Počujem susedov pri intímnych chvíľkach

tanicka1602
5. dec 2023

Ahojte.
Pred pár dňami sme sa s manželom nasťahovali do nového bytu, ktorý sme si aj prerabali. Nevedeli sme sa už dočkať kedy sa nastahujeme keďže to bolo celé take hektické...
Strašne som sa z toho bytu tešila, až pokým som nezistila že v našej spálni počujeme susedov pri sexe.
To je naozaj to posledné co chcem v našej spálni počúvať keď uspavam malého alebo keď s manzelom zaspavame.
Veľmi ale naozaj veľmi mi to vadí a neviem čo robiť... už som dokonca aj trochu ľutovala že sme sa presťahovali.
Prosím poraďte mi, čo robiť. Naozaj je jediná možnosť zvuková izolácia alebo sa to dá aj nejako inak riešiť? Čo myslite?... budem veľmi vďačná že každú radu.

deniska2706
5. dec 2023

Naozaj neviem čo by si s tým chcela robiť
Sú vo svojom byte vo svojej posteli tak si tam môžu sexovať koľko chcú
Chápem že ti to vadí, úprimne aj mne by to vadilo.
Ale fakt čo s tým?? Ísť za nimi nech sa ukludnia?? To snáď nie
Asi jedine nejak izolovať strop iné mi nenapadá

medda_beda
5. dec 2023

@tanicka1602 Nechať lístok na dverách a napísať.
Milí susedia, steny sú tenké a tak by sme vás chceli pekne poprosiť o dodržiavanie nočného kľudu.
Počujeme od vás rôzne zvuky ktoré nám nie sú príjemné.
S pozdravom susedia.

medda_beda
5. dec 2023

@deniska2706 Aj ja som vo svojom byte a nevzdychám jak jeleň.Tiež som už susedov počula až na chodbu.

deniska2706
5. dec 2023

@medda_beda veď v poriadku ale oni to tak proste robia 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ ja sa ich nezastávam ani náhodou ale žiadať niekoho aby bol pri sexe menej hlučný?

beata_k
5. dec 2023

@deniska2706 Mozno si neuvedomuju, ze steny su tak tenke.

beata_k
5. dec 2023

@tanicka1602 Ja by som ich slusne poziadala nech skusia byt tichsie.

pe_mi
5. dec 2023

@tanicka1602 dosť hlasne zaklopať na radiátor.to som robila,keď išiel od susedov randal (buď decká vrieskali extremne a dlho alebo hudba nahlas alebo Študentská párty).vždy sa skludnili.ja som nikdy susedov sexovať nepočula,ale tiež by som poriadne zatrieskala na radiátor,ak by to bolo každý večer

kirakira
5. dec 2023

no tym padom počuju aj oni vas pri sexe to je nevyhoda byvania v panelaku

januska12323
5. dec 2023

To je pokračovanie včerajšej témy akože z druhej strany?

syslik81
5. dec 2023

zas tolko po sebe hadam neskacu aby si tu chvilu nevydrzala... si prehod spalnu do inej izby .. hold nevyhoda panelaku -nikdy nevies co susedia pocuju od vas ...

medda_beda
5. dec 2023

@deniska2706 Tak môže ich požiadať.
Nám tiež raz zaklopali susedia na stenu lebo nám búchalo čelo postele čo sme si neuvedomili.
No hanbila som sa jak pes.

egonsk
5. dec 2023

@pe_mi hlucne trieskanie na radiator znamena nebezpecenstvo, alebo naliehava ziadost o pomoc a rozumny sused (o poschodie nizsie/vyssie) by sa ta mal prist opytat ci sa nieco deje... Takto to kedysi fungovalo. Potom sa zacali do panelakov stahovat deturence z valalov, ktore nepoznaju sposoby spolunazivania a trieskanie po radiatoroch si myslia, ze sluzi na upozornenie dalsich pristahovalcov, ktori si robia zurky, aby sa stisili... Trieskat vsak koli vzdychaniu je zbytocne a ak by ti zaklopali rozumni susedia po takom trieskani, ze co sa deje a ty povies, ze pocujes ineho suseda, tak na teba budu civiet a skor sa ti zasmeju a povedia, ze sa mozes pridat tiez, ze oni si uz zvykli...

sense
5. dec 2023

Tak hádam nesexuju celu noc každý deň s nehucia pri tom ako jelene v ruji

mamickalisticka
5. dec 2023

@sense tým by som si nebola istá, môj muž mi vkuse spomina, že keď bol malý tak mali detskú pod spálnou susedov a vždy počul hukot a vyvrcholenie toho suseda 🥴 určite nie celú noc ale často a dosť si to na to spomína

candii
5. dec 2023

No ja som mala susedov ľudia, prisahám Bohu tá vrieskala ako šialená. To bolo niečo hrozne. Ešte leto k tomu pootvarane okna a ona rucala nenormálne 🫣 našťastie sme sa odstahovali

egonsk
5. dec 2023

@sense ja som mal pod sebou susedu, ktora mala o vyse 20 rokov mladsieho frajera a asi pol roka, co s nim bola, tak okrem obdobia kramov, kazdy den v urcitych casoch vzdychala a dokazali takto sulozit aj hodinu v kuse. Pocul ich kazdy sused v okoli - ja, naproti mne, pod nou, naproti nej, po dnou i naproti pod nou, cize 5 rodin 🙂 Mali sme z toho show, vedeli sme, ze dlho spolu nevydrzia a niekedy sme aj pocitali kolko krat cez noc mali opakovacku 🙂

luccija
5. dec 2023

@candii vždy som si myslela, že ľudia preháňajú, keď hovorili, že počujú susedov, až pokým som to nezažila u muža v byte.Stary tehlový byt a vedľa obývačky ich spálňa sexovali dlho a často😀potom sa im konecne zadarilo dieťa a budilo ma dieťa v noci ako plače to som už bola tehotná a mala predpripravu na svoje.V lete okna dokoran, balkóny a oni rucali ako jelene bola som rada, že sme sa odsťahovali.

buberova
5. dec 2023

Nejaký odkaz je dobrý nápad, možno naozaj nevedia že je ich počuť. Ja by som bola vďačná za takú spätnú väzbu...

candii
5. dec 2023

@luccija Ježiš. Inak.. aj im sa narodilo dieťa 🤣 ale to sme uz boli preč 🤣 možno sú to tí istý 🤣🤣🤣

h2
5. dec 2023

@tanicka1602 Keď počujete vy ich, počujú aj oni vás. Ak by to nebolo práve počas uspávania malého, tak by som smerom k stene zavolala "Hej, susedia, prepáčte, že vyrušujem, ale je vás veľmi počuť." Oni možno netušia, že ich počujete a bude im trápne.

egonsk
5. dec 2023

Ktovie ci hrube koberce na stenach by take hulakanie utisilo. V niektorych statoch to je tradiciou a z hladiska sirenia zvuku by to mohlo mat svoje opodstatnenie. Len sa obavam, ze najvacsia ucinnost je vtedy, ked je ten koberec zaveseny na stene tam, kde sa ten hluk tvori.

sense
5. dec 2023

@mamickalisticka aj môj ex mal. Susedov, cez deň sa vSiki ako pes a punkt 22.00 jelenia ruka, po polhodine bolo kľud a bolo to vždy v sobotu, piatky so nepamätám a v nedeľu sa zas celé doobedie vadili. Ale teda my sme sa na ich bavili. Viac Mi liezla jeho suseda nad nami na nervy lebo ta chodila v takých klopkacixh drevakoch po byte bez kobercov

svetlonos
5. dec 2023

Ahoj 😁
aj ja počujem. Bavim sa na tom a uvazujem, ktori zo susedov to su. Jedni zhora a druhi z dola. Mna osobne teši, ze uz nepocuvam hadky a plac deti ako v poslednom byte.

zanka777
5. dec 2023

@sense jelenia ruka 😂😂😂

h2
5. dec 2023

@egonsk Koberce na stenách? Čo sme v Rusku? Ty by si si dal na stenu koberec, kvôli hlučným susedom?

ankare
5. dec 2023

@tanicka1602 nedá sa Vám spálňa presťahovať do inej miestnosti?

tamitamitami
5. dec 2023

Napísala by som im lístok a dala do schránky, normálny sused pochopí a bude si na to dávať pozor 😅🙈.

zanka777
5. dec 2023

@h2 😂😂😂😂😂😂😂😂 niečo také by trebalo a veľa kusov

egonsk
5. dec 2023

@h2 no ja som mal hlucnu len tu susedu podomnou, takze som nad tym nemusel moc dumat 🙂 A koberce na stene maju aj inde ako v rusku 🙂 ... je to nezvycajne, ale teraz je doba vynimocnosti a originality, tak mozno by sa im to aj pacilo ;) No ale tak existuje aj moznost postavit si predstenu, to sa robi zo specialnych SDK dosiek a vyplna sa medzera zvukovo utlmujucou vatou. Lenze to je palka jak hrom...

h2
5. dec 2023

@zanka777 😂