Ahojte, dnes sme sa s priateľom veľmi pohádali, zase žiarlil. Odišiel a neviem sa s ním spojiť. Má vybitý telefón. Bojím sa , že sa už neozve.
@barbora146 a mal na to dovod? Ak nie naco ti je taky partner. Nech si ide
@barbora146 ak je to ten primitív, čo žiarli aj na gynekológa, tak buchni šampanské. Skutočne potrebuješ do života takého tĺka? Je posledný na zemeguli?
@kvetinka75 vycital mi , ze chcem ist pracovat do firmy, kde on pracoval. Lebo chcem...podla neho robit s chlapmi...ze je tam vraj sef, ktory obtazuje kolegyne
@barbora146 prepáč, ale čo ešte musí urobiť, aby si pochopila, že je to chronický žiarlivec a že ho máš poslať do kelu? Prefackať ťa?
@barbora146 a kolko má rokov? Veď to len decko sa kvôli takej hlúposti pohada, urazí a ešte aj utečie od konfliktu, ktorý sám.vyvolal
@catherine1989 čítala si aj jej ostatné témy? Alebo si vymýšľa, alebo má 16, alebo sa strašne rada týra
On si zrejme teraz spokojne spí, hrdý na seba, ako ťa zdeptal a ako ťa dostal tam, kam chcel a ty sa nervuješ, bojíš sa o neho, o váš vzťah.. Ale prečo? nič zlé si predsa nespravila.. A tento život s patologickým žiarlivcom a manipulátorom chceš dobrovolne prežívať? Tak ti teda prajem vela šťastia.
@daganov to je tá istá, ktorej chlap žiarlil aj na gynekologa? 😂
Mala som raz takeho co sa tak odmlcal pre kazdu debilinu. Casom boli tie odmlky dlhsie a dlhsie nemal problem sa ozvat po 2 mes akoby sa nechumelilo..tak som ho jedneho pekneho dna ked sa ozval po case poslala do kelu. Ani to moc neprezival. Skor tebou manipuluje a spokojny oddychuje ako ti ukazal.
Do istej miery je ziarlivy kazdy clovek. Je prirodzene bat sa, ze clovek pride o osobu ktoru ma rad, ale ver mi, ze prehnane ziarlenie u chlapa je velmi nebezpecna vec a to ti hovorim ako chlap.
Od takeho daj radsej ruky prec a modli sa aby ti dal pokoj. Poznam situacie u kamosiek kde neraz boli pripady, ze po rozchode nedali chlapi babam pokoj. Telefonaty, prenasledovanie, psychicke vyhrazky a kde co ine. Najprv to zacne trucovanim a zakazovanim a raz pride rano ked sa zobudis s fialovym okom a sama seba sa budes pytat ako si sa dostala do bodu kde ti pri pohlade na cudzieho chlapa hrozi jedna vzduchom chladena.
Sesternica ma doma ziarliveho muza a poslednu dobu zaziva peklo takze ja ti velmi dobre radim, aby si velmi porozmyslala koho si zavesis na krk pretoze pripady notorickych ziarlivcov sa obvykle koncia velmi nepekne.
@barbora146 ...bud rada...vyuzi prilezitost a zbav sa ho. Ak ti chyba tak vyhladaj co naskor psychologa.
@barbora146 daj na ostatne a posli ho do kelu. Neznasam ked si chlapi myslia, ze mozu urcovat zenam kam pojdu a kam nie. "Pretoze zeny asi nemaju vlastnu volu a keby ich aj niekto obtazoval, zrejme sa poslusne poddaju."
@barbora146 sorry, ale takeho debila by som nechcela :D. Este aby ti prikazoval, ze kde mas robit a kde nie. Byt tebou, tak ten jeho odchod povazujem za rozchod a viac sa mu neozvem.. pre svoj pokoj.
ja z vas zeny nechapem - rozides a s frajerom ziarlivcom a mas potrebu mu volat? boze kde je vasa sudnost, hrdost. predpokladam, ze to nebola vasa prva hadka a prechadzalo tomu vela dalsich. proste ho nechaj nech sa vyfukne a dojde si pre veci. a okrem toho - vies ako ziarlivcovi zdviha ego, ked si pusti mobil a tam bude mat kopec telefonatov od teba? zase sa bude citit ako na koni...zeny, prosim majte sa rady!
Co ešte riešiš? Ziarlivy"cvok" ktoremu vadí aj vyšetrenie u doktora, a teraz nechce ta pustiť do roboty, lebo "udajne" tam obťažuje šéf? A zduje sa ako decko, neozve sa už? Toto ti fakt treba ku šťastiu? 🙈🙈Ó mesiac ta nepusti do obchodu, veď tam sedí za pokladňou chlap... Panabeka...
buchni šampanské...😀
Buď rada
@catherine1989 áno je a ešte aj v iných témach opisuje toho "muža roka"
@krisbar zase sa zdul...uz mu nevolam. Vcera krasny vylet a vecer si domyslel, ze som poslala fotky z vyletu jednemu znamemu...vobec to nie je pravda.
No debil a ty ho chces este spat?no zbohom rodina 🤦♀️
@barbora146 aj keby si poslala,tie jeho reakcie su chore a on ma problem v hlave a ty tak isto,že ho vezmeš vždy naspat..
a ved to je super, zrejme si sa zbavila cloveka, ktory nevie spracovat hadku.. treba ist dalej a najst si niekoho normalneho
Nahodou je to super, ze ste pekny a krasny par. Fakt. Ja vam velmi fandim. Sup-sup sa pekne udobrit....a ostatne zienky si mozte zlozit ruky, ze ten debil si narazil taku "blbku" a nebude vas zat....fakt. Viete si predstavit, ze oni sa rozidu a toto dilono ziarlive bude kracat na svete a nebodaj niektora vasa dcera si ho privedie domov???
@lubkavargova1 Tak o jedného zakomplexovaneho menej .Nálepka -zadaný 😆
@lubkavargova1 ja viem, že to je na hanbu, takýto vzťah. Nie sme dlho spolu a už tu vidím rovnaké problémy ako s bývalým, ktorý extrémne žiarlil. Potom odo mňa odišiel s hrdosťou, že to on je ten zrelý, dokonalý. Len neviem, čo mám robiť, že si takýchto ľudí pritahujem a nakoniec po všetkej mojej námahe, investovaní času odídu.
Je ti taký žiarlivec bez príčiny, ktorý sa urazí ako malé decko a utečie od teba, treba?