Ahojte . Mala som podozrenie, že ma priateľ podvadza so svojou ex priateľkou. Moju spolu dieťa netvoria spolu vzťah už 5 rokov ale za celých 5 rokov ma podvádzal s nou.
My sme spolu 5 rokov mame spolu syna .
Jeho podvadzanie sa potvrdilo nasla som všetky jeho konverzácie s ex.
V momente ako som sa to dozvedela som sa chcela odsťahovať ale on ma prehovára a tvrdí mi ze to nie je pravda a ze ma miluje ( aj keď to keď to je čierne na bielom )
Nuž, tak mu uver a máš po probléme. 😁 Alebo skús trošku z toho kábla odskočiť, aby ti to došlo.
Ked to tvrdi tak to urcite tak bude. Co chces pocut?
A tebe stačia sladké reči že : zlatíčko milujem tá, jasne sexujem aj bývalou, ale teba tak milujem
Fakt ti to stačí? Hm, sebaucta asi odišla na dovolenku
dobre a co teraz ? Mas dokaz cierne na bielom a co s tym spravis ? Ak sa nechces trapit, v buducnosti mu to vycitat a mat v kuse na neho podozrenie tak zo vztahu odid a zariad si zivot sama s tym nech plati na dieta. Alebo vo vztahu ostan, nezaoberaj sa minulostou, vsetko mu ospusti a zi s cistym stitom.
A?
A aky máš dokaz, keď ti svoju neveru vyvratil ?
@dadka1997 Vyvratil jej ju ale len slovami.
@stellarstar a koniec oznamu 😁
Mnuz ak si bola pricina ich rozpadu, karma ta dobehla..
Nakoniec si ju všade zablokoval..aj keď mal námietky kvôli tomu ze ako ho bude kontaktovať ohľadom dcéry alebo výživného. Ale takto si aspoň nebudú pisat
Takze uz je vsetko v poriadku. Nevera prepacena
@koniarova nech mu po niekom odkaze ..mne to je jedno .. nebudú sa spolu baviť
Je to nejak podmienene ze ho musí kontaktovať? Teda môže mať z toho priateľ nejaký problém? Ak s nou preruší kontakt ?
Ty si kompletná? Veď majú spolu dieťa 🤦🤦🤦 musia komunikovať
Vy obe nie ste kompletné. Sa bijete o toho chlapa, ktorý podvádzal a podvádza a bude podvádzať. A ešte obidve deti s ním. On s ňou komunikovať musí, majú spolu dieťa, presne ako ho máš ty s ním.
Mňa udivuje, že je tu toľko zúfalých žien. Čo ma kokot zo zlata, či? Ako držať sa niekoho zubami nechtami aj keď ťa päť rokov podvádza. Zablokuje ju a problém vyriešený? 🤦
Ja sa len opýtam, čo bolo v tej konverzácii? Zo zvedavosti… Ak teda, stačí len to, že ju zablokuje a “nebude s ňou komunikovať”.
@gab1sol ako a kam ju ostri*ka a co všetko s nou bude robiť
@dharmasanata problém nie je vyriešený..ale takto mam aspoň istotu ze sa nebudú kontaktovat
Tak jej to už nenapíše, ale rovno jej to šepne do uška 🤷♀️
Ježiši. Že istotu. Kto chce podvádzať, cestu si nájde. 😁 Tak teda držím palce a idem z tejto témy het. Lebo by ma to potom mohlo mrzieť,čo napíšem.
Hej, po zablokovaný ju už ostriekať nebude chcieť. Ani žiadnu inú. Toto je level zúfalstva 1000.
Ty si kus zufalej ubohej zeny🤦🏻♀️a chuda prve dieta,za tvoju prij*banost bude trpiet len ono
Ty si tu už tuším písala. Nuž zrejme podvádzal ju s tebou a teraz to robí naopak
🤣 ty si dobre naivna
Vitaj v klube, (žiaľ)