Ahojte rad by som sa vám trochu vyspovedal. Mojej trápenia pretože mám pocit že musím. Pred nedávno sme sa z priateľkou rozišli. Dôvod bola mama a vzdialenosť. Ona býva na východe a ja na západe. Spoznali sne sa v jedním meste na západe a bývali sme u nás s rodičmi. Bohužiaľ začali veľké nezhody medzi mojou mamou a priateľkou a vychýlilo to ďalšou hádkou po ktorej sa moja priateľka rozhodla vrátiť domov na východ. Po tom to sne si písali a každá správa od nej bol len útok na moju mamu, deň čo deň to iste dokola a stane mi niečo vyčítala. Chcel som len aby sa snažila s ňou nejako vychádzať , keďže je to mojs mama, len ona to odmieta a nechce mať s ňou nič spoločne. Určite nechcem mať zle vzťahy v rodine. Chcel som že pôjdem byvat na nejaký čas tam ale bohužiaľ je ťažké nájsť si prácu na východe, a aj po niekoľkých odoslaných životopisoch to bolo len zlyhaním. Potom si prišla po veci ktoré tu ešte mala a tá rozlúčka nedopadla tak ako mala, bohužiaľ nie je to príjemne. Nie len že som prišiel o ňu ale aj o najlepšiu kamarátku a teraz sa cítim byt sám. Nemám nikoho komu by som povedal o svojich pocitoch a o tom že mi nie je veľmi dobre . Čo by ste robili na mojom mieste?
Ak nevieš odísť na východ, ponúkni bývanie bez mamy. A asi na to mala dôvod, keď nevydržala.
museli ste bývať s tvojou mamou? nemohol si niekde zohnať podnájom? hoc aj blízko mamy - boli by ste blízko, ale zároveň každý sám...
nevesta a svokra si nie vždy sadnú.
@spite1102 o co slo v tom konflikte medzi mamou a priatelkou? Predpokladam ze si sa zastal mamy, priatelku nepodporil, tak odisla. Chapem to
kazda zena potrebuje vlastnu domacnost a ty aako chlap si sa o to mal postarat ... najme ak si videl,ze oni dve nebudu kamaratky .... hold nepocuval si a ostal si sam ..aspon sa z toho pouc
Uz sa len snazit, aby si nasledujucu partnerku neubytoval opat pri mame....
Nechápem, maš hypotéku na čo, keď žiješ s mamou? To si si pochoval vzťahy do budúcna. Nikto nechce žiť s rodičom priateľa.
Prišiel si na veľmi zlé miesto, ak si sa chcel vykecať. Modrý koník ti určite nepomôže, teda ľudia tu, skôr ťa zdeptajú. Treba si uvedomiť, že každý robí chyby, aj ty, aj tvoja mama aj tvoja priateľka. Nikto nie je bez chýb. Ale súdenie a rýpanie sa v tvojom živote, teda rýpanie cudzích ľudí - prevažne žien, na MK, ti nepomôže...
Celé zle. Prečo máš hypotéku na dom v ktorom sú tvoji rodičia? Veď si priklincovaný k nim. Nie je dobré keď mladí žijú s rodičmi. Predsa chcete súkromnie, intímne chvíľky a v tom svokra ktorá všade, všetko najlepšie vie. Škoda vzťahu, ktorý si tak ľahko nechal. Aby si nezostal navždy sám, niektoré svokry to vedia.....
@gribka1 Chápem...ale toto je bežné v dnešnej dobe...ja som slobodná...a mužov, čo som spoznala, všetci bývali s mamičkou...alebo rodičmi...a dokonca ich mamy im určovali kedy môžu ísť von...dávali im úlohy, ktoré musia splniť a potom môžu mať voľno 🤣 a to boli muži po 40tke 🫣 takže ja som úplne ale úplne šťastná bez muža...😁
@spite1102 No co ,hladaj si druhu zien je dost,keby jej na tebe zalezalo,tak by si v najblizsom meste od vasho domu nasla podnajom, aby ste mohli spolu byt,Ja buda teba by som sa snazila na nu zabudnut,Ja s imyslim,ze kazda mama chce synovi len dobre.A v com konkretnom sa oni dve nezniesli ?.ked teda platis hypo ,takdom je mozno novy,alebo prerobeny?
@spite1102 vies ono je to tazke ak su dve zeny v jednej kuchyni. A tu na MK mas mnoho pribehov zien a byvanie u svokry. Precitaj si a uvidis ake maju zeny na to nazor. Mozno v niektorych príbehoch najdes aj spravanie tvojej mami. Asi nebol problem len v priatelke.
Mas hypoteku na dom, v ktorom byvaju tvoji rodicia … akykolvek nadejny vztah si pochoval uz dopredu. Jedine, ze by si si nasiel zenu, ktora ma vlastne byvanie a za maly prispevok budes byvat u nej. Ked sa rozidete so svojou igelitkou sa vratis do detskej izby. Uprimne akakolvek zena, ktora akceptuje takyto sposob byvania bud nema kam ist, je uplne blba alebo masochistka … ak by ste neskor zalozili rodinu … hypo mas uz teraz a este asi vecne bremeno dozitia … tak ta chudera pride a odide s igelitkou. Exku neotravuj … skor sa zamysli nad tym, ako sa v buducom vztahu odlepit od maminej sukne … tu nejde o to, ci si sadne nevesta a svokra … ale o to, ze ta nevesta je stale iba na navsteve a nic jej nehovori pani
No ved povedz mamke 🙂