Ahojte 😃 dnes sme sa bavili s kamoškou o spolužití v jednom dome so svokrovcami. Nás sa to netýka síce, ale ona dostala ako podmienku, že si môžu prerobiť horné poschodie pre seba to, že svokra žiadala každý deň spoločný obed a aby jej ako bonus chodila upratovať ( veď keď už hore, tak i dole) 😃😃 Máte aj vy také nejaké perličky, čo obnáša spoločné bývanie? Alebo naopak, má tu niekto veľmi pozitívnu skúsenosť? Poďme podiskutovať 🙂
každý deň spoločný obed? a kto ho akože navarí - svokra a či nevesta, pretože mi to neprišlo jednoznačne napísané...
kamoška nech dostane rozum a radšej nech ide od domu svokrovcov ďálej . 😉
ale jasné dá sa aj spoločné bývanie so svokrovcami , len to sa musia stretnúť tie správne povahy, ktoré sú veľmi veľmi tolerantné a nastavené na rôzne kompromisy...
My žijeme tiež tak že máme vrch prerobený🙂 ale teda žiadne podmienky nič cítime sa ako keby sme bývali v malej bytovke🤷nie sme s nimi skoro vôbec kedže majú dosť svojej roboty a my tak isto svojej len keď chce svokor niečo od muža vtedy sa ukáže 😂
Iba ak by bola svokra vo veku 90+ tak by som tomu rozumela…
pozri svokrim dom moze si klast podmienky
za mna ist byvat samostatne a potom si kamoska moze varit a upratovat len sebe
ale teda ak mladi ziadaju prepisanie domu na seba tak obed a upratanie je este mala cena za to😉
@tiana080 pokial obed navarí obden svokra nevadilo by mi to ak by to chcela odomna každý den bol by asi problém a upratovať nech si upratuje svoju časť my keď sme bývali u svokrovcov v jednej izbe mali sme svoju kuchyňu upratovať sme museli dve poschodia a ďalšie ich dve dcéry ken jedno poschodie takže to bolo nespravodlivé ale rok sme to ako tak vydržali potom sme išli do svojho bytu
Nikdy nebyvat zo svokrou
@sheila121 presne ja som bola 3 mesiace a stacilo a podnajom to istil
s takýmito svokrovcami a podmienkami nie - to je snáď vtip
@tiana080 ani so svokrou a ani s vlastnou mamou. Nerobí to dobrotu. Mladí ľudia majú bývať a starať sa sami.
A ta kamoska mala akoze na ten obed dobehnut z prace? 🤔
@simsalabim bola na materskej pose to vyssie
@mamina7070 citala som iba uvodny prispevok, tam to nepisala 🤷♀️Inak totalne absurdna poziadavka 🙈
Tak svokra to možno povedala práve preto lebo vedela že na také podmienky nevesta nepristúpi. A stále plati "môj dom, moje pravidlá". Takže svokra si môže dať podmienky akékoľvek, takisto ako ich nevesta nemusí prijať.
tiez si myslim ze och tam svokra nechcela a preto dala take podmienky
No to krásne začína. Radšej v podnájme v garsónke. Kamoška nech nad tým ani nerozmýšľa.
A každodenný obed by mala navariť kamoška však? A cely dom bude aj nadalej patrit svokrovcom 😂
Podľa mňa to svokra povedala lebo s mladymi byvat nechce.