Pocit po rozchode

12. okt 2024

Ahojte, s partnerom sa nestretávame od marca, v auguste sa snažil vratiť ale nechcem život aký mi ponúkal a ukázal… teraz je október a ja som začala komunikovať s iným.. prvé 3-4 dni ma to držalo v nejakej rovine, že zaujímavý, bol to kontakt virtuálny komunikácia prebiehala veľmi dobre až príliž, podobné záujmy, pohľad na život, atď. po 2 dňoch ma volal na rande a moja odpoveď bola, že človeka musím viac spoznať, aby som isla vobec s niekym na kavu…. Nepresiel dalsi deň on mi vytočil od veci na messenger, bez dohody, a v tej chvili som mala pocit, ze sa stretnúť nechcem a nechcem si telefonovať… napisala som mu, ze ma to mrzi ze teraz nechcem vztah. Opať po 4 dňoch pisal, ako sa mam apod…. Zobrala som to kamarátsky… po par správach ozaj po par, 5-6 sprav, bezne veci, mi vytočil mess. znova cudzí muž bez dohody a opýtania…. A ja som opať ostala v šoku ci tomu nerozumie alebo co. Nechcem volat nechcem nahrávať spravy, nechcem, radsej si napisem, odpisem popri praci, domacnosti a iné, keď mam cas. Som divná? Co mi je?

vanilkovazmrzka
12. okt 2024

Normalne ked nechcem s niekym telefonovat tak to zrusim ❌
Skor on je vlezly a nedokaze respektovat hranice

lonely66
12. okt 2024

samozrejme, že si divná. čo si myslíš, že ten chlap je spisovateľ? že si s tebou bude do nemoty písať? zrejme sa mu páčiš a chce viac (v zmysle - káva, obed, večera, spoznávanie sa, časom intímnosti...)
ja osobne nerozumiem, prečo ho namotávaš nejakým písaním, ak nemáš záujem tú známosť rozvinúť na vzťah? ešte mu "blahoželám", že o teba stále stojí, keď ty nemáš záujem o nič, len o dopisovanie si.... ak nemáte 17-18 rokov, nerozumiem, o čo ti ide... buď ho pošli do prdele alebo s ním normálne komunikuj a stretávaj sa...

ukgirls
12. okt 2024

chlap nerozmysla ako zena a ani nevie citat tvoje myslienky .. ved najlepsie sa spoznas pri rozhovore-viacmenej si mu to naznacila... ci si myslis ze su vestci? ak sa nechces oznamovat a mat cas na seba - nechod na zoznamky poprpade povedz narovinu ,ze ti nejde o vztah ..

mofa
12. okt 2024

Pise sa jednoduchsie, ze?🙂) pri pisani sa citis vtipnejsia, pohotovejsia skratka lepsia🙂) nazivo🙂 cez telefon to uz nie je take jednoduche…

januska12323
12. okt 2024

Nenatahuj ho a ukonči kontakt, nevie pochopiť tvoj nezáujem keď si s ním stále píšeš.

ovaaa
13. okt 2024

Zaujala si ho a chce ťa spoznať naživo, tak sa to predsa robí. Nie každý je mesačný pisateľ a čas je drahý, ak sú tam neni sympatie tak máte jasno. Myslím si, že nie si pripravená spoznať muža a nieto mať ešte vzťah. Ak máš záujem len o virtuálnu kontakt, písanie a robí ti dobre ak si v pozornosti muža, tak by to mal vedieť. A áno porušil tvoje ordinačné hodiny...ak by ťa zaujal ako mal, potešila by si sa, ale toto ťa vyslovene pobúrilo.Takže nevoď ho za nos a dolieč sa z rozchodu, aby si vedela ponuknuť aj svoje vnútro nielen zabavu a frflanie.

autor
13. okt 2024

Hneď na druhy deň som mu napisala, ze nehladam vztah, nechcem momentalne ziadny a ze ma to mrzí. Nepotrebujem pismenkovanie a uz vobec sa necitim vtipnejšie cez správy, ja som vtipná aj osobne 😉 nenatahujem nikoho o žiadnych intímnostiam, srdiečkami a pod. nebola reč, pre mňa je to jeden cudzí človek, ktorého dokopi poznám 4 dni aj z cestou, absolutne neviem kto je čo je zač, par sprav sme si vymenili a ja netuzim po tom aby si somnou pisal donemoty ani to nepotrebujem, moze ist ma volnu cestu… a to som povedala hned na zaciatku. Poviem to inak. Vsetko bolo ok, kym sa na to islo pomali, to zn. nie hneď na druhý deň ráno na mna vybalí a taha do von, potom otravuje nečakane cez video hovory, potom mu to clovek vysvetli, ale nie on este stale si ide svoje. S tým že ja nemam 15 a mam aj deti s kt. som doma a kt. vnímajú a ja kvoli jednemu tajtrlíkovia neznámemu nebudem vysvetlovať detom ze kto to je ked ani ja sama neviem kto to je… a nemam zaujem o to im to teraz vysvetlovať, tak nerozumiem preco tolko negativity, ked mam nejake hranice, priority, chcem svoj priestor a po case sa uvidi stretneme sa, dame kavu… ale nie ze v piatok poobede začnete pisat normalne veci, a v sobotu rano uz kava, wellness, sobota vecer uz mess. zvoni, a pod…… ale dik za odpoveď ide to tu 👎 vodou

autor
13. okt 2024

@ovaaa toto je fajn beriem, ale povedala som mu to hned, mozno tym ze zatlačil a ja som mala velmi zle rozchody dva posledne, nie som pripravena. Presne vyvolalo to vo mne odpor. Ďakujem pekne.

ovaaa
13. okt 2024

Po týchto tvojich info by som mu napísala, že nechceš byť viac s nim v kontakte a zablokovala ho. Pohodový muž by na pílu netlačil, bol by trpezlivý, nechal to na spontánnosť a možnú kávu....určite nie wellness atď... Len môj predpoklad, že hľadal niekoho na voľný čas a zasunutie😁, keďže si mu povedala, že o vzťah nemáš záujem, tak sa chopil príležitosti. Užívaj si deti, voľnosť a daj sebe čas. Všetko príde v pravý čas, držím palce.

madeincssr
13. okt 2024

@ovaaa ...alebo aj nepride. Obe strany by mali vediet, ci chcu nejaky vztah (akykolvek - kamaratstvo, pisanie si, priatelstvo atd.) a ak chcu, mala by to druha strana vediet/citit, ze je nejaky zaujem, ze s nim chcem interagovat. Ak nie som pripraveny, nemam (zatial) zaujem, nemam cas (nechcem si ho urobit, vybocit zo svojich steteotypov), tak nemam druhu stranu vyuzivat na take veci, ze len ked ja mam cas/naladu/splin... tak sa mi spolocnost (napisanie si) hodi. A inokedy nech neotravuje.

egonsk
13. okt 2024

je to jednoduche, este niesi v sebe vyrovnana, preto reagujes ako reagujes. V tomto stave ti este chyba len butlava vrba, ale fyzicky kamarat, alebo novy partner musia nejaky cas pockat, aby si znovu nehladala za vsetkym len umysli.

autor
13. okt 2024

@madeincssr hmmm ono to nie je celkom u mňa tak, som celkom otvorený človek, komunikatívny, hneď na rovinu som oznámila, že teraz nie, popri tom je simpaťak, aj mne chybaju veci, komunikacia nie je problem aj ako s kamaratom, jednoducho tak ako pisete, nie som vnutorne vysporiadaná, neviem mu momentalne ponúknuť vsetko to co vztah ma obsahovať, a vyvolalo to neg. emocie vo mne ten nátlak ist von a hovor atď. A mozno predstava ineho muza k mojim deťom normalne ma striaslo… nie je to o tom konkretnom muzovi moze ich prist mozno 100 dalsich ale pokial ja nebudem vnutorne nastavena a spokojna, tak nepojdem zrejme s nikým nikde…

madeincssr
13. okt 2024

Ano, mamina s detmi, ktore ju este intenzivne potrebuju, to ma o to tazsie. Na druhej strane, tiez jej chyba kontakt s clovekom, priatelstvo, vzajomna pomoc, blizkost, ale aj pohladenie, objatie, mat sa s kym porozpravat (popisat), vyzalovat, zajst obcas niekam... Ale ako to robit bez falosnych nadeji voci tomu muzovi... Asi skor dobra kamaratka by bola teraz pre teba "riesenim". Ale aj tam to musi byt obojstranne (zaujem, cas, vypocutie, pomahanie si...)

rorino
13. okt 2024

Mala si ísť na tú kávu,zoči voči by si hneď vedela,či chces aj ďalšie stretnutie,alebo nie.Takto si môžeš s kýmkoľvek vypisovať aj niekoľko mesiacov,potom sa stretnete,možno to ukončí on a ty budeš písať ako tá niekoľko mesiacov zavádzal,že si si myslela,že z toho bude niečo viac.Toto je len jedna z mnohých možností.Mozno by to dopadlo úplne inak,to je teraz jedno,len to písmen kovanie je o ničom.

autor
13. okt 2024

@madeincssr
@rorino ja som mu na rovinu povedala ze teraz nehľadám vzťah. Aj to je pravda z druhej strany. Ale pravda bude vyššie, nehľadám vzťah, neprišlo to, deti ma potrebujú teraz. Skor hľadám niekoho s kym sa da porozpravať a kto nebude na mňa tlačiť. Aj keď človeku chýbajú veci. Kamaratky mam. Mne to je rychlo jednoducho poznať sa deň a utekať s chlapom na kavu akoze ani ma nehne…

autor
13. okt 2024

@rorino nehovorim niekoľko mesiacov, mne islo iba o tom že veď vymeniť si pár sprav, vidieť nejaký záujem, spoznať človeka základ, názory atď, a po čase ak toto bude prijateľné z obidvoch stran - mesiaci chápete pozvať ženu von na kávu, nemám problém vybehnúť, a uvidí sa, ale isto nebudem skakat ako muz píska a utekať po prvom dni von, keď on ,,napriklad moze tie baby takto striedať aj kazdy tyzdeň,, ta nevyhovuje henta nevyhovuje a ja som clovek kt. musi citit zaujem muža… to je vsetko… tam sme sa zasekli, nevadi , zivot ide dalej, dikes za nazory

anketkarka
13. okt 2024

Psychológovia odporúčaju stretnutie čo najskôr pri takomto zoznamovaní. Mám úplne rovnaký názor ako Ty na toto čo si písala. Akoby som čítala svoje vety, keď som odpisovala chlapom. Ale na druhej strane chápem aj jeho a Ty by si možno ušetrila kopec písania. Jedna káva niekedy neskutočne veľa napovie. Môžeš písať mesiace a len osobne zistíš, že tam nehrozí absolútne žiadna chémia. Ale je možné, že tlačí na pílu ďalej len preto, že by si rád nezáväzne vrzol a zle pochopil Tvoje správy, že nechceš vzťah. Úprimnosť naozaj šetrí veľa času a sklamanie. Vysvetli mu to na rovinu čo Ti vadí a možno mu budeš stať za taký priebeh zoznamovania aký vyhovuje presne Tebe. Nemáš čo stratiť.

rorino
13. okt 2024

Veď jasne,každý to má inak,ja napríklad by som nepísala s nikým😉.Pekný deň a nech to dopadne akokoľvek,nech je to dobré pre teba😉