Pokazila som to?

18. jún 2024

Bola som sa stretnut s jednym muzom, celkom sme si sadli. Po niekolkych hodinach, sa ma aj zacal viac dotykat (nic uchylne) a ked sme sa lucili, dlho ma objimal, vyzeralo to tak, ze ani jednemu z nas sa nechce ist prec. Az napokon som mu dala pusu, ktoru asi ani sam necakal, ale nebranil sa tomu.
Citim sa blbo, ci som to nejak nepokazila tou pusou. Spravili by ste to aj vy zeny, keby vas clovek pritahuje?

diewcatqoo
18. jún 2024

Spravila som to a sme spolu uz takmer 20 rokov 🙂

danica2711
18. jún 2024

v takejto situácii sa cítia blbo len 13-ročné deti, zachovala si sa úplne normálne

daniela099
18. jún 2024

Vôbec sa tým nestresuj, dejú sa omnoho horšie veci než nejaký bozk. Navyše sa nebránil, nechápem z čoho máš výčitky.

tundra
18. jún 2024

Ani ja by som sa nebranil😂😂😂👍

daniela099
18. jún 2024

Ale veď sama uvidíš ako bude reagovať, či sa naďalej bude správať rovnako alebo čo. Veľa závisí aj od toho, aký je to typ človeka. Mohol sa zľaknut a možno sa odmlci na nejaký čas, ale to nepredpokladám, keďže sam inicioval nejaké dotyky už predtým.

mojemenonikto
18. jún 2024

Ach jaj, toto by som chcel niekedy zažiť 😀❤️

domkakvet
18. jún 2024

Uvidis ako sa bude spravat.

patus_2
18. jún 2024

Keď si to tak cítila, prečo nie? Uvidíš ako sa vyvinie ďalej. Koľko máš rokov, ak sa smiem spýtať, lebo podľa popisu vyzeráš mladučká 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
madeincssr
18. jún 2024

Jaaaj ved je to mile! Dnes uz pomaly nevieme prejavovat emocie. Nic si nepokazila, nic hrozne si neurobila. Bud trpezliva (obaja) a uvidis/te, ako sa to bude vyvijat dalej 🍀.

sevrin
18. jún 2024

Možno čakal že ho tam rovno orálne uspokojíš, tak zostal prekvapený, "čože? Len pusa?" Ktovie, ľudia sú všelijakí. Nerieš, nespravila si nič zlé, zajtra pozajtra na to už nebudeš myslieť.

lonely66
18. jún 2024

ak by som ho nikdy predtým "naživo" nevidela (myslím tým osobne), tak by som šla odtiaľ-potiaľ. čiže stretnutie, obed alebo káva, rozhovor. ak by sme si boli sympatickí a mali podobné zmýšľanie, názory a šľahala by tam chémia, na ďalšom stretnutí by som dovolila o niečo viac. ty si neurobila zrejme nič zlé, ja osobne by som nedokázala dať bozk chlapovi, ktorého vidím prvýkrát.

vilma7
18. jún 2024

Urobila som to len raz v živote, ale nie pri niekom, koho vidím prvý x. Ale čo už, snáď to rozdychal ;)

anketkarka
19. jún 2024

Rande sa dá pokaziť pusou? Urobila si len to, ako si to cítila. Možno je stará škola a tam má ,,viesť" chlap. Tou pusou si chvíľu viedla Ty. Ale nemyslím, že by to niekto bral ako pokazenie niečoho.

mantilka
19. jún 2024

Asi by som nedala prvá, ale nič si nepokazila. Keď má záujem...jedna úprimná pusa ho určite neodradí. Aspoň si otestovala čo k tebe cíti. Keď hľadá negatíva na tebe, nájde...keď pozitíva, zasmeje sa na tom. A teraz už počkaj čo bude on robiť.

fido69
19. jún 2024

Tou pusou si mu do hlavy zasadila myšlienku na prijemnú a príťažlivú ženu, s ktorou stravil pár príjemných chvíľ. Pokiaľ tá myšlienka vyklíči a zakvitne, tak to bol krok správnym smerom. A ak nie tak to bola len úprimná pusa, akych nikdy nie je dosť. 😉

7miriam77
19. jún 2024

Nejaká nevinná pusa nie je nič strašné 😃😃, ja na tom nič zle nevidím, veď ste boli v objatí....žiadalo sa to tam. Bez pusy sa objimam s kamoškou...a nie chlapom na rande

hara_vara
21. jún 2024

nie nepokazila🌹
robila si ako si cítila je to ok👍