Ahojte , prosím o radu niekoho kto si tým sám prešiel . Keďže každá kamarátka mi dala iný názor na vec ale osobne sa s tým nestretli . Moja rada dokým som sa s tým nestretla by bola okamžite ukončí vzťah . Ale ako to tak býva , prišla situácia a zrazu môj rázný názor na neveru zostal v bode mrazu. S priateľom sme 3roky , maximálne som mu verila aj keď som niekedy prehnane žiarlila keďže zo strany žien je oňho veľký záujem ale vnútri som som verila , že má v hlave jasno. Nemala som najmenší dôvod ho podozrievať , stále hovoril o svadbe a ako je už vybúrený (mal niekoľko vzťahov a X žien ) a ako jeho cieľ je mať somnou budúcnosť , akoby ma nikdy nepodviedol atď. Kamoška mi hovorila ako frajerovi našla v e-mailoch milenku. Pracovala som na jeho notebooku a mal prihlásený email. Nedalo mi to a kukla som mu tam s tým že čoby tam mohol mať keďže k mobilu som mala prístup a nič tam nebolo . Zrazu sa mi zrútil svet a padla celá dôvera . Dvojzmyselné správy s našou známou a aby nestačilo poslala mu fotky jednu v spodnom prádle . Nevydržala som a priznala som sa že som to našla . Napriek jasným dôkazom zatĺkal a ani si to nepriznal. Jedine čo som si ista že s ňou nespal. Otočil to proti mne ,že ako som mu narušila súkromie zablokoval si telefón a že nič sa nestalo mám si upratať v hlave a už mu to nikdy nemám ani len spomenúť . Odišla som na pár dni k rodičom a neskôr ma prosil aby som sa vrátila , že on ma nikdy za inú nevymení . Som späť doma , keď som chcela prístup k mobilu rozčúlil sa a povedal že nikdy a viac sa o tom nebude baviť . Seká dobrotu naďalej ale ja som fakt zúfalá milujem ho , chcem zostať s ním všetko klape ako v “dokonalom “ vzťahu ale vnútorný pocit čo ma zožiera ako to mohol spraviť , prečo , pokračuje to, bola to len ona . Miestami cítim až odpor . Ale zase to prebije láska . Čo mám spraviť ? Život sa mi po rozchode otočí na ruby , máme spolu všetko bývanie , auto, firmu ...ale hlavne ja v ňom vidím všetko čo chcem . Už to nikdy nebude ten môj krásny( naivný )vysnívaný vzťah? Alebo sa mám prebrať zo sna a nepovedie časom svoju ženu každý chlap ?
Ďakujem Vám za odpoveď
@22lucka22 tazko sa radi, prve co mi napadlo- skuste poradnu, niekto nestrasnny si vas vypocuje, vas pohlad na vec a pod. Avsak ak mu neveris, tak sa budes zozierat cely zivot, mysliac si co ked ma inu, co ked si s niekym pise a bude ta to neskutocne ubijat, kazde pipanie sms, ked nebude doma...
@dzulli1980 miestami si vyčítam a obviňujem sama seba , kde som spravila chybu , že som tam nemala ísť a nikdy by som nato neprišla a žila si spokojne ďalej -čo oko nevidí to srdce nebolí
Auto, byt, firma.... to nič nie je, buď sa to preda, alebo Tá vyplatí.
Jedine čo sa nedá predať a vyplatiť sú deti.
Už mu nikdy nebudeš veriť, treba si fakt premyslieť či chceš v takom vzťahu pokračovať
To nebude nejaký charakter, keď to obráti proti tebe a akože sa nič nestalo. Nič pre mňa,kľudne by som ho prenechala tým, ktoré posielajú fotky v spodnom prádle
@22lucka22 chlapi sú ješitní...ich baví keď im cudzia žena pohladká ego...poďla toho ako odpisoval a reagoval...možno to bola len forma flirtu...ja mám za sebou niečo podobné...až sa mu to vymklo z rúk a keď to chcel skončiť (vypisovanie) babenka sa začala vyhrážať...je to tenký ľad..
takých žien je veľa,firma,auto,dom....a semtam milenka...tolerujú,lebo bol by problém s majetkom,živ. štandardom a možno je tam ešte aj kúsoček lásky....máš oproti nim výhodu-nemáš s ním deti,zatiaľ....tak buď sa zoberiete a budeš si žiť svoj sen a nikdy mu už nepozrieš do mobilu alebo vycúvaj,kým sa dá...byť ty moja dcéra,tak radím to druhé...
@22lucka22 zlatko, preco si naspet niekde, kde sa dotycny tvari, ze je vsetko tvoja vina a ze nic sa nestalo? kde ti ten, ktory nema mat tajomstva zablokuje mobil a este z teba urobi tu zlu? kde sa ty sama obvinujes, ze co si to spravila ??? to vazne nemas kuska sebaucty? ☹ ja som za to, aby sa vztah riesil a urcite aj poradnu, ale az potom co to dotycny nalezite olutuje ! nie, ze este z teba urobi tu zlu - zamysli si nad tym.
Mna by mozno viac ako samostne vypisovanie stvalo jeho spravanie po prevaleni. Mal by sa kajat, ospravedlnovat a ak nie, aspon by ti mal dat normalne vysvetlenie celej veci. Nie sa este on urazat a urobit z teba tu zlu. Mozno ozaj nechcel neveru, len mu dobre pohonkavala ego a to chlapi zboznuju, citit sa ziadany, aj ked su vo vztahu spokojny. Ale jeho spravanie potom by ma odohnalo.
Ja som zazila nieco podobne, aj ked dost ine, vtedy keby chcel so mnou ostat, ostala by som. Teraz po rokoch vidim, ze by to bola najvacsia chyba. Uz som stastne vydata a nemusim rozmyslat nad inymi zenskymi. Muz by mi zniesol modre z neba. A keby sa nahodou nieco prihodilo, majetky nemajetky, dieta nedieta dovidenia.
@ayanamirei bohužiaľ v tejto situácii nespoznávam ani sama seba 😌
@22lucka22 to ze to otocil proti tebe je velmi zle znamenie, nema ciste svedomie a stale ti klame ak tvrdi ze o nic nejde. Vies ako sa hovori, ze najlepsia obrana je utok. Ste spolu len tri roky a uz robi toto? Dobre si premysli ci s nim zostanes
@22lucka22 myslim si, ze do normal vztahu lustrovanie mobilu nepatri, ak je to tam podozrenie a nahodne zistenie, nie je to ok. Myslim, ze dovera tohto druhu je velmi dolezita, to ze mu neveris uz znaci o niecom a dokonca si mu asi aj nieco nasla, proste je to ten typ, co to potrebuje, lebo ak ma priatelku, mal by to napisat a dorazne povedat tej druhej strane co zjavne nespravil. Teraz sa z teba asi stane nedovercivy sliedic a to ti bude brat vela energie. Osobne by som takeho partnera nechcela.
Je este velmi nevyzrety a sebestredny.
@22lucka22 situácia po nevere 2roky s mužom bola najhoršie obdobie v živote, bez dôvery, ten pocit poníženia, vyčitky. Toľko preplakanych noci, nechuť jesť, nechuť žiť. Nepíšeš či bol neverný, koľko krát, ja ti z vlastnej skúsenosti môžem napísať, že ani dom, ani auto, ani peniaze nestoja za to čo budeš prežívať. Volila by som rozchod
@22lucka22 ty si zatiaľ len v trojročnom vzťahu , tu by nevera mala byť na míle vzdialená alebo nejaké to flirtovanie. Predstav si že s ním budeš v 15 ročnom manželstve a dve - tri deti , budete zahltení rutinou a vtedy je partner náchylnejší z tohto uniknúť. Ale teraz ? Život po nevere je nesmierne ťažký , pre obidve strany, zmení sa všetko a často nie k lepšiemu .
@22lucka22 Ahoj. Firmu máte spolu? Ak áno, všetko sa dá vyriešiť. ja by som s takým človekom nedokázala ostať. Aspoň nie s mojou povahou. Od muža potrebujem skutočnú lásku a úprimnosť. takéto správanie by ma vytočilo do vývrtky. Obvinil teba a ešte zo seba robí chudáka. kašli naňho. peniaze boli, sú a budú, hlavne ak nemáš deti, dokážeš si poradiť 🙂
@sante81 a čo bolo potom? napokon si ho aj tak opustila, že?
@22lucka22 Neverim, ze to on ukonci, pisanie si s nou a ktovie ci to bolo len pisanie. A tiez neverim, ze po nej nepride dalsia a este dalsia. Myslim, ze je to typ co nedokaze byt verny. Teba mal za naivku, preto si mala pristup aj k mobilu, ked vsak zistil, ze nieco vies, mobil hned blokol a hra sa na to, ze je to Tvoja vina. Necudovala by som sa, keby si mala pristup k jeho mobilu len preto, aby si mala pocit, ze ho nemas dovod upodozrievat. Vzdy si vsetko zmazal a dotycnej povedal kedy ho moze kontaktovat, v akych casoch. Je vela zien, ktorym nevadi, ze muz je zenaty. Su to tie, s nizkou sebauctou a pre ne a aj zenaty chlap lepsi ako ziaden. Neverim, ze mu budes este verit, stale budes na to mysliet. A on? Zacne to pisanim a ked bude prilezitost, tak urcite vyuzije aj osobny kontakt, ved co, pre chlapov to nic neznamena.
@22lucka22 bez dovery vas vztah zanikne skor ci neskor...ked nie dnes, o par rokov urcite. dokazy, ze to plati, vidime vsade dookola. idealna by bola asi poradna, ale co s muzom, ktory riesenie problemu odmieta? a problem tu je vazny. nie to, ze si pise s inou zenou, ale to, ze klame, a odmieta to zmenit, to, ze namiesto diskusie utoci na teba a prenasa na teba celu zodpovednost. mas jasne indicie...co ti vadi dnes, o par rokov ti bude vadit nasobne viacej. nie je to cestny muz, o ktoreho slovo sa mozes opriet. vnutorne ta to bude rozkladat..
Ďalší vzťah o ničom.takze nie nepokračovať
@panelacikova som 4 a pol roka rozvedená 👍
@sante81 ani sa nečudujem 👍
@22lucka22 tu plati nehladaj ak nechces najst 😑 vztah je kratky na taketo "úlety" co bude robit o par rokov, mozno ked bude dieta a nebudes mat cas tak sa mu venovat. Navyse to ako zareagoval asi o niecom svedci. Najlepsia obrana je utok. Ja uz by som mu neverila a ak aj mal co skryvat teraz si da dobry pozor aby si to nezistila.
@22lucka22 si mladá, nepokaz si život, buď rada, že si nato prišla teraz, keď ešte nemáte deti, vykašli sa naňho, poznám podobný prípad, ona pri ňom ostala, otehotnela a po pôrode zistila, že ju podvádzal, kým bola v pôrodnici
Ja osobne by som vo vzťahu bez dôvery fungovať nevedela ... bolo by to len prežívanie.