Bola som sa stretnut s jednym muzom, celkom sme si sadli. Po niekolkych hodinach, sa ma aj zacal viac dotykat (nic uchylne) a ked sme sa lucili, dlho ma objimal, vyzeralo to tak, ze ani jednemu z nas sa nechce ist prec. Az napokon som mu dala pusu, ktoru asi ani sam necakal, ale nebranil sa tomu.
Citim sa blbo, ci som to nejak nepokazila tou pusou. Spravili by ste to aj vy zeny, keby vas clovek pritahuje?
v takejto situácii sa cítia blbo len 13-ročné deti, zachovala si sa úplne normálne
Vôbec sa tým nestresuj, dejú sa omnoho horšie veci než nejaký bozk. Navyše sa nebránil, nechápem z čoho máš výčitky.
Ani ja by som sa nebranil😂😂😂👍
Ale veď sama uvidíš ako bude reagovať, či sa naďalej bude správať rovnako alebo čo. Veľa závisí aj od toho, aký je to typ človeka. Mohol sa zľaknut a možno sa odmlci na nejaký čas, ale to nepredpokladám, keďže sam inicioval nejaké dotyky už predtým.
Ach jaj, toto by som chcel niekedy zažiť 😀❤️
Uvidis ako sa bude spravat.
Keď si to tak cítila, prečo nie? Uvidíš ako sa vyvinie ďalej. Koľko máš rokov, ak sa smiem spýtať, lebo podľa popisu vyzeráš mladučká 🙂
Jaaaj ved je to mile! Dnes uz pomaly nevieme prejavovat emocie. Nic si nepokazila, nic hrozne si neurobila. Bud trpezliva (obaja) a uvidis/te, ako sa to bude vyvijat dalej 🍀.
Možno čakal že ho tam rovno orálne uspokojíš, tak zostal prekvapený, "čože? Len pusa?" Ktovie, ľudia sú všelijakí. Nerieš, nespravila si nič zlé, zajtra pozajtra na to už nebudeš myslieť.
ak by som ho nikdy predtým "naživo" nevidela (myslím tým osobne), tak by som šla odtiaľ-potiaľ. čiže stretnutie, obed alebo káva, rozhovor. ak by sme si boli sympatickí a mali podobné zmýšľanie, názory a šľahala by tam chémia, na ďalšom stretnutí by som dovolila o niečo viac. ty si neurobila zrejme nič zlé, ja osobne by som nedokázala dať bozk chlapovi, ktorého vidím prvýkrát.
Urobila som to len raz v živote, ale nie pri niekom, koho vidím prvý x. Ale čo už, snáď to rozdychal ;)
Rande sa dá pokaziť pusou? Urobila si len to, ako si to cítila. Možno je stará škola a tam má ,,viesť" chlap. Tou pusou si chvíľu viedla Ty. Ale nemyslím, že by to niekto bral ako pokazenie niečoho.
Asi by som nedala prvá, ale nič si nepokazila. Keď má záujem...jedna úprimná pusa ho určite neodradí. Aspoň si otestovala čo k tebe cíti. Keď hľadá negatíva na tebe, nájde...keď pozitíva, zasmeje sa na tom. A teraz už počkaj čo bude on robiť.
Tou pusou si mu do hlavy zasadila myšlienku na prijemnú a príťažlivú ženu, s ktorou stravil pár príjemných chvíľ. Pokiaľ tá myšlienka vyklíči a zakvitne, tak to bol krok správnym smerom. A ak nie tak to bola len úprimná pusa, akych nikdy nie je dosť. 😉
Nejaká nevinná pusa nie je nič strašné 😃😃, ja na tom nič zle nevidím, veď ste boli v objatí....žiadalo sa to tam. Bez pusy sa objimam s kamoškou...a nie chlapom na rande
nie nepokazila🌹
robila si ako si cítila je to ok👍
Spravila som to a sme spolu uz takmer 20 rokov 🙂