Pohádala som sa s partnerom, odišiel a nedá sa mu dovolať

barbora146
31. máj 2020

Ahojte, dnes sme sa s priateľom veľmi pohádali, zase žiarlil. Odišiel a neviem sa s ním spojiť. Má vybitý telefón. Bojím sa , že sa už neozve.

catherine1989
31. máj 2020

Je ti taký žiarlivec bez príčiny, ktorý sa urazí ako malé decko a utečie od teba, treba?

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvetinka75
31. máj 2020

@barbora146 a mal na to dovod? Ak nie naco ti je taky partner. Nech si ide

daganov
31. máj 2020

@barbora146 ak je to ten primitív, čo žiarli aj na gynekológa, tak buchni šampanské. Skutočne potrebuješ do života takého tĺka? Je posledný na zemeguli?

barbora146
autor
31. máj 2020

@kvetinka75 vycital mi , ze chcem ist pracovat do firmy, kde on pracoval. Lebo chcem...podla neho robit s chlapmi...ze je tam vraj sef, ktory obtazuje kolegyne

daganov
31. máj 2020

@barbora146 prepáč, ale čo ešte musí urobiť, aby si pochopila, že je to chronický žiarlivec a že ho máš poslať do kelu? Prefackať ťa?

catherine1989
31. máj 2020

@barbora146 a kolko má rokov? Veď to len decko sa kvôli takej hlúposti pohada, urazí a ešte aj utečie od konfliktu, ktorý sám.vyvolal

daganov
31. máj 2020

@catherine1989 čítala si aj jej ostatné témy? Alebo si vymýšľa, alebo má 16, alebo sa strašne rada týra

karpina
31. máj 2020

On si zrejme teraz spokojne spí, hrdý na seba, ako ťa zdeptal a ako ťa dostal tam, kam chcel a ty sa nervuješ, bojíš sa o neho, o váš vzťah.. Ale prečo? nič zlé si predsa nespravila.. A tento život s patologickým žiarlivcom a manipulátorom chceš dobrovolne prežívať? Tak ti teda prajem vela šťastia.

catherine1989
31. máj 2020

@daganov to je tá istá, ktorej chlap žiarlil aj na gynekologa? 😂

bosorka2302
31. máj 2020

Mala som raz takeho co sa tak odmlcal pre kazdu debilinu. Casom boli tie odmlky dlhsie a dlhsie nemal problem sa ozvat po 2 mes akoby sa nechumelilo..tak som ho jedneho pekneho dna ked sa ozval po case poslala do kelu. Ani to moc neprezival. Skor tebou manipuluje a spokojny oddychuje ako ti ukazal.

hopsadobrandejsa
31. máj 2020

Do istej miery je ziarlivy kazdy clovek. Je prirodzene bat sa, ze clovek pride o osobu ktoru ma rad, ale ver mi, ze prehnane ziarlenie u chlapa je velmi nebezpecna vec a to ti hovorim ako chlap.

Od takeho daj radsej ruky prec a modli sa aby ti dal pokoj. Poznam situacie u kamosiek kde neraz boli pripady, ze po rozchode nedali chlapi babam pokoj. Telefonaty, prenasledovanie, psychicke vyhrazky a kde co ine. Najprv to zacne trucovanim a zakazovanim a raz pride rano ked sa zobudis s fialovym okom a sama seba sa budes pytat ako si sa dostala do bodu kde ti pri pohlade na cudzieho chlapa hrozi jedna vzduchom chladena.

Sesternica ma doma ziarliveho muza a poslednu dobu zaziva peklo takze ja ti velmi dobre radim, aby si velmi porozmyslala koho si zavesis na krk pretoze pripady notorickych ziarlivcov sa obvykle koncia velmi nepekne.

tykat
1. jún 2020

@barbora146 ...bud rada...vyuzi prilezitost a zbav sa ho. Ak ti chyba tak vyhladaj co naskor psychologa.

solange7
1. jún 2020

@barbora146 daj na ostatne a posli ho do kelu. Neznasam ked si chlapi myslia, ze mozu urcovat zenam kam pojdu a kam nie. "Pretoze zeny asi nemaju vlastnu volu a keby ich aj niekto obtazoval, zrejme sa poslusne poddaju."

ndrag
1. jún 2020

@barbora146 sorry, ale takeho debila by som nechcela :D. Este aby ti prikazoval, ze kde mas robit a kde nie. Byt tebou, tak ten jeho odchod povazujem za rozchod a viac sa mu neozvem.. pre svoj pokoj.

krisbar
1. jún 2020

ja z vas zeny nechapem - rozides a s frajerom ziarlivcom a mas potrebu mu volat? boze kde je vasa sudnost, hrdost. predpokladam, ze to nebola vasa prva hadka a prechadzalo tomu vela dalsich. proste ho nechaj nech sa vyfukne a dojde si pre veci. a okrem toho - vies ako ziarlivcovi zdviha ego, ked si pusti mobil a tam bude mat kopec telefonatov od teba? zase sa bude citit ako na koni...zeny, prosim majte sa rady!

jaskolka
1. jún 2020

Co ešte riešiš? Ziarlivy"cvok" ktoremu vadí aj vyšetrenie u doktora, a teraz nechce ta pustiť do roboty, lebo "udajne" tam obťažuje šéf? A zduje sa ako decko, neozve sa už? Toto ti fakt treba ku šťastiu? 🙈🙈Ó mesiac ta nepusti do obchodu, veď tam sedí za pokladňou chlap... Panabeka...

deti95060810
1. jún 2020

buchni šampanské...😀

larisalarisa
1. jún 2020

Buď rada

daganov
1. jún 2020

@catherine1989 áno je a ešte aj v iných témach opisuje toho "muža roka"

barbora146
autor
7. jún 2020

@krisbar zase sa zdul...uz mu nevolam. Vcera krasny vylet a vecer si domyslel, ze som poslala fotky z vyletu jednemu znamemu...vobec to nie je pravda.

nini1010
7. jún 2020

No debil a ty ho chces este spat?no zbohom rodina 🤦‍♀️

retatka
7. jún 2020

@barbora146 aj keby si poslala,tie jeho reakcie su chore a on ma problem v hlave a ty tak isto,že ho vezmeš vždy naspat..

merkelica
7. jún 2020

a ved to je super, zrejme si sa zbavila cloveka, ktory nevie spracovat hadku.. treba ist dalej a najst si niekoho normalneho

lubkavargova1
7. jún 2020

Nahodou je to super, ze ste pekny a krasny par. Fakt. Ja vam velmi fandim. Sup-sup sa pekne udobrit....a ostatne zienky si mozte zlozit ruky, ze ten debil si narazil taku "blbku" a nebude vas zat....fakt. Viete si predstavit, ze oni sa rozidu a toto dilono ziarlive bude kracat na svete a nebodaj niektora vasa dcera si ho privedie domov???

retatka
7. jún 2020

@lubkavargova1 Tak o jedného zakomplexovaneho menej .Nálepka -zadaný 😆

barbora146
autor
9. júl 2020

@lubkavargova1 ja viem, že to je na hanbu, takýto vzťah. Nie sme dlho spolu a už tu vidím rovnaké problémy ako s bývalým, ktorý extrémne žiarlil. Potom odo mňa odišiel s hrdosťou, že to on je ten zrelý, dokonalý. Len neviem, čo mám robiť, že si takýchto ľudí pritahujem a nakoniec po všetkej mojej námahe, investovaní času odídu.