Pocit, že ešte budeme spolu

mtsz
19. aug 2024

Ahojte. Nedávno som sa rozišla s frajerom ale...aj keď sme ešte mladý tak nerozišli sme sa my ale jeho mama za nás lebo... boli na chate a môj frajer vtedy na niečo prišiel a chcel mi to povedať keď prídu domov lenže mama mu zobrala mobil a čítala správy ktoré sme si písali. A cez to že si ma všade zablokoval(kvôli mame číta mu spravy) tak stále sa o mňa stará. Naposledy keď sme sa videli kvôli veciam tak si ma zatiahol do objatia a tiež mal slzy. Viem že ma miluje a aj ja jeho a áno viem každý bude písať že "ešte bude veľa takých atď..." Ale....ja tomu neverím lebo ja som kvôli tomu preto neplakala až tak lebo mám pocit že ešte s ním v budúcnosti budem spolu. Lebo on mi nechal také srdiečko(mali sme ich asi 8) a nechal mi práve ruzenin čo je symbol lásky. A ja proste ten pocit mám strašne silný a vďaka nemu som v pohode a neplačem. Zajtra mám narodeniny aj keď nečakám že mi napíše ale...ja som sa cez to svojim spôsobom už preniesla aj keď ho stále milujem ale...som na tom tak že počkám aspoň pol roka lebo sa budeme stretávať na zastávke. Preto viem že on je iný lebo ja som bola jedine dievča ku ktorému nebol hnusný a s ktorou chodil viac ako týždeň(boli sme spolu rok) a sám začal hovoriť o tom ze by si ma v budúcnosti chcem vziať a mať spolu deti. Aj teraz nedávno bol na brigáde lebo ze "aby v budúcnosti sme nemali problémy" a keď som si pozerala znaky pravej lásky aspoň na 6 stránkach tak mi vyšlo že to je pravá láska. Aký máte na to názor? Hlavne na ten pocit. Mám tomu pocitu veriť?

markaterka
19. aug 2024

Koľko máte rokov?

thirstymonk
19. aug 2024

@mtsz znaky pravej lasky 😅🤣🤣🤣 ze ti necha srdiecko s akvamarinom ci jakym sutrom? Sory, ale musim sa smiat. Predpokladam, ze mate tak 15 ne? Akoze prajem ti to. Ak ste nahodou dospeli, matka sa nema do toho co starat a uz vobec nie, ze mu cita spravy.

mtsz
autor
19. aug 2024

@thirstymonk no mne to vtipné nepríde keď ani jesť normálne neviem a on bol jediný kto ma chápal lebo doma to ľahké nemám

veronikaszabova
19. aug 2024

@mtsz joooj, a kolko mate obaja rokov? Pride mi to zo sekcie "Milé Bravíčko..."

veronikaszabova
19. aug 2024

@mtsz ty mas 14? Prosim ta zlaticko, neries taketo hluposti. Vezmi kamosku, bezte do kina, na nakupy... Na taketo tragedie lasky mas fakt cas.

cherrystone
19. aug 2024

@mtsz nemyslim si, ze clovek, ktory si nevie zabezpecit mobil pred mamkou, je hodny tvojej pozornosti a trapenia.

veronikaszabova
19. aug 2024

@cherrystone maju 14 🙂

mtsz
autor
19. aug 2024

@cherrystone no....jeho mama je v sekte lenže nikto o tom nevie asi len on...lebo keď som u nich bola naposledy tak pozerala niaky meeting že mimozemšťania nás prídu zachrániť a že niečo s manipuláciou ľudstva atď...tak aspoň podľa mňa je to niaka sekta neviem. Skôr ma trápi že som sa posunula a som šťastná smejem sa a zrazu z ničoho nič aj keď na neho nemyslím tak mám hrčku v hrdle a pocit ako keby sa trápil alebo ja neviem lebo na 100% som sa posunula. Skúšala som plakať že možno to pomôže len ten môj pocit že budeme spolu mi to nedovolí

jaskolka
19. aug 2024

@mtsz si ešte veľmi mladučká, tetaz sa ti to vidí "ako najdokonalejší "a jediný chalan na svete. Ale ver mi ze o par rokov stretneš skutočného muža, a na túto prvú detskú lásku budeš s úsmevom spomínať. Je kľudne možné, ze ešte viac partnerov budeš v živote mat.
Každý sme si tým prešli, málokedy(v podstate nikdy) je prvá láska aj tá, ktorá vydrží navždy.

januska12323
19. aug 2024

Nie toto nie je chlapec pre teba a je úplne jedno koľko znakov si vsugeruješ.

mtsz
autor
19. aug 2024

@veronikaszabova nie ja mám 16 a on 17. Už som sa ozvala kamoske. V stredu ideme na nákupy a potom na niaky obed len sa bojím či budem vedieť jesť lebo aj keď sa "nútim" jesť že si hovorím že som prežila aj iné veci(zomrel mi kamarát čo mi bol dosť blízky) tak zvládnem aj toto a aj zvládam ale potom z ničoho nič aj keď na neho nemyslím tak mám hrčku v hrdle a pocit ako keby sa trápil alebo neviem. A aj keď som skúšala sa ešte raz vyplakať že snáď to pomôže tak neviem plakať kvôli tomu pocitu že budeme spolu možno to tak nebude ale...možno na jeden čas by mi pomohlo v tom veriť lebo vďaka tomu som viac v pohode lebo viem že kebyže ten pocit nemám tak plačem non-stop

enmery
19. aug 2024

Ty už si písala. Odpovede nestačili? Vtedy vás rozošiel otec, teraz mama.

doriiis
19. aug 2024

@mtsz ....ten tvoj pocit,je len obrana tvojho mozgu pred bolesťou a pravdou.Je to ako keď niekto zomrie a jeho najbližší stále veria,že žije a objaví sa vo dverách.
Pomaly si treba pripúšťať,že to tak nebude a že všetko,čo akože cítiš za neho je len vyplodom tvojej fantázie a toho,že by si chcela aby tak bolo.
Postav sa realite celom a príjmy fakt,že je koniec,lebo takto len predlžujes svoje trapenie

enmery
19. aug 2024

Takže prečo klameš? Alebo si troll a nuda cez prázdniny?
https://www.modrykonik.sk/forum/surodenecke-vztahy/rozchod-s-priatelom-8/#post-88054399

veronikaszabova
19. aug 2024

@mtsz hmmm....

yeon_bouw
19. aug 2024

"Používateľka mtsz už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka" 😀

veronikaszabova
19. aug 2024

@yeon_bouw 😂😂😂😂

yeon_bouw
19. aug 2024

@veronikaszabova radšej sa pobrala 😀

slavka1988
19. aug 2024

@mtsz tieto prvé lásky bývajú najbolestivejšie lebo sme ešte v tom veku nezrely a nevieme tak spracovať emócie ako v neskoršom veku poznám pár ktorý je spolu od 15 a sú spolu už 22 rokov ,majú dom deti a funguje to,ale veľa krát naozaj prva láska nevinde a netreba to prežívať štýlom zabijem sa a neviem čo ,kľudne sa stretavaj ak máš pocit že stojí za to a vždy si povedz uvidíme čo bude a čo mi to v živote da🙂 len mysli na to že život mame len jeden a naozaj veľa krát robíme zle rozhodnutia ktoré už nevezmeme naspäť 🙂 ty máš vek kedy môžeš robiť ešte chyby zamilovať sa tisíc krát a nájsť toho pravého ;)

veronikaszabova
19. aug 2024

@yeon_bouw necakala asi, ze sa daju spatne pozriet diskusie, co zalozila...

cherrystone
19. aug 2024

@veronikaszabova A? ved to je uplne jedno aky maju vek. myslim si, ze kazdy vek prinasa problemy, ktore prezivame vazne a nie je dovod na to, ich zlahcovat, znevazovat a posmievat sa len preto, ze ma iba "14". fakt ma udivuju reakcie dospelych zien, ktore tu na to takto reaguju. a potom prekvapenie, ked teenegari maju pocit, ze im nikto nerozumie a vedie to k zbytocnym tragédiám.

veronikaszabova
19. aug 2024

@cherrystone kde som ju ja urazala, ze ma len 14???

cherrystone
19. aug 2024

@veronikaszabova aha, asi teda nerozumiem co znamena ma 14 s usmevajucim sa smajlikom.

nelka93
19. aug 2024

@cherrystone hlavne tu odrbava a robí si srandu. Teraz si vytvorí nový nick a bude písať iné voloviny. A smajlik nie je žiadny urážlivy, taky sa posiela úplne bezne

cherrystone
19. aug 2024

@nelka93 v tomto kontexte ho ja vnimam ako ironickeho smajlika.