Podráždenosť pre výzor

ondro1122
27. aug 2023

Zdravím, neviem či mi tu niekto pomôže ale som chlap a potreboval by som sa trocha vyrozprávať. Mám 26 rokov a necítim sa byť pekný. Trápi ma môj vzhľad. Žiadny sval (cvičím asi 9 mesiacov ale som ešte strašne slabý a nič nie je na mne vidieť), som nízky - nič atraktívne pre ženy. Robím čašníka a keď vidím mladé dievčatá nemám ich chuť ani obsluhovať a pošlem tam radšej kolegyňu. Závidím lepšie vyzerajúcim chalanom, že na nich ženy pokukujú a na mňa sa ani jedna nepozrie. Viem, že dôležité je charizma ale ja chcem ženu priťahovať aj fyzicky a nie len psychicky. Nemám chuť ani pracovať a je mi smutno keď sa chalani bavia o tom ako hentá a hentá ich sleduje na instagrame alebo na nich zazerajú. Cítim sa taký neatraktívny pre ženy najmä v posilke. Škaredá tvár, ploché brucho a chudé ruky. Makám v tej posilke a nič nie je vidno.

isadoraisa
28. aug 2023

@ondro1122 tak makas zle, zaplat si trenera, ked ti to 9 mesiacov nejde samemu a urcite mas aj zlu stravu. myslim, ze sa to oplati, ak ti prave toto zdvihne sebavedomie 🙂

mircalla
28. aug 2023

@ondro1122 Suhlasim, trener...
Plus nemysli nonstop na vzhlad, najdi sa daku volnocasovu aktivitu, ktora ta bude bavit. Zbytocne sa utapas v depke. Podla mna je dobrre vyzerajucich velmi malo chlapov, takze stale patris k vacsine

ondro1122
autor
28. aug 2023

@isadoraisa Mám trénera od januára...jednoducho je problém, že nie som geneticky silovo zdatný...dodržujem aj prísne stravu

ondro1122
autor
28. aug 2023

@isadoraisa Zjem veľa bielkovín ale jednoducho mne ide progres veľmi pomaly....neviem či 7 mesiacov by malo už byť niečo vidno

thereisabear
28. aug 2023

Podľa mňa chlap má byť krajší od čerta, nemusi byť ako princ z rozprávky. Skôr tá zatrpknutosť a nedostatok sebavedomia je problém, to žiadnu ženu neláka. Skús popracovať na osobnosti. A iného trénera.

ondro1122
autor
28. aug 2023

@mircalla Nedá sa mi nič robiť...nemám vlastne chuť do nejakých činnosti...mám chuť iba cvičiť a nič viac

ondro1122
autor
28. aug 2023

@thereisabear Ono sa zdá, že sebavedomie mám v poriadku...som dobrý herec a viem to zahrať aby som v okolí nevyzeral zle..rovná chôdza a podobne...

ondro1122
autor
28. aug 2023

Nemyslím na nič iné jak na progres v cvičení a veľmi sa bojím aj zranení čo by mohlo priniesť stopku.

lusyyy36
28. aug 2023

Cvic ďalej. Možno stačí k tomu zmeniť oblecenie, možno strih vlasov...ja mám jedneho kamarata, vždy to bol taky ten studentik, itckar, čo cele dní sedi pri PC. Potom som ho videla a skoro nespoznala, bol na operacii oci takže žiadne okuliare viac, transplantacii vlasov, takže nema žiadne lysiny, nechal si nárast hustu bradu , vlasy tiež ma trochu dlhšie a je z neho úplne iny človek.
Mozno treba popracovat aj na takýchto veciach, ktoré sa zmeniť dajú. Lebo napr s výškou nič nespravis

januska12323
28. aug 2023

Popozeraj sa okolo seba na páry. Niekto je pekný a hlava prázdna, taký ozajstnú frajerku mať nebude. Ty musíš zapracovať na sebavedomí, koníčky, pohľad na svet. Keď sa nedá nabrať svaly tak sa nedá, čo okrem depky vieš ponúknuť?

viestta
28. aug 2023

@ondro1122 myslis si, ze ludia nevidia, ze to sebevedomie len hras? V tom bude problem, ze si herec a nie uprimny. To herecstvo moze ludi odradzat, skus to sebevedomie nehrat ale byt hrdy na seba aky si. Dievcata herecke vykony ocenia iba vo filmoch, v zivote hladaju ine.

simona20201309
28. aug 2023

@ondro1122 ale blbosť... vyzor nemá absolútne nič s tým, že bie si atraktívny pre dievčatá
Ja keď si spomeniem na môjho prvého frajera, dodnes sa na to smejem. Bol ryšavý, škúlil a tiež bol chudý a nízky. A vieš čo? Chodil so 4 naraz ako som po čase zistila 😅😅😅
Dnes má o 20r viac, stále rovnaký a vždy to ma rozohrate na viac strán. Takže vôbec to nie je o svaloch. Skôr si skus začať viac veriť. (Ale prosím nie až tak ako ten pan rysavy 🙏)

ondro1122
autor
28. aug 2023

Najradšej by som poslal fotky

ondro1122
autor
28. aug 2023

Už som normálne závislý na názore druhých ohľadom môjho výzoru

aaadkaaa
28. aug 2023

To moze byt problem, hras to a ludia to citia. A to prilisne lipnutie na vzhlade tiez nie je zdrave

podmostom
28. aug 2023

@ondro1122 veľakrát vydávam páriky, že chlapík spagetka a žena krv a mlieko. Niekedy sa práve protiklady priťahujú. Kľudne cvic, ale nezúfaj, niektorým sa práve ten tvoj typ postavy môže páčiť. Ja som tiež dlho vyzerala ako z koncentraku a ani zo slona by som nepribrala. Po druhom tehotenstve sa to ale všetko zmenilo. To ti MC nepomôže, že? Ale zober si, že veľa pekných chlapov skončia ako pupkaci po štyridsiatke a tí chudi pekne zmuzneju. Takže časom sa aj tebe môže začať metabolizmus spomaľovať a postava meniť. Zatiaľ len to cvičenie a mať sa rád taký aký si. Oveľa lepšie ako keby si bol obézny, mal sa problém hýbať, mal zdravotné problémy..

simona20201309
28. aug 2023

@ondro1122 ved kľudne pošli

viestta
28. aug 2023

@ondro1122 takze zober Googel a hladaj nejakeho psychologa, skor ako ti ta zavislost na vzhlade prerastie cez hlavu.

ondro1122
autor
28. aug 2023

@podmostom Noo ja som mal viacero premien....vždy som mal nadváhu a potom som schudol riadnych 25 kg a to bez cvičenia a teraz zasa mám problém nabrať...bral som Gainer a mal som riadne brucho po Tom a zasa som schudol a trocha ale fakt len trocha spevnil telo

isadoraisa
28. aug 2023

@ondro1122 a urobil si nejaky progres v posilke co sa tyka vah? rastie sila?

ondro1122
autor
28. aug 2023

@isadoraisa Na hrudi by som povedal, že takmer vôbec....chrbát určite...len stále mi robí problém dlho udržať činku lebo predlaktia sú ešte slabé....ale poslednú dobu mám také obdobie, že to nejde jednoducho dvíham akoby som cvičil 4 mesiace dozadu

isadoraisa
28. aug 2023

@ondro1122 tak ale za 9 mesiacov je to fakt slaby progres, skus toho trenera ked si nevies sam dat rady, alebo poriadne samostudium, mne to stacilo.

ondro1122
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ondro1122
autor
28. aug 2023

Na prvej fotke som tak 2-3 roky dozadu, na druhej to bolo ešte v novembri (pretože Gainer) a tie dve fotky sú momentálne

andrea78
28. aug 2023

@ondro1122 cvic dalej, chce to cas. Zmen satnik, nech Ti niekto poradi. Nesadnuce oblecenie robi zly dojem. Stihli chalani casto nosia velke tricka, mikiny, oblecenie na nich visi, treba mat dobre sadnuce a hned to vyzera lepsie. Dbaj na upravene vlasy ( upraveny uces, dovry strih) , tvar ( strnisko vyzera dobre, babam sa vacsinou paci, ale upravene, nie zanedbane, to je hnus), vona je tiez zaklad (deodorant, parfem co ,,vona drzi,, , vzhlad a prijemna vona zaposobi ako jedna z prvych veci). Zainvestuj do seba. A v hlave si to uprac, urcite nie si škaredy, ze ziadna o Teba ani nezakopne, ber sa pozitivne.
Teraz pri dopisani vidim ze si aj fotky pridal. Vyzeras uplne normalne, bezny chlap. Predstavovala som si nieco uplne ine podla toho Tvojho opisu. Problem je v prvom rade v Tvojom vnimani sa, odtial prameni vsetko.

jazula
28. aug 2023

Vyzeráš úplne v pohode, podľa opisu som čakala niečo úplne iné. Naozaj popracuj na prenastavení hlavy, vzhľad problém nebude (a ani výška, moj partner má 164cm a vôbec to nevadí, aspoň mám dôvod nenosiť opätky 😁). Skôr negativizmus a prílišné zameranie na vzhľad ženy odradí.

ondro1122
autor
28. aug 2023

Ja som tie fotky poslal aj preto či vidno progres haha 😁

ondro1122
autor
28. aug 2023

@isadoraisa mám trénera od januára

simona20201309
28. aug 2023

@ondro1122 vyzeráš na 30. Ako nie v zlom, ale určite posobis staršie ako na 26r
Presne ako som tipovala....problém nie je vo vyzore. Potom tie fotky radšej vymaž, lebo túto diskusiu si nájde tvoja žena aj o 20r 😄
Problém je tvoje sebavedomie. Začni makať na ňom viac ako na svaloch.

majloo
28. aug 2023

@ondro1122 podla mna si fesak, len sa tak nevidis. Je skvele, ze na sebe pracujes, mozno iny trener/pristup by bol efektivnejsi. Musis si nastavit hlavu inak a aj zeny ta budu vnimat inak. Ja mam bratranca, fakt uplny pidizvik maly, ale brutal sexi, lebo v hlave to ma tak upratane, ze dovi a vzdy mal vysoke modelkovske frajerky, aj zenu ma teraz taku. To je presne to, ze z neho vyžaruje sebavedomie. 🙂