Pokec so švagrinou

29. aug 2024

Baby idem sa Vám vyzalovat. Dnes k nám prišla švagriná. Sestra môjho partnera. Mam to teraz s partnerom dosť turbulentné, často sa hádame a sú tam nejaké nedoriesene veci. Keď prišla ja neviem prečo ale všetko na mňa doľahlo a začali sme sa o ňom baviť. Ja som povedala z môjho pohľadu všetko čo má trápi ohľadom neho, prečo som aj s dieťaťom od neho odišla a znovu sa vrátila. Ona mi tiež povedala par veci z jeho minulosti. Niektoré som vedela niektoré nie. Normálny pokec dvoch žien. Ale keď prišla domov mi napísala ze ma výčitky svedomia ze vôbec mi niečo vravela. Ja som jej na to odpísala, ze sa nič nedeje ze proste mame taliansky vzťah a nejako to uhráme. Len tým ze ma veci trápia tak som sa ešte aj rozplakala. Mam toho všetkého veľa vzťah, malé dieťa a už som zo všetkého vyčerpaná. Odvtedy mi už ani neodpísala ani nič. Ja som sa tešila, že mám butlavu vrbu a teraz mam aj strach ci sa mi to nevráti v zlom. Už absolútne ani nereagovala na správy ani nič. A už keď odchádzala bola divná. Teraz ma to mrzí mala som sa tváriť ôk a asi mohol byť kľud. Neviem mam z toho zmiešané pocity, potešila som sa ze konečne sme sa porozprávali a boli aj samé spolu a nakoniec som to asi pokazila. 😞

anjelicek26
29. aug 2024

Nic si nepokazila, len jej je blbe, ze ti o bratovi vykecala veci, ktore "nemusela" a brat jej to vyktne, ked sa to dozvie, ze nevie drzat usta...tot vsio... pomozes si tak, ze tie informacie nikdy nikde nevytiahnes a nepouzijes a nebudes sa k tomu vracat... nechaj to trochu ulezat a uz to neries dalej... bolo to len dnes, dalsie spravy to uz len vyhrotia...

autor
29. aug 2024

@anjelicek26 už som jej nepísala. Len ma mrzí ak by sa už so mnou nebavila. Nikoho tu nepoznám a potešila som sa, že vôbec chcela prísť na návštevu a takto to dopadlo. 😞

maminkadeticiek
29. aug 2024

Osobne nemam dobre skusenosti s riesenim osobnych veci medzi partnermi s kymkolvek z rodiny partnera.Pamataj si,ze to nie je kamoska.Je to jeho rodina a ty si a vzdy budes cudzia.Jeho rodina bude takmer s istotou v 99%veci vzdy na jeho strane.Takze skor davaj do buducna pozor co komu povies.

autor
29. aug 2024

@maminkadeticiek to som si uvedomila ale až po. Všetko na mňa doľahla a ja som si uľavila. Len žiaľ asi pri zlej osobe. Z celého všetkého som sklamaná. Keby som vedela tak by som radšej sa tvárila, že nie som doma.

marca12
29. aug 2024

Podla mna nie je dobre osobne problemy riesit s rodinou. Ani by ma nenapadlo nase problemy a nezhody riesit s kymkolvek. To su veci,ktore si maju dvaja vyriesit a nie mat butkavu vrbu,ktorej sa zalujeme. Ja to tiez nemam rada,ked sa mi niekto stazuje. A zvlast blizkej rodine nepadne dobre pocuvat taketo veci.

maminkadeticiek
29. aug 2024

Kasli na to.Neries ju.Sustred sa na svoj vztah a aby bol lepsi ak je mozne aby bol lepsi.Nezmenis to,neries to,hod to fakt za hlavu.

autor
29. aug 2024

@marca12 ja viem. Len to na man proste doľahlo. A dala som to zo seba von...

h2
29. aug 2024

Ja si nemyslím, že švagriná sa už s tebou nechce baviť. Boli ste spolu celý večer, porozprávali ste sa, ona išla potom domov, napísala ti, ty si jej odpísala. To, že ona už neodpisovala, neznamená nič viac, než že proste asi po celom večeri, čo ste spolu kecali, nechce ešte teraz písať do polnoci. Jedna z vás musela byť proste tá, čo napíše poslednú správu a druhá už nepodpíše, nič zlé by som za tým nevidela.

mimikarol
30. aug 2024

Radšej by som sa išla vykecat psychológovi. Niekedy ozaj dobre padne názor človeka ktorému nezáleží ani na jednej strane a je profesionál.
Švagrinú to teraz môže ťažiť, zdôveri sa mame ... a obráti sa to len proti tebe

zuzana9393
30. aug 2024

Ona sa asi hlavne boji, aby si nevykecala tie veci chlapovi, tak si radšej daj na to pozor. Utrasie sa to aj s ňou, neboj sa.

natiblaskova
30. aug 2024

Určite by som sa nevykecavala švagrinej.

mantilka
31. aug 2024

Myslím, že obe ľutujete že ste sa prekecli. Švagriná už asi nechce také zažiť. Nemusí sa nič stať ale do budúcna nie je dobré riešiť problémy s rodinou lebo sa to všetko môže otočiť proti tebe. Sú tam emócie zo strany rudiny a akokoľvek by si mala ty pravdu, mohli by to prekrútiť...