Ahojte, mám 20 a prvýkrát vážny vzťah. S priateľom sme spolu 10 mesiacov a zistila som, že si vypisuje celú tu dobu s inými. S veľa ženami na pokeci. Fotí im svoj P, on dostáva fotky P a mnoho iných. Píšu si vzájomne erotické príbehy. Chodí do sexzoznamiek a podobne. Je to choré. Už vie že viem. Nikdy by som nepovedala, že by niečo také robil. S niektorími plánoval stretnutie ale to mi vyvrátil, že by sa nikdy nestretol a ak áno nič by sa nestalo. Však klame? Vraví, že si ma natoľko veľmi váži, že by ma nepodviedol. Ale to by si nepísal tak ako si písal. Neviem čo mám robiť. Všetko bolo super i ked láska stagnovala občas.....Aj s neznámou ženou si písal o tom jak ma nemiluje, iba ma rád a že nestoji človek za to aby sa obmedzoval ak to dostatočne necíti. Tak prečo je somnou? Fejkuje to? Keď som na to prišla prosil ma na kolenách aby som neodchádzala. Pozerá sa na mňa vyjadruje city, vraví ,,neviem si prestvit bez teba žit" ale vraví aj ,,neviem či budem niekedy milovať" a potom mi to niekedy povie. Má 23 čakala som, že bude trošku vyspelší, ja viem že chlapom rastie druhe kolečko pomalšie, ale že nebude mať ani to prvé som nečakala. Ja sa strácam už aj pri písaní dohoto som v koncoch. Podobná vec sa stala v minulosti prosil ma aby som mu dala šancu a par dni potom (som našla podla dátumov na pokeci) sa stalo to iste. Ženy viem, že je to toxické a pravdepodobne strácam čas. Neviem čo mám urobiť. Nechcem sa vzdať toho, ale viem že najdem lepšie a že si lepšie zaslúžim. Pre tento vzťah som obetovala nehorázne veľa. Len ako mám odísť.
Chce (sexualnu) slobodu, tak mu ju daj. Ako odist? Normalne. Na vchodovych dverach je klucka, tu sltacis dole a dvere sa ti otvoria.
@takamara18 nie si prvá ani posledná, čo takémuto mužovi naletela. Využil tvoju úprimnú dušičku, takýto si ta absolútne nezaslúži. Netráp sa kvôli nemu, si mladučká a mas celý život pred sebou. Ten pravý ta isto niekde čaká. Toto ta muselo poučiť, aby si to už nabudúce nespravila, nedala sa do kopy s takýmto človekom. Budem Ti držať palčeky, lebo si isto veľmi dobrá žena 😉😘
10 mesiacov a nevieš ako máš odísť? no čau a už by ma nebolo 😀 nie je to 10 rokov a ani 2 spoločné deti 🙄
@takamara18 Bojíš sa jeho reakcie a jeho výstupov, jeho citového vydierania? Tak ak sa dá, naplánuj si svoj odchod tak, aby ste sa nestretli a vyhla si sa jeho výstupom. Môžeš mu zanechať list. Ak máš kam ísť odíď, ak bývate spolu. Možno popros kamošku, kamoša niekoho z rodiny, aby ti pomohol pri tom.(balenie alebo morálne opora).Hlavne sa neriaď tým, čo vraví on. On myslí na seba, preto sa tak správa a myslím, že ťa ponížil natoľko, že je najvyšší čas, aby si myslela na svoje dobro, z dlhodobého hľadiska. Toto nie je dobudúcna ten pravý. Rozumiem, že to bolí a mrzí ma to💗 prvá láska, ale ver v svoje šťastie a lásku aj keď toto sa nepodarilo. Prajem Ti nájsť toho pravého a teraz nájsť silu na odchod.
@takamara18 mas 20 rokov, normalne sa s nim rozid.
Mňa by teda vôbec nezaujímalo, či by sa s niekým z tých ľudí dokázal stretnúť aj naživo. Už to, čo robí je cez čiaru a nezlúčiteľné so životom vo vzťahu (aspoň teda pre mňa). Ak sa nudí, čas sa môže naučiť využívať aj zmysluplnejšie. Len to treba najprv chcieť. On však zjavne nechce. Vyhovuje mu to tak, ako to je. Chvíľu bude sekať dobrotu, no potom si pôjde zas svoje. Nemá k tebe úctu. Čaká ťa pri ňom dobrodružný život, v ktorom si nikdy nebudeš istá, čo ti za chrbtom stvára.
Odísť od neho odídeš jednoducho. Len presne ako on, tiež musíš najprv chcieť. Lebo ti napríklad záleží na tom, aby si sa mala v živote dobre.
@takamara18 mas 20, odid od neho. Je to klamar a kurevnik..taky by bol stale.aj keby ti prisahal ze to uz nebude robit.prosi ta na kolenach preto, ze momentalne nema ziadnu "po ruke" ... nestracaj s nim cas.fuj zle mi z neho...
@lucia0211 Ja viem
@mimi2018 Dakujem, určite musim odist
@takamara18 tak ako si prisla presne tak isto odid..a on?ze by ta nikdy nepodviedol?ak to uz neurobil zopar krat tak ani raz..vysmej sa mu popraj mu vela stastia na pokeci a sexzoznamkach a s usmevom a hrdo odid..
to bude podla mna to najlepsie. aj keby ta nepodviedol, tak take veci sa proste nerobia. povedala by som, ze si ta proste nevazi, ak je schopny niecoho takeho. bude ti lepsie bez neho
Bože môj utekaj od neho, ten chlapec ešte nie je rozumovo zrelý na vzťah už dupľom nie budúcnosti ako napriklad za pár rokov na založenie rodiny.. nestrácaj s ním zbytočne čas, určite tebe lepší na teba niekde čaká a ver mi že príde skôr či neskôr 🙂 po rokoch si možno s úsmevom spomenies na tohto blbečka a budeš mať úplne iný rozhľad na neho...ja ti napíšem môj vzťah približne v tvojom veku láska prevelika , časom zistila že hral hrava automaty🙆 blbá naivná po dohovárani som mu vždy skočila ako sa to povie na lep...?!po tých rokoch keď si na neho spomeniem si vždy poviem ježiši ako som mohla byť taká blbá a naivná...🤌🤦
Keby ťa podviedol on sa ti ku tomu neprizná!!
On ťa už určite podviedol. Utekaj..
@nelina1 on vravi, že by ma nepodviedol, že toto bral ako zabavku a nebral to važne. Že on je v tomto iný. Inak sa na to pozera.
@takamara18 to ja sa v nom stracam lebo to nie je normalne
@takamara18 jasne, ver mu🙄🙄🙏myslis ze by ti povedal ze no tak som sa s nimi 3x stretol ... ale uz nepojdem🤞dievca,otvor prosim oci... tebe sa toto nehnusi co robi?🤢je to obyčajný chrapun... ste spolu kratko,nestracaj s nim cas... lebo budes len lutovat...
Ja viem ženy mate uplnu pravdu. Nie som naivná a neverim mu. Len som potrebovala počuť od skusených zrelych žien. Ďakujem Vam a ja sa postavim a ukažem mu čo stratil, čo mať mohol. Lebo ja som zrelá, múdra ambiciozna žena. Krasna a somnou sa nikto hrat nebude!!!!! Ako so žiadnou inou ženou!!!!!
Ps: Nie som namyslena. Len verim v seba samu a v to že si zaslužim lepšie!
@takamara18 drzim palce.hlavne mu uz neustup... bude prosit, aj plajat a hrat divadlo... ale nemozes poľaviť. Toto jednoducho milujúci muz nerobi a bodka...
@takamara18 ....bude to robiť vždy, z vlastnej skúsenosti - môžeš si byť istá. Už len veru, rozhodnúť sa a zobrať odvahu a ísť....
Aj keď, viem čo si asi očakávala, že to bude proste iné, ale nebude.
Ty ak zostaneš, budeš dostávať ďalšie a ďalšie rany, budeš sklamávaná a oklamávaná dokola, len kopec bolesti Ťa čaká, je len na Tebe, do akej miery sa máš rada Ty!.
On je sebec a chrapúň....a to sa nikdy nezmení.
@takamara18 Prečo je on s tebou? Prečo si ty s ním? 🙃 Váž si samú seba a pošli ho kade ľahšie.
@takamara18 si normálna??Ako si vážiš samú seba??!!? Kopnúť ho do .. a ísť ďalej...!! Takého d.. nájdeš na každom rohu, nemusíš byť práve s týmto ak chceš takto samu seba ponižovať!!!Si mladá a ten pravý ešte len príde no takýto to určite nie je!!!