Podviedol ma. Čo ďalej?

simonasofinka
24. jún 2022

Ahojte idem si po radu s priateľom som rok a nedávno sme sa pohádali koli hlúposti a nekomunikovali spolu asi 2 týždne. Teraz sme si to vysvetlili a vrátili sa k sebe. Problém je to že za ten čas co sme spolu neboli ma podviedol. a ja sa cítim hrozne neviem co robiť. Milujem ho veľmi aj on mňa ale neviem ci je správne mu dávať šancu a ci vôbec mu túto vec odpustím

babovka2321
24. jún 2022

@simonasofinka no ked to urobil uz po roku vztahu, kedy dvaja byvaji najviac zamilovani... chapala by som, keby vahas nad zahodenim 15rocneho vztahu v ktorom su deti... Odpustis, bude ti to robit dookola. Vyber si sama.

tinkavvv
24. jún 2022

@simonasofinka a kvoli hluposti nekomunikovat dva tyzdne? Co bude, ked pridu naozaj tazke casy...

abbey1
24. jún 2022

Miluje ťa a hneď skočil do postele s druhou? Toto riešite po roku. Čo budete riešiť o 10 rokov? Kde máte rozum, dievčatá?

janickacrazy
24. jún 2022

@simonasofinka jednoznačne rozchod, tu iná rada nie je

melanta
24. jún 2022

Miluje ťa ale hádku s tebou vyriešil sexom s inou. To vážne? A čo urobí, keď budete spolu žiť, budete platiť hypotéku, budete mať plačúce dieťa? Keď po roku rieši hádku sexom s inou, čo bude robiť pri životne vážnych problémoch? Nechcela by som do života takto nevyzretého muža.

jaskolka
24. jún 2022

Ste spolu rok, mali ste hádku pre hlúposť, 2 týždne spolu nekomunikujete a on medzitým si nájde inú na sex?
Aký toto ma význam? Keď pri prvej "hlúposti" toto urobí, tak keď budu skutočne problémy, tak bude neverný ako na páse...
Za mňa volím rozchod, o čom to ma cele byť?

zuzanka.zuzu
24. jún 2022

okrem toho čo všetko tu už bolo napísané.... načo sa ti priznával? to čo je za debila? alebo ako si na to prišla?

babovka2321
24. jún 2022

@zuzanka.zuzu testuje, nakolko je hlupa, aby vedel, ci to moze spravit zas

zuzanka.zuzu
24. jún 2022
k0l0b3zka
24. jún 2022

Podviedol Ta ked ste mali pauzu, ale velmi Ta miluje. A aj Ty jeho. :D Toto je dokonaly oxymoron. :D Na znak spolocnej lasky mu skus navrhnut trojku.

spadnutaslivka
24. jún 2022

pochybujem, že ste mali pauzu a ešte stihol skočiť do postele s prvou, ktorú stretol? Alebo to je niekto známy a len sa čakalo na príležitosť? Za mňa je to jasný koniec.

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sasa1310
24. jún 2022

velice rýchlo sa odláskoval z lásky k tebe, keď po pár dňoch už takto na teba zabudol.

tykat
24. jún 2022

@simonasofinka …a s kym?

nikpa
24. jún 2022

@simonasofinka no on ťa asi až tak veľmi nemiluje, nenahovaraj si a otvor oči.

petkavka
24. jún 2022

@simonasofinka No tak teraz je idealny cas naplanovat svadbu, kupit Dom na spolocnu hypo, a otehotniet. Aby ked ta podvedie nabuduce, si to rozhodovanie mala zaujimavejsie. No holt, niekto sa vie rozhodnut hned a niekto si k tomu potrebuje este 3 balvany na krk uviazat 🙂

noami12
24. jún 2022

@simonasofinka asi ta až tak nemiluje keď píšeš ze ste nekomunikovali 2 týždne a stihol ta podviest, nedala by som ja takému šancu určite, ešte k tomu keď ste spolu len tak krátky čas. Ja osobne by som už nedokázala veriť a keď nemôžem mať v ňom dôveru tak načo mi bude taky chlap ? To už záleží na tebe ako sa s tým vysporiadaš, akú máš povahu, ale keby som v takej situácii ja, tak šancu by som nedala.

vorkola
24. jún 2022

Roschod,Dobre ti kocky radia,uz mu nikdy nebudes verit,Vzdy sa budes zamyslat ked nebude doma ,co je ,kde je, s kym je.Poznam jednu pani, ktora mu neveru odpustila,ale povedala ,ze uz v zivote s nim nebola stastna,hoci boli relativne bohati,ale jej laska k nemu umrela, aj ona si myslela ze to preboli,ale neprebolelo..Stale stale ,mala podozrenia, ale nehovorila mu o tom ,nebola to ziarlivost,ale podozrenia, aj ked len zabehol trebars ku kamartovi a banuje ,ze sa s nim nerozviedla.Vyhod si ho z hlavy a skonci.Nemysli nanho ,vymaz si ho aj z mobilu,neboj ,este si najdes,hladaj takeho co ti bude verny

leni1977
25. jún 2022

@simonasofinka Čo ďalej? Môj názor - "už vôbec nič".

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zdenkastanka
25. jún 2022

Nemyslel si ten tvoj tiez ze "vtedy ste spolu nechodili"?😂

modrykonik1237
26. jún 2022

Miluješ ho a on teba? To myslíš vážne? Ak sa láska dokazuje takto, tak ťa čaká pri ňom budúcnosť plná lásky.

mandzula
27. jún 2022

Laska ako svina to musi byt... Aspon vidis, akym sposobom riesi problemy. Si s tym do buducnosti ok?

maxxim
2. júl 2022

@simonasofinka ,,miluješ ho velmi, aj on teba,"...no asi ťa moc nemiluje, kedže Ťa podviedol. Vyjadriť slovo milujem Ta je...najmä o dokazovaní svojich činov...on tára a ty mu to veriš..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz