Pohľady a dotyky

manco27
4. dec 2023

Ahojte neviem co si myslieť mám jednu záľubu pri ktorej stretávam jednu ženu a je to dost casto je odomna staršia čo mi nevadí. Najprv sme si vymienali len pohlady ,usmievali sa na seba komunikovali . Ked mi podáva do ruky nejaky predmet tak sa dotkne vzdy mojej ruky a je to taky pocit ako ked chcete pohladkať nieco male a živé a bojíte sa ze tomu ublizite jej dotyk je velmi jemný a úžastny. Nebudem to tu cele rozpisovat ale ked sme boli spolu na kave a po kave sme sa lúčili som ju pobozkal na pery ostala asi v šoku ale po chvíli sa rozhovorila a išlo z nej obrovské štastie ze som hned vedel že sa jej to pacilo no ked sme sa stretli po par dnoch mi prisla ako keby sa mi vyhýbala pytal som sa jej ci sa hnevá na mna ale povedala ze nie no na dalsi den som mal z nej zase taky pocit ze po mne túži a keby môže asi by ma aj zjedla to podla jej chovania a takto sa to strieda raz tak raz tak neviem co si myslieť strastne ma pritahuje a ja moc po nej túžim tie jej dotyky pohlady by som chcel aby nikdy neprestali a vsetko co k tomu patrí

kate211
4. dec 2023

Zlakla sa toho, ze to az velmi prezivas, tak zatial nevie ako ma s touto skutocnostou nalozit

januska12323
4. dec 2023

Vlastne sa poriadne nepoznáte a už ju po jednej káve bozkávaš? Čo takto zavolať na ozajstné rande?

barbora0308
4. dec 2023

@manco27 Wow, len ma fascinuje, ze sa niekto v skutocnom svete (mimo telenoviel a lubostnych poviedok...) takto vyjadruje.
Inak normalne si s nou dohodni dalsiu kavu, povedz jej na rovinu, ako to ty citis, ake mas zamery a nech sa ti k tomu vyjadri. Snad uz nemate 15 rokov, aby ste sa zbytocne natahovali, ako v nejakej absurdnej pubertalnej komedii 😁.

manco27
autor
4. dec 2023

@kate211 nebola to jedna kava bola to len skrátená verzia

manco27
autor
4. dec 2023

@barbora0308 som romantik

alickapusinka
4. dec 2023

Ani ju poriadne nepoznáš a bozkávaš ju rovno na pery. No ja by som sa viac stretnúť nechcela ak by to urobil chlap mne na prvom stretnutí. Toto nebolo rande toto bolo prvé stretnutie. Treba si uvedomiť že nie každý je hrr rýchlo možno na to chcela ísť pomaly. Zabrzdi trošku a porozmýšľaj kľud a rozvahu. Strašne moc to prežívaš. Nepoznáš ju dobre jej zmýšľanie nič nevieš aká je skôr si čakal inú reakciu ako to čo nastalo. Ak sa nebude chcieť viac stretnúť máš ponaučenie že nemôžeš na prvom stretnutí hned bozkávať ženu.

wig
4. dec 2023

Nebude ona zadaná?

manco27
autor
4. dec 2023

@alickapusinka boze pisem ze to nebolo prve stretnutie asi tak 20te minimálne 😊

domkakvet
4. dec 2023

@manco27 pozvi ju na veceru.

anketkarka
5. dec 2023

Nebude ona sklamaná, že nepreberieš vedenie a nevolaš ju nikde? To ako ste mali tých 20 stretnutí? Akože nikdy to nebolo rande, len popri niečom si ju už zavolal aj na kávu? Tak po bozku si asi myslela, že chceš viac a posunieš vzťah inde a Ty nič. Teda to sú len dohady. Vždy jej akoby naznačíš, že máš záujem, ale čakáš, že zbalí ona Teba? Tak mi to pripadá. Muž má byť ten aktívny.

manco27
autor
6. dec 2023

@kate211 myslis? 😊

manco27
autor
8. dec 2023

@manco27 ahojte po par dnoch som zistil ze ona ma zaujem o niekoho ineho a bohuzial Nie o mna len nechapem preco robila to co robila a snažila sa vo mne vyvolať vášeň a túžbu a asi aj ine pocity co sa jej aj podarilo lebo ked ju vidim sa citim ako keby som vyhral tu najväčšiu lotériu neviem ale asi uz je to jedno nech je stastna aspon ona