Ak byvate v byte, pocujete svojich susedov ked sa rozpravaju? To su fakt tie panely take tenke alebo derave? Ano mame hlucnejsie susedy v okoli ale su dni kedy ich nepocut a su dni kedy pocujeme cele rozhovory. Nie uplne vsetko ale niekedy normalne zrozumitelne pocut debatu. Nie je to krik. Normalna konverzacia. A mna to nezaujima ale kurňa ked to tak pocut 😅 tak sme rozmyslali s mm ci aj nas je tak pocut ked debatujeme 😁 uz odratavam dni kedy sa odstahujeme do domu ale to este asi potrva. Tak ma to len tak zaujima.
Nepocujem, ako sa rozpravaju. Pocujam akurat tak, ked im ide hlasnejsie TV, hudba, ide pracka, vysavac...
Standardne rozhovory vobec nepocujem, iba ak je nejaka velmi hlasna hadka 🫣, ale ani to nie je pocut zretelne, iba nejake hlasy ... Nas byt ale nie je v novostavbe, mame rekonstruvany byt v starom panelaku. Sestra ale byvala v podnajme v novostavbe, pocula uplne vsetko, bolo to sialene...do par mesiacov normalne rusili podnajom lebo tam ani spat od susedov poriadne nevedeli.
Vôbec nepočujem bežné rozhovory od susedov
Bežné nepočuť, krik áno, ale zreteľne? Skôr tv či hudba. Je to starší panelák?
My bývame kvázi v novej bytovke,má cca 8 rokov a počujeme všetko...rozhovory, ako zapnu vypnú vypínač, deti,krik,hudba,dupot.....verím,že sa raz odstahujeme :D
Kupelnove rozhovory pocut, aj ked su normalne. Inak pocut len buchot, dupot, krik a vyklepavanie reznov, prip.hudbu, ak je hlasno pustena.
Novostavba? No výborne, kvalita.
Občas počuť rozhovor, avšak len “hatlaninu”, nerozumieť nič konkrétne…
Nie, rozhovory nepočujem ale také ze vysávač alebo keď klepe rezne to áno.
Ja bývam v tehlovej bytovke a veru počuť, keď susedia vedú hlasný rozhovor, tak počujem, o čom sa bavia. Ale v noci sú ticho, takže to je podstatné. Cez deň mi to nevadí, veď aj tak počúvame rádio, počuť auta z cesty....., tak ma to nijako neruší. Predtým boli v tom byte nájomníci, čo robili v noci hurhaj, to bolo hrozné. Našťastie tu už nie sú.
Krik sme počuli, aj psa, aj hudbu, aj tvrdé šľapky na podlahe, aj deti... ale normálny rozhovor nie. Ale som rada že už nie som v paneláku.
ano počujeme , vieme kedy maju naštevu, najnovší chlap tak hlasno rozprava že viem presne aj čo, naštastie nesuložia často lebo ju počut ako keby bola v izbe
riešim to tak že si dám sluchadla ked mi to vadí alebo pustim hudbu ked počujem že tam ma chlapa najmladšieho pracem do izby kym nepočujem že je po šukaní
poznámky pubertaka neriešim , musí vedieť že je hlučna
dávali sme na stenu aj velké police na knihy na celu stenu po celej šírke aj ked ako sme ani nemuseli, dost to pomohlo ale nie úplne a zmenšovat miestnost izolaciou ako neriešim
😂😂 väčšinou si poviem zachvilu je tehotna a nauči sa tichšie šukat
Moja mamina počuje všetko. Ja nič 😂
Nie normalne rozhovory nikdy, ak sused senior mal pustenu telku hlasno (nedoslychavy chudak), tak vtedy ano alebo ak mali nejaku navstevu viac kusov a oslavu a napr. okna otvorene. Ale inak nie. A to sme sa teraz prestahovali do noveho bytu a ani tam nie.
V novostavbach su tie steny snad papierove. My sme v starsom panelaku, nepocujeme nic. Predtym sme boli v starsom panelaku v kombinacii s tehlou a poculi sme ovela viac.
@balerina2025 a aj si to riešila nejak, či dohovor nepomohol, lebo ja rozmyšlam že by som jej niečo povedala , mne to nevadí nejak, ale nemám naladu najmladšiemu niektoré veci ešte vysvetlovat, nehovoriac že sa desím toho ak povie vyklad v škole a tie niektoré mamičky to by bol slušný poprask, aj ked beriem že tieto veci je predsa len vec rodiča kedy čo povie, len 9 r ešte by som počkala
Nie, nepočujem susedov, keď sa rozprávajú.
Zial niektore byty ostali s tenkymi prieckami. Ak pocujete vy ich, pocuju aj oni Vas…. Jedine odhlucnit, zavolat firmu, ktora vam to urobi. Bol to aj nas pripad. Je to nefer ano, lebo vy pridete o centimetre ale ked chcete mat pokoj nemate na vyber. Ak mate solidnych susedov, mozete sa dohodnut na odhlucneni z oboch stran a rozdelit si tak centimetre.
No zbohom, tak nás isto riadne počuť. 😅 Hlavne dupot mojich synov. 🥴
ja veru pocujem aj rozhovor. byvam v tehlovej bytovke, co ma asi 15r.
predtym panelak, ktory ma teraz asi 45r a tam som rozhodne rozhovor nepocula, s vynimkou wc 😀.
Ja byvam tiez v podstate v novostavbe a pocut. Normalne kym sme trochu neodizolovali stenu tak som pocula uspavanky co spievali dietatu, pocula som odomknutie ako otvaraju skrinu vstavanu.Teraz uz nepocut hlasy ale buchot a vibracie stale.
Nepočujem...v jednom byte iba v kúpeľni/WC aj to nie zreteľne. V druhom byte iba keď sa susedia hádajú.
Len upozornujem, ze obcas na zahrade to je tiez pocut ked sa susedia bavia 😃
Keď sme boli úplne ticho, počuli sme hlasy, ale nikdy nie rozhovory. Telku, vysávač atď sme počuli vždy.
@seepferdchen to im nemusi vobec pomoct, odhlucenenie u seba znamena, ze zvuk nepojde dalej, nie, ze zvuk nebude prichadzat... To by si museli odhlucnit susedia okolo nich.
ja som bývala od decka v činžiaku ako pravá tehla žiaden tenký papundekel a počuli sme ako koho.Záleží ako vrieskali.Niekedy len tlmené slová alebo len takú vravu že si nerozlíšila čo kecali a niekedy normálne všetko.Takže to je tak v bytoch.Asi je to aj jedno či panel alebo tehla ale záleží ako sú susedia uvrieskaní .My už tiež našťastie bývame v dome.Tak držím palce nech ste odtial čo najskôr🙂 v bytoch je to peklo niekedy
Vzdy som pocula susedov ako sa rozpravaju, a mali sme aj takych susedov ktorych orgie sme museli pocuvat a bolo im to jedno, niet nad samotu
@mofa mozem sa opytat ako ste odizolovali stenu prosim?
Nie, normalny rozhovor sme nikdy nepoculi (byvala som v 4-5 rozlicnych bytoch)