Ahojte, mám taký problém…bavím sa s jedným neviem ako to napísať povedzme starším chalanom no a on mi vykričal že mu nedávam najavo svoje city a pocity a že proste žiadna snaha a záujem atď atď…ide o to že sa bojím niekomu hneď takto otvoriť pretože som sa veľa krát sklamala v ľuďoch. Jasné viem že nie všetci sú rovnakí..A proste mám pocit že som zlyhala úplne.
Viackrát som ho volala von a vždy sa ho pýtam čo robí/l a celkovo sa ho popýtam na celý deň (samozrejme nie do podrobna). Ja sa tak strašne snažím a nechcela by som oň prísť keďže som prišla o kamarátov a je jediný s ktorým sa bavím okrem rodiny 🤔Jasne že teraz nebudem sa ho držať ako kliešť zato že je jediný s ktorým sa bavím dvere má otverené… no a neviem čo mám vlastne robiť až by ste mi niekto vedeli poradiť prosím 🙏🏻
"on mi vykričal že mu nedávam najavo svoje city a pocity a že proste žiadna snaha a záujem" Netráp sa. Čo si on predstavuje pod prejavením citov? 🙂 Chce ťa dostať a nedarí sa mu? Chýba mu trpezlivosť. Nie je jediný na svete. Nič sa neboj. Ži si svoj život a nepretvaruj sa. Keď zistíte, že sa k sebe nehodíte, nájdete si iných. Nenúť sa do ničoho.
@antalovaa povedz mu to tak úprimne ako si to napísala tu. že sa snažiš. a možno.. že nech ti dá otázky, že čo teda chce počuť, čo presne o tvojich pocitoch. neboj sa, naučiš sa postupne byť zároveň aj otvorená ľuďom a aj
sa popritom vedieť chrániť.
bolo by dobre sa ho opytať, čo presne by si prial on a ako sa citi on....
"hranice" sú doležité. vediet dať luďom dôveru ale nastaviť si správne hranice a ak ich prekračuju, tak od takych ludí odisť. a to sa stále učíme. na internete je toho dosť o tejto téme.
@antalovaa otvarat sa budes pri pôrode😉.
Robis to dobre,stanov si hranice a pekne pomalicky,po kuskoch davaj info.Ved o tom to je😁.Niektore veci,predsa,ani nemusis vesat cloveku na nos,pokial nie si 101%presvedcena,ze si ten clovek zasluzi,tvoju dôveru.Ak ta bude,do niecoho tlacit,tak hladaj dalej😉
Pozri, nepoznáme ťa osobne, nepoznáme osobne ani tvoju lásku, ale ak * on mi vykričal že mu nedávam najavo svoje city * je naozaj doslova ako si popísala, reálne zváž či chceš aby bol on ten s kým chceš stráviť ďalšie roky tvojho života.
@antalovaa Volala si ho von a sli ste spolu?
Lebo nevidim dovod, aby si mu davala hned najavo svoje city, ak ste este ani vonku neboli. A keby aj, preco hned? Nejaku tu naklonnost, to ano, ak su tam naozaj sympatie, ale inak pekne pomalicky. A ked to on nechape a este na teba nakrici, nemyslim si, ze je to vhodny partnet pre zivot. Asi si ty este velmi mladucka...co znamena, ze je to "starsi chalan" - kolko ma rokov? Lebo podla toho opisu je tiez dost mlady.
@antalovaa je nejaka povinnost sa otvarat ako sampanske hned kazdemu ?
Niesi pripravena na vztah, alebo to medzi vami celkom nekliklo zrejme, tak si drzis odstup. Iniciativu si vsak vyvinula ako pises a pokial tie rozhovory neklincujes stylom - on rozprava co zazil v praci a ty mu nasledne zareagujes - pozri ako divne sfarbene balkony ma ten panelak, tak zrejme mate medzi sebou nesulad a je zbytocne to tlacit do niecoho viac.