Z manzelom zijeme alebo skor zili sme 13rokov. Vsetko bolo v poriadku aj po sexualnej stranke. Az do oslavy manzelovych narodenin. Chcela som mu splnit jeho tajne zelanie. Vzdy tuzil skusit sex z dvomi zenami. Nasla som cez net zenu ktora to chcela urobit s nami. Lenze to skoncilo tak ze sa venovala viac mne ako manzelovi. Skratka bola to lesba a ja som naletela. Poradte mi ako to napravit. Dakujem.
@patricia2509 vsak trojka nie? Stale je tam moznost ze ta druha zena nejde po muzovy ake zene. Holc riziko hromadneho sexu
@jania023 mas asi pravdu. Zistila som neskoro ze ona je lesbicka.
@patricia2509 nabuduce zavolaj do trojky chlapa 🤷🙈
@patricia2509 a to mi chceš povedať, že muž sa len v nemom uzase prizeral ako si vy dve užívate? Taky kaleráb už dávno nikto nevymyslel, a teda už len dnes tu bo kalerabov za jeden zeleninový velkosklad
@patricia2509
len pre info - slovo "lesbicka" sa nema pouzivat. Ma sa pouzivat LESBA, pripadne si zistit akutalnu sexualnu orientaciu, pohlavie a neviem co vsetko
@viestta uhorka tu tusim bola ....
@viestta nepozeral sa. Vstal a odisiel. Ak mi nechces poradit tak ma neurazaj. Uz tak mam zkazeni zivot.
@patricia2509 to ktory chlap vstane a odide z trojky??😂😂
Asi mas pravdu. Cakal ze darcek bude preneho.
@patricia2509 tak keď vstal a odišiel zrejme mal len silné reči a nebol to až taký veľký sen lebo inak by sa pridal. A on odišiel a ty si s nou pokračovala ďalej?
@matullienka ano. Uplne ma rozvasnila a oddala som sa jej. Viem ze sa to nemalo stat.
Tak ked vstal a odisiel, jeho smola 🤣
Ale teraz vazne, kto chce ist do trojky, mal by si taketo veci (co ked jeden bude chciet prestat a pod) vyjasnit s partnerom vopred.
@patricia2509
ale prosim ta, nepodviedla si ho. Ved chcel trojku, ci nie? Idealne je, ked je ten treti by. Ci keby sa zas venovala len jemu, tiez by si to videla tak, ze on ta podviedol?
Pre mna teda toto nie je, ja sa zasadne o mua nedelim. Ake pikial to inym vyhovuje, nemienim ich za to odcudzovat alebo hodnotit. Mala som kamosov, par, ktory vzdy niekoho do trojky brali a vyhovovalo im to - aspom to tvrdili.
Vies co by som ti potadila ako kamoske?
Zamysliet sa najskor, ci si to aj ty naozaj chcela, alebo si len chcela manzelovi vyhoviet.
A potom, preco si zostala s nou aj ked on odisiel.
Ak usudis, ze si to robila len koli nemu a zvrtlo sa to, povedat mu o tom.
Mozno si prisla na to, ze sex zo zenou ma pre teba svoje caro.
Najsor si urob poriadok v sebe, najdi odpovede. A pouvazuj, ako chces/ chcete zit dalej.
Taketo nieco moze vzdy vypalut uplne inak ako si jeden cibdruhy predstavuje a moze to aj pokazit vztah. Prajem ti, nech sa vsetko vyvinie k vasej spokojnisti.
@svetlonos Dakujem ty za radu. Uprimne robila som to len kvoli nemu aby som mu splnila sen. Ak sa pytas preco som neodisla aj ja tak proste to neslo. Vedela ako na zenu a uplne ma poblaznila. To co som snou prezila bolo neskutocne. Neovladla som sa. A po pravde snivala som o niecom takom uz dlho.
@patricia2509 nijak posli mu video, vude lubit esce vac...
@patricia2509 Nuž, nie nadarmo sa vraví, dávaj pozor na to čo si želáš..
😂😂😂😂 nabuduce mu kup žehliacu dosku lebo objednať mu ženu a trafiť sa do lesby je fest malá pravdepodobnosť... si mohol otvoriť pivo a pozerať sa a on si zdrhne radšej telku pozrieť alebo večeru Vám urobiť 😂
@mamula20 Viem uz teraz ze to nebol dobry napad. Ale on uz dlho otom snival.
@patricia2509 skus písať poviedky do Sex tabu
@akbara77 Prepac ale ked mi nechces poradit tak radsej nereaguj.
@soldi Vies premna to je vazna vec. Jedna nerozvaznost mi znicila vztah a manzelstvo.
@patricia2509 prepac. Neverim ti. Mam tu nacitanych dost diskusii aby som podla sposobu pisania - neprirodzeneho, afektovaneho, odhalila trolla.
@patricia2509 si pozerala vcerajsiu cast Priatelov v telke? 😆
dobrá rada: popracuj na gramatike, skôr než začneš písať kraviny
@patricia2509
cerstva registracia 😉