Pocit osamelosti

5. júl 2024

Konečne som sa po dlhej dobe osamostatnila od rodičov. Presťahovala som sa na druhý koniec Slovenska do BA. Som tu druhý deň, ale mám strašný pocit osamelosti. Nikoho tu nepoznám, čiže som sama, ale cítiť aj, že nie som s rodinou a chýbajú mi, aj rodičia, aj brat, s ktorým mám super vzťah. Chvíľami si myslím, že som mohla byť bližšie pri nich, ale potom si spomeniem, že toto som chcela. Osamostatniť sa a žiť vo veľkom meste. Aj keď, na to by postačilo aj Košice, to uznávam. Bratislava ma ale ťahala viac.

Cítili ste to niekedy aj vy? Ako tie pocity prekonať?

princkrason
5. júl 2024

a kam to mam prist? 🏍

isis234
5. júl 2024

@princkrason 100 bodov.. empatia👍

stanulienkat
5. júl 2024

@princkrason spravne...bez zbytocnych reci.😁

tinatitti
5. júl 2024

Tie pocity veľmi dobre poznám. Som 99 percent času len sama s deťmi a psom. Dnes som ich všetky odviezla k starkej, budú tam týždeň. Ja v pondelok odchádzam na sluzobku. Vrátila som sa do prázdneho bytu a je mi brutal otupno. Ono kým sú deti doma,tak to tak nepociťujem, len večer,keď spia a ja mam čas aj na vlastné myslienky

lalilla
5. júl 2024

Najdi si zaluby, zacni cvicit, chod na daky kurz, popripade skus napisat na skupinu tvojej lokality kde byvas ci uz na mk alebo fb a mozno najdes fajn zenu v okoli. Ked sme sa prestahovali vdaka cviceniu som si nasla super partiu
A je to o zvyku, zvyknes si aj ked niekto tazsie ale urcite ta caka vela pekneho! Mysli pozitivne

libertz
6. júl 2024

toto je cisto len o zvyku nic viacej... treba sa spoznat s novymi ludmi. Ked tak napis do spravy a poradim ti blizsie.

unknowname
6. júl 2024

Úplne ti rozumiem. Ja som trávil veľa času sám so sebou po rozchode konkrétne. Nemal som nikoho pri sebe žiadnych priateľov a tých čo som mal mali svoje rodiny a životy. Ono podľa mňa teraz je ten čas naučiť sa byť SÁM SO SEBOU užívať si ten čas a robiť to čo ťa baví skúšať nové veci venovať sa sám sebe nájsť si hobby. A pri týchto príležitostiach skôr či neskôr stretneš ľudí ktorých máš stretnúť. Kľudne ísť čítať knihu hoc aj sama do kaviarne čokoľvek lebo byť sám v byte moc nepridáva 🙂👍