Podivné reči partnera

9. sep 2023

Co by ste si pomysleli ak vam muž začne hovoriť o svadbe ktorú budete mat budúci rok v máji? Niesme zasnúbení , dokonca mame “no-go” nezhody ktoré celkom narúšajú nás vzťah ale napriek tomu in básni o svadbe a svadobnej ceste že teda ako si to on predstavuje…
Na otázku či v tom nepotrebuje aj nejake slovo odomna prekvapivo pozerá …

kandelabra
9. sep 2023

Dala by som si ale riadny pozor. Zasnuby nic, problemy, a on chce svadbu v maji + to, ze sa ani nespyta na tvoj nazor, len si ide svoje... aby si nahodou chlapec nemyslel, ze to takto bude cely zivot, ze sa bude robit vzdy a za kazdych okolnosti len to, co je jemu po chuti. Ty vies najlepsie o com su tie vase nezhody a ci to nie je nahodou tak, ze neustupi, nedohodne sa, nezaujima ho tvoj nazor. Dalsia moznost je, ze recami a planmi o svadbe, ktora je v realite v nedohladne, sa ta snazi namotat, aby si s nim zostala aj napriek vaznym problemom. Akoze s tebou si planuje celu buducnost, tak predsa neodides, lebo vy dvaja to dotiahnete az do krasneho manzelstva. Len teba samotnu z toho planovania akosi vynechal.

h2
9. sep 2023

Opýtala by som sa ho, koho si berie. Kto bude tá šťastná nevesta.

hefo
10. sep 2023

A čo vás oboch drží vo vzťahu, v ktorom sú až také nezhody, že svadba (= deklarácia, že s partnerom chcem zostať ideálne navždy) neprichádza vôbec do úvahy?

vanilkovazmrzka
10. sep 2023

Mozno je to jeho sposob, ako sa snazi vyrovnat s vasimi problemami? Myslim, ze citi, ze to teraz je zle, ale nevie, co ma robit a ako to napravit, a zaroven chce byt s tebou navzdy a vziat si ta, preto sa pozera do nejakej jeho imaginarnej buducnosti, kde sa s tebou vidi stastny?

Akeho charakteru su tie vase nezhody? Dokazete o tom komunikovat? Dokazete vedome komunikovat vo vseobecnosti?

oslo1
10. sep 2023

To si iba keci, prazdne reci.
Keby chcel svadbu, tak ta o ruku poziada.

janetinka27
10. sep 2023

A naco ste spolu, ked mate take nezhody? Nebolo by lepsie zit si svoj zivot a stretnut niekoho vhodneho?

hugger
10. sep 2023

Zjavne chyba rozhovor o no go nezhodach, lebo on to tak no go vevidi

anketkarka
10. sep 2023

Chýba komunikácie. No zjavne si tie problémové veci nekomunikovala, že je to tak veľký problém pre Teba a správaš sa vo vzťahu asi rovnako ako on. Že život ide ďalej...o svadbe ste sa bavili, keď máte termín, tak nemôžeš povedať, že neboli zásnuby, tak je chlapec mimo. Mimo ho robíš Ty svojim správaním. On nevie čítať myšlienky, že pre Teba je niečo "no go" ale "Karavána ide ďalej..."

lili1313
10. sep 2023

Rada by som poznala jeho pohlad. Vie urcite ze vase nezhody su pre teba "no go"? Možno by povedal ze mate nejake nezhody, ale inak ste v pohode a plánujete svadbu.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mikadooo
10. sep 2023

Reagovala by som tak, že žiadna svadba nebude, kým si nevyriešime toto a hento. A ináč by som sa do jeho plánov ohľadom svadby nezapájala. Ak by sa ma pýtal na názor, tak by som mu povedala, že to nie je podstatné, lebo - a viď prvú vetu. A tak dokolečka. Jednoducho donútiť ho riešiť skutočné problémy.

viestta
10. sep 2023

Zamyslam sa, preco este stale mate vztah, ked mate no go zony... Bud su tie zony nepodstatne kraviny a ty (on? vy?) ich nepovazujez az za taky velky problem, teda k svadbe to moze celkom jasne smerovat, alebo su to fakt zavazne veci a potom nechapem preco ste este stale spolu.

autor
10. sep 2023

@viestta povedzme že sú tu veci ktoré očakávam že do buducna zmeni lebo si uvedomujem že ak by boli deti bolo by to rovnaké až horšie proste si nepostačuje take spravnie pre otca mojich deti ..a o tom vie.. takze to nie je len niečo moje vymyslené. To čo má štve podmieňuje že sa to zlepší o pol roka rok… zatiaľ zmenu nevidím takze áno je to pre mna no go

eva8
10. sep 2023

Chce ťa požiadať o ruku a nevie ako na to

viestta
10. sep 2023

Naivne ocakavas, ze niektore veci zmeni. Keby ich zmenit chcel a vie o tom, ze ich zmenit ma, tak uz by to bol davno spravil. Ak su to zasadne veci, ohladom spravania, vnimania istych zasadnach veci, nie to, ci bude ukladat do suflika lyzice tak alebo onak. tak neviem ci ma vas vztah vobec vyznam.

beata_k
10. sep 2023

Autorka, ocakavas nerealne veci. Zmenit muza je priam nadludsky vykon. Ak to doteraz neurobil, tak to uz neurobi.

anketkarka
10. sep 2023

No ale keď ste nezrušili termín, tak sa ide podľa pôvodneho plánu. To už je na Tebe, či ho prijmeš takého aký je, alebo zrušíš svadbu a budeš čakať, že sa zmení. Do mája sa určite nezmení, ak vôbec niekedy... Namiesto ofukov, čo si napísala v príspevku, by som si s ním sadla, dohodla sa na zrušení termínu a vykomunikovala, či ešte má nejaký význam čakať na zázrak vo vzťahu, alebo si každý ide svojou cestou.

siska53
10. sep 2023

Tak preco s nim potom si? Podla mna to nezmeni, len ta natahuje, aby ta dostal pred oltar z nejakych dovodov.. Ja by som mu neverila.. A keby je to pre mna naozaj no go, tak by som mu dala papapa.

svetlonos
10. sep 2023

Kamoska par rokov upozornovala partnera na - pre nu dolezite veci. Napriklad aby sa aj on staral o ich syna a pod. Ked od neho odisla, bol prekvapeny - ved oni maju krasny vztah! A samozrejme bol na vine ten druhy muz, ktory mu ju vzal. Nie! Ju len nebavilo roky opakovat to iste.
Ty preco myslis, ze sa zazracne zmeni? Nezmeni.
Mne muz tiez hovoril aku chce mat svadbu - do detailov, a bez jedineho slova ci sa vezmeme. Ok, nemali sme nezhody. Ale o svadbe realne sme sa bavili ked som bola tehotna. A uplne neromanticky
sme urobili termin cez agenturu a vzali sa krasne o dvoch svedkoch z rodiny 🙂.
Ten tvoj ti chce motat medove motuzy len.

autor
11. sep 2023

@anketkarka ale my nemame ziaden termín svadby, len on o tom rozprava ako o hotovej veci akokeby mal nalinkovany zivot co sa ktorý mesiac v ktorom roku udeje...pride mi to divne,kdeze ani prsten na ruke nenosim ale on ma už plány do budcna jasne..