Podviedol vás bývalý a časom sa mu to vrátilo?

6. mar 2024

Stalo sa Vám, že Vás podviedol bývali a potom sa mu to časom vrátilo, alebo ako to prebiehalo?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
6. mar 2024

Neries byvaleho, zabudni na neho.

zooeynka
6. mar 2024

Obcas sa ludom nic nevrati, lebo proste rozchod bolo to najlepsie co sa(ti)mohlo stat. On to videl skor ako ty a to je cele. Ze si teraz zranena neznamena ze jemu to zivot musi vratit ;)

zuzanazu85
6. mar 2024

Nepraj mu nič zlé, nemaj v sebe zlosť. Časom pochopíš,že sa ti nemohlo lepšie stať. Čo keby ste spolu dlhšie, nedajbože máte deti a urobí to potom? Pre jedno kvíti,slunce nesvíti a teba stretne niečo oveľa lepšie.

lusilla
6. mar 2024

Ano stalo. Podviedol ma, rozisli sme sa. Ta s ktorou ma podviedol sa stala jeho zenou a podvadzala ho, rozviedli sa a on ma teraz novu rodinu, manzelku a deti. Nic som mu nepriala, len som sa to dozvedela od spolocnych znamych. Nie sme v kontakte a ja mam krasnu rodinu a skveleho muza. Necitim k tomu cloveku absolutne nic ani zast ani zlobu.

mqkm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vroni
7. mar 2024

Nepodviedol, ale bývalý je bývalý a nijako sa ma nedotýka, ci sa mu niečo "vrátilo" alebo nie. Sme v obcasnom kontakte, pomôžeme si raz za sto rokov, keď je to treba, ale nepotrebujem mu nič vracať, za nič sa ospravedlňovať a už vôbec nie si rochnit, že sa mu niečo "vrátilo". Proste celkom fajn chlap, s ktorým mám nevyšiel vzťah. Uzavreté, skončené. Keby bol býval nejaký nepríčetný debil, tak tam nie je žiaden kontakt a ťažký ignore z mojej strany. Taký úprimný, z celého srdca.

vikiki29
7. mar 2024

Mne nie, ale známemu niečo podobné. Žena ho podvádzala keď bola na materskej, išli sa rozvádzať, lebo jej úplne prepínalo a počas rozvodu ju milenec (tiež ženatý) nechal. Rozhodol sa ostať s manželkou. Nakoniec povedala, že sa rozviesť nechce, ale nebolo cesty naspäť. Prešlo 15 rokov, on má novú rodinu, ona medzitým mala xy priateľov a ostala aj tak sama. Nuž tu si karma našla cestu 🤷‍♀️.