Podozrenie na klamstvo u manžela

28. júl 2023

Manžel si písal s našou známou. Onfontovala som ho. Samozrejme zatlkal.Tajne keď som mu ukázala na jeho mobile ze ho volala na pivo. Zablokoval si všetko takže už viem ze tak ci tak si dáva už pozor. A teraz rada ako ste odhalili klamstvo pripadne viac. Písať veci keď neveríš atď mi ani písať nemusíte ďakujem.

kvetinka75
28. júl 2023

Nemala si byt taka hr. Ak by tam bolo nieco viac casom by si zistila. Takto si uz da pozor.

kacena4
28. júl 2023

a vadi ti ze si pisu?? moj muz si tiez pise s kolegynou nakolko spolu pracuju v teame len oni dvaja. absolutne neriesim. po pravne dvoverujem mu vo vztahu... ty svojmu nie?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
28. júl 2023

@elizabet173 Mozno jej nechce povedat z principu. Hrabala sa mu v mobile.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
28. júl 2023

@elizabet173 Na pivo? Hmmm

deti95060810
28. júl 2023

ako som odhalila klamstvo.... ja manželovi nechodím ani do mobilu, ani do jeho e mailov.
mobil zaheslovaný nemá, a maily nečítam - heslo viem.
ak pôjde na rande - pribalím mu aj deti....😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
28. júl 2023

@elizabet173 Z principu lebo sa mu hrabala v mobile. Nemusi vsade chodit s manzelkou. Ak by to napisal muz, tak to isto neriesi.

tinka0604
28. júl 2023

Mne keď to spravil tak som skúšala hesla a keď som trafila som mu to ani nepovedala proste som si to odsledovala a keď sa mi to nepáčilo tak som mu to povedala a prestal 😊 (ak ho dobre poznáš prídeš na heslo 😀)

oli18
28. júl 2023

To tie niektore dnesne kolegyne musia byt ozaj zufale, ak volaju zenatych kolegov von a pritom s nim boli celu pracovnu dobu. Ja by som jej dala pivo 👊

domkakvet
29. júl 2023

Co este viac potrebujes zistovat to co si zistila staci, ze je klamar.