost casu aby si to clovek utriedil v hlave. Ale podla mna si len kamarat/znamy, ked ma cas napise, ked nema nenapise, ak ma cestu stretnete sa, ak nema nestretnete sa. Je dost mozne ze v prahe ma aj inych znamych, priapdne nieco viac, a tym padom, ked orbi nieco ine, neodpisuje. Ja som v tomto tiez flakacka, kolkokrat si v tom co robim pocas vecera napr az na druhy den spomeniem ze ved mi od niekoho prisla sprava (a to neznamena, ze hned utekam odpisovat, skor nie)...
@terry658 jasne, 30tka... uplne zrela zena, mam 30-35ky okolo seba, to sa od mobilu neodlepi ako je den dlhy, deti behaju okolo, odpisuju o dusu.. ale samozrejme komu chcu a kedy chcu. Mobil druhy zivot:D
Nie každý je taky písal ek, ja mam teiz radšej priamy kontakt ako vypisovanie cez správy a obzvlášť ak sme v ten deň spolu už boli. Ale z lásky k chlapovi mu odpisem keď už večer napíše na dobrú noc. Ale teda musím priznať ze my sme museli nájsť vo vzťahu určitý kompromis vo vypisovani sprav
Trasa Praha-Zilina...Naco sa trapis? Ak by to vyslo, ako casto budete spolu? Mna by to nebavilo.
@simca06022011 tak ja čo poznám baby,tak už sa tak nehrnú do komunikácie cez net ako keď mali 20-25. Vtedy som aj ja bola nadšená z každej správy a odpisovala o dušu. No po 30tke už to tak extrémne neriešim. Prosto keď je toho na mňa dosť odpíšem na druhý deň, však nech ľudia počkajú. Kedysi ľudia čakali na listy týždne, čo som otrok aby som stále musela odpisovať?
@terry658 ved ja to chápem, ja som človek co bez mobilu prežije:D ale 30tky vôbec nie .. stačí sa pozrieť okolo seba. A neverím ze slobodná 30tnicja nebude písať svojmu vyvolenému. Alebo tak jej tukanie ide na nervy tak by volala:D
Prečo nepíšeš ty keď si chlap?
Pamätám si tvoj posledný príspevok ohľadne inej ženy. Ty máš nejakú schopnosť vytvárať si úplne nefunkčné alebo komplikované vzťahy.
Pojdes za nou do Prahy? Asi nie.. Tak aky to ma zmysel. Nezaujal si ju, ani s Tebou nerata pretoze inak by ste sa bavili o tom kde idete zit a ako dalej. A ze ti odpisuje ako odpisuje, to je len dokaz. Daj tomu par rokov, este zo 2 rozchody a pochopis ako zeny funguju :D Proste Ta nechce sorry.
Alebo je pravda, čo si napisal, že žije pre pritomny okamih, tam hladaj odpoveď..Nevieš, s kym sa styka v Prahe..možno ma 3 takych kamaratov..Ked je s tebou, je cela happy, ked ťa nevidí, aj tak dobre, napiše jej iný
@david_1997 je mozne, ze si ju zaujal, ale nevidi v tebe buducnost, si daleko, si mladsi a druha moznost, ze si ju zaujal, ale skor si chce len uzivat.
Si si istý ze v Prahe žije sama?
Vo vlaku sa nudila, pisala.. Večer už nie, možno ju doma čakal priateľ, partner.. Už sa jej písať nedalo.
A teda Praha-Žilina.. Kašli na to..
@simca06022011 ja mám veľa takých kamarátok, ktoré majú 30 a nemajú mobil stále so sebou. Niekedy si správy aj pár dní neprečítajú.
Praha - Žilina a Ty to vidíš na partnerský vzťah? A ešte si chceš vynucovať pozornosť a kontakt? Netvrdím, že vzťah na diaľku nemôže fungovať, ale pri človeku ako Ty, čo čaká nonstop vypisovanie a má predstavy častého kontaktu to asi fungovať nebude.
@david_1997 netlac na nu, nebud ako mopslik. Mozno si len dalsi v poradi, alebo citi, ze moc lahko to z tvojej strany vzplalo, tak ju to odradza.
niektori ludia proste niesu moc na pisanie. Dolezite je co je nazivo. Ked bola hentaka tak si sa urcite pacil aspon do nejakej miery, ale je dost mozne ze toto robi s viacerymi, who knows...
@libertz teraz ma trklo..nie si ešte na jednom fore, ze odkial ťa poznam
@karolinakr na jakom? Kedysi som chodil este na zdravie forum. A taketo veci sa mozes predsa aj do spravy opytat...
Tak skutocne nie kazda zena je priputana k mobilu a potrebuje osobny kontakt...takze zvaz co najcastejsie stretavanie... keby mne chlap pise 10x za den, asi by to na mna bolo tiez moc 😂 Ale tak kazda zena je ina samozrejme.