Ahojte skôr ako ma začnete súdiť nepíšem tu na to ale aby som sa vyrozpravala na koľko toto nemôžem nikomu povedať. Som vydatá 2 roky s manželom sme tvorili pár 10 rokov. Deti ešte nemáme nakoľko sa nám nedarí ale obaja chceme mať deti. Ja mladá stihla starajúca sa o seba zena karieru mám zabezpečenú darí sa mi on mlady podnikatelsky chlap ma svoj biznis v ktoroom sa mu taktiež dari. Nás sexualny zivot uplne super bez preblemov ( vyskúšané všelico). KEd sme spolu chodili videla som ze navstevuje na pokeci sexzoznamku bolo to však iba vtedy ked sme boli pohadaní tým padom som to pripisovala tomu ze mi to robi naschvál. AKo sme sa zobrali asi pred 3 mesiacmi prisiel domov opity vzala som mu telefon a skoro som odpadla zabudol si vymazať historiu a tam mal hned otvorenú stranku amaterky.sk kde si pozeral ku...y v okoli samozrejme jednej z nich aj volal ale podla toho co som videla asi neuspesne pretože nezdvihla, pokračovala som v prehrabavani dalej a nasla som ho prihlaseneho na pokeci na nicku ktorý mal vymysleny a mal ho založený rok !!!!!! to co som sa vsetko docitala v sprácach ma odrovnalo kym ja som bola v práci on si vyslovene hladal ku..y za peniaze !!!!!! dokonca u jednej normlane aj bol doma !! nomrlane ponukal peniaze ze hlavne diskretne a seriozne ze sa potrebuje urobiť a podobne sracky, vtedy sa mi zrutil svet nikdy by som too do neho nepovedala nielen ze ponizil mna ale aj seba ponizuje s nejakymi hlupimi spinavymi pi...i na co to vlastne robi ??!!! a ako dlho ???! samozrejme uchlacholi ma chdoil za mnou plakal ja som nakoniec s ni ostala aj ked voci nemám ziadnu doveru .... toto bolo vsetko pred tromi mesiacmi .. teraz zase prisiel opity ...... pozrela som telefon histroia samozrejme vymazana ale zabudol na polohu kde som krasne videla ako v poslednych meisacoch navstevuje hotely, chaty , vyhladava to v gps .... ak ste sa niekto s tymto stretli prosim napiste , Ďakujem za kazdy jeden koment som na prasky o tomto co som nasla teraz som mu este nepovedala .. viem aka by bola reakcia ty len stale nieco na mna hladasa vobec to tak nieje
Kopla by som ho do prdele hneď!!!! Načo čakáš?
@doda2 ci to chces prekusnut je tvoja vec, ja by som sa takeho chlapa uz ani nedotkla, ale odporucam ti dat sa otestovat na pohlavne prenosne choroby.
No neplanuj s nim nic ine ako rozvod. Je to blbec.
mladosť strácaš s týmto baranom...
riešenie je na tebe...😉
Urob hrubú čiaru a začni nový život s niekým, s kým ti bude dobre. Toto si zbytočne zabila čas
A co cakas,ze sa jedno rano zobudi a do smrti ti bude verny? No nie,nebude,mozes sa snazit ako chces,jeho ked zacne tlacit medzi nohami,tak pojde s dalsou k... a je mu srdecne jedno,co si ty o tom myslis,lebo vie,ze ked vystruha divadlo,tak s nim zostanes. S tymto chces mat deti? No niekto tam hore zjavne vie,preco sa tak doteraz nestalo. Fuj,utekala by som od neho skor, nez ma stihne niecim nakazit 🤮.
No tu by som asi nemala nad čím premýšľať, už by som bola zbalená a ukončila to. Ono je naivné myslieť si, že sa to zmení, že už to neurobí. Sľúbiť ti to môže, ale pochybujem, že realita bude ozaj taká.
bolo mu už niečo odpustené, čo evidentne robí stále. Sú len 2 možnosti. Buď mu budeš stále odpúšťaš alebo spravíš razantný koniec.
A strašne ale strašne ma pobavilo, že keď ste boli pohádaní, tak išiel na sexzoznamky. Chudáčik nezvláda hádky 😀
kazdy problem ma riesenia. Bud mu znova odpustis, alebo sa rozhodnes, ze toto uz viac nie a kazdy pojdete svojou cestou. Nejake trapne vysvetlovanie, ze preco to urobil hadam uz netreba.
Mala by si byť na seba hrdá, ako sa o seba staráš a že si sebestačná mladá žena a nie ničiť si život s takým tajtrlíkom, ktorý skáče z postele do postele. Potrebuješ chlapa, ktorý sa opíja a zneužíva to, že môže popri podnikaní podvádzať, motať sa po hoteloch a chatách a potom príde domov, akoby nič? Ohrozuje ťa aj na zdraví, veď ktovie koho popreťahoval.
Každý druhý zadany chlap v sexzoznamke mi núka peniaze uz len za to,aby ma vytiahol vôbec von,nieže ešte sex,robí to väčšina mužov a hlavne ženatí sú tak zúfalí,že by zaplatili hádam za vzduch,ktorý by som s nimi chcela dýchať,čiže mňa toto neprekvapuje. Slobodní muži toto nerobia, aj to o niečom vypovedá.
Nie, ty si nezbaľ veci a neutekaj. Nech sa zbali on a kopni ho do riti aj s GPS súradnicou, kým nechytíš nejakú 'šmakocinu' po ktorej už vlastné deti nebudeš mať ani s normálnym chlapom.
ty sa naozaj ešte niekde v kútiku duše zamýšľaš nad tým, že by si s ním ostala ? mne sa asi sníva. pane bože veď on totálne zneúctil teba ako ženu, vaše manželstvo, k tomu s prostitútkou, ktorá má v sebe denne 20 peni*ov. mne by takýto chlap mohol postaviť dom a kúpiť lietadlo a dala by som to všetko podpáliť a jeho poslala tam odkiaľ vyšiel.
Prosím Ťa, toto tvoje ponižovanie že si ho vôbec zobrala prvý krát späť asi moj mozog neberie, ale nájdi v sebe aspoň toľko sebaúcty žena, že mu nedovolíš ani to, aby sa k tebe na meter priblížil. urazil Ťa, zničil čo ste budovali. Stop s takým človekom. láska neláska, buď nekompromisná v tomto. a choď na testy na pohlavné choroby..
@doda2 a co tvoje gynekologicke problemy? Este si zdrava? Myslim, ze Hpv budes mat na 99%
Moj davny ex bol taketo prasa. Navonok slusny muz.
Najprv som si myslela, ci to nepíše jeho manzelka, ale bohužiaľ, oni uz maju 2 deti.
Od jeho sestry viem, že v tom nikdy neprestal. Ja som sa dosť dlho dostávala z gynekologických problémov.
Ja som to zistila rovnako ako ty, z mobilu. S tým rozdielom, že v tom momente som to s nim ukončila, a v živote má už nevidel, aj keď tiež skúšal doliezat, chystal mi prekvapenia, posielal darčeky.... nikdy by som sa takého prasata nevedela už ani dotknúť.
Dodnes si nesiem traumu a mam obrovský problém dôverovať ľuďom. Som strašne podozrieva, až paranoidna... takýto to človek ta poznačí do konca života.
Takže na tvojom mieste okamžite to čím skôr ukončí. NIKDY SA NEZMENI!!! To ti garantujem.
@anita6666 Hm to tak dobre vyzeráš ? Chceme vidieť fotku :D
@modrymotyl8 vyzerám dobre, to je fakt,ale pointa môjho príspevku je iná... ženatí chlapi sa tak dusia v tých nezmyselných zväzkoch,že mi núkajú peniaze aby mali vôbec šancu spoznať ma osobne,pričom slobodny chlap,ktorý si život.uziva a neviaze sa,toto nemá za potreby....takze.asi tak...zlatý single život
Sorry dievča.
Nebrala by som ho ani keby je posledny..
Na svete je toľko mužov.. toľko ! ..ja poznám v okolí toľkých dobrých chlapov... A ty zabíjas čas a riskujes svoje zdravie práve s týmto.
Ale to že to zopakoval, to ma neprekvapuje. Prekvapuje a zaráža má skôr to, že ta este do očí oj*bava - citujem - ,,ty len stale nieco na mna hladasa vobec to tak nieje"...
On ešte blbu z teba robí...
Veď je to obyčajná padavka. Ani gule nemá na to, aby sa priznal
V prvom rade chod na testy, nehovorim ze to bude hned nieco vazne ale nevies cim ta mohol nakazit aj ked nemas ziadne priznaky. Mrzi ma ze ta takto sklamal ale podla mna ked s nim zostanes budes ohrozovat svoje zdravie, poznam vela dievcat co maju cely zivot problemy pretoze ich raz niekto kto spaval s prostitutkami nakazil . Ak mas dobru karieru a staras sa o seba nebudes mat problem najst si niekoho lepsieho, toto za to nestoji. Lepsie sa rozist teraz ako ked uz budete mat aj deti.
Cim skôr rozvod deti nemáte majetok ak nejaký spoločne mate rozdeliť si. A rozviesť sa čim skôr.Ked nemate deti rozvod bude rýchli neidú nič naťahovať súdy.A dať mu zbohom pokiaľ nechytiš nejakú pliagu.Od Aids,syfylis, kvapavku, až po rôznu inú pliagu za ktorú by si mohla zaplatiť životom.Nikdy by som s nim nespala ani náhodou.Odid pišeš že deti nemate odisť je ľahka voľba bez deti horšie by bolo keby už jedno mate.Asi to tak malo byť že deti nemate mať a každý ma ísť vlastnou cestou.Deti mať budeš určite ale s takým fuj na grc mi je ani by som sa naňho nepozrela nieto ešte s nim bola zabudni naňho skonči to s nim nemá to vyznam a že nebude klamať no to určite bude a ešte ako to len preto seka dobrotu lebo si ho prichytila tak preto ináč by asi sa ani nepriznal a robil s teba blbu.Otázne je čo chceš ty či v tom chceš dalej pokračovať alebo definitivne skončiť.MY tu na MK ti môžme poradiť a však úplne rozhodnutie je na tebe samej.Ale za mňa by už nemal šancu a viac by som s nim nieže nemala sex ale ani by som si k nemu neľahla do spálne brr. Fuj snád si rozumna a skončiš to.A už ked chceš mať sex aspoň prosím ťa z ochranou aby si neskončila zle nejakou chorobou sa nakazila a mohla zaplatiť životom lebo na niektore choroby ked sa pride neskoro môže to mať fatalne následky nielen smrť ale fakt sa môže stať že sa niečim nakaziš a nebudeš môcť mať deti.Ukonči to čaka ťa čosi lepšie a najdeš si iného ktorý bude mať oči len pre teba a založite si spoločnu rodinu.Môžem vedieť koľko máš rokov.
Myslím že iné to u nebude. A tiež si myslím že už mu nikdy dôverovať nebudete. Na čo je vzťah bez dôvery? Je mi to ozaj ľúto no niektorí chlapi sú takí. Potrebujú vzrušenie, hoci doma majú úžasnú ženu. Poďakujte vesmíru že ste na to prišli predtým ako vám boli dopriate deti a zbaľte sa a choďte preč. Chlapov je plno a niekde určite čaká na vás otec vašich detí.