Mala som taký vzťah. Začal v auguste, 2019 v septembri mi ten chlap urobil scénu že chodím ešte na zoznamku (nehľadala som, len raz za týždeň som sa prihlásila lebo som tam mala rozpísanú jednu kamarátku a jedného kamaráta len cez internet čo bol vážne chorý a chcela som vedieť či je ok) Potom som tam prestala chodiť časom. Náš vzťah bol ako na hojdačke a nenapredovalo to ako to malo čo si aj ja uvedomujem. Vo februári 2020 ma ten chlap sklamal ľudsky, že ma nepodržal a nepodporil a vtedy som ja vnútorne to s ním otupilo nejako a stretnutia boli menej časté. On o tom vedel, že proste ma sklamal a necítim tam už toľko. Ale stále bol iniciatívny a chcel sa stretnúť a tak, ja som raz za čas dala tomu šancu, že či sa niečo vo mne nepohne, ale nešlo to už. Naposledy sme sa stretli v auguste 2020. Včera som sa dostala na jeho FB náhodou a potvrdilo sa mi podozrenie že od cca konca roka 2019, teda ked sme spolu ešte chodili a snažil sa ma dobíjať, dávať mi darčeky a tak, tak mal niečo rozrobené už aj s inou. Dokonca v marci mal narodeniny, zablahoželala som mu cez FB a on mi poslal fotku taký ručne vyrobený darček čo dostal (teraz som zistila že to ona vyrába) Ešte som mu pochválila, že pekný, od koho? na to neodpovedal. Ale nechápem na čo mi poslal darček od tej druhej čo dostal fotku... Robilo mu to dobre že sa pochváli a čo mu odpíšem na to a urobí zo mňa sprostú? A vlastne na čo sa snažil, dobíjal ma, chcel stretnutia ak mal už niečo rozrobené s inou? Myslíte že mi chcel ublížiť?
Skúšal s ktorou to vyjde, ty si tá "vyvolená" nebola.
@janai1 len ma zaskočilo proste na čo snažil, aj po tom čo vedel, že moje city ochladli a mal už niečo iné rozrobené. A hlavne nechápem na čo posielal mi fotku darčeku čo dostal od nej... Ja chápem, proste že nemalo to perspektívu, že by hľadal inde, ale keby takto hrám na dve strany nepošlem druhej strane nejakú fotku darčeka čo som dostala od toho druhého...
bolo to pred troma rokmi, nechcela si ho … co riesis? a čo znamená “ Včera som sa dostala na jeho FB náhodou “ ??
@hendikep normálne mám ho medzi priateľmi a vyhodilo mi od neho príspevok na mojej stene.
Tvoje city asi moc neochladli, keď máš 24.12. potrebu zakladať tému o tom, čo urobil pred 3 rokmi
jaaj ja som myslela ze si sa prihlasila do jeho uctu a tam si v chate videla co pisal s nou a co s Tebou 😂
ved u chlapov je toto klasika že majú nie len dve,ale aj x báb rozrobených a skúšajú.Akože ja toto nepochopím asi nikdy ale dobre no
Boze toto riešiť. Niekedy si myslím,že tu tieto príspevky sú sci-fi
To si po toľkých rokoch ešte stále zaskočena?
Po 3,5 roku toto riešiš? To na čo je dobré?
Absolutne by som neriesila toto, co sa stalo pred 3,5 rokmi. Na co je to dobre? Proste si vybral niekoho ineho, pocas randenia s tebou mal aj ine rande a je na case to uzavriet.
Asi je to teraz už jedno, ale nemyslím si, že ti chcel vyslovene ublížiť, iba absolútne nebral ohľad na tvoje pocity
@janai1 no ježiš tak zhoda náhod som sa dostala k tomu 23.12 večer a predstav si normálne som išla spať a zaspala a spala veľmi dobre. 24.12 som si porobila veci, navečerala sa (večeriame o 16tej) a proste keďže tv nepozerám tak som išla na koníka a dala zo zvedavosti príspevok.
@liusa82 no presne o to mi ide v úvodnom príspevku. Ja nemusím ísť z vzťahu do vzťahu. Ale keby chcem byť stále vo vzťahu a vidím že môj vzťah ide do kelu tak ok, začnem hľadať. Ale ak nájdem iného tak som rada že pôvodný partner už o mňa nemá záujem a aktívne sa nesnažím o kontakt, nedávam mu darčeky zbytočné a tak. Proste budem rada že to ide do stratena. Ale on ma namotával ďalej hoci mal inú a vedel že ma sklamal.
Tak ani s tou druhou to nebolo zrejme úplne ideálne, resp. nebol si ňou celkom istý, tak sa snažil na oboch frontoch, až kým sa definitívne nerozhodol. Asi teda pre tú druhú alebo aj pre nejakú tretiu. A čo sa týka toho darčeku, to sa pochopiť ani nesnaž. Ľudia robia rôzne divné veci. Mne napríklad jeden chalan, s ktorým som sa stretávala, občas zadrel niečo v štýle, že tá a tá ako mu lichotila alebo ako mu nejaká pochválila auto a podobné somariny. Ja som si vždy pomyslela, že je s tým pekne trápny a on si asi myslel, že budem naňho žiarliť a že sa z neho kvôli tomu po💩em. Chlapi sú z Marsu, nerieš to a pohni sa ďalej. Doporučujem začať tým, že si ho vymazes z FB a nebude sa ti pripomínať.
Načo riešiš niečo čo bolo pred vyše 3 rokmi?