Pobláznenie

27. aug 2023

Ahojte stalo sa Vám už niekedy ,že Vás začal priťahovať muž presne ten typ čo by ste si predtým povedali že tak toto nikdy ? Vždy som mala odpor k typom čo mali dlhé vlasy a hore jasne skoro plešina ..som si vždy myslela že načo potom tie vlasy vždy v cope 🙊, potom brada hnusná - to sa mi vždy hnusilo a ešte aj fajčiar a keď zistím že je ešte aj potetovaný tak to bude úplne že gól..A čo čert nechcel teraz ma zrovna takýto typ dáko pobláznil 🙊🙊a moje zásady teraz čo ? Nic s ním nemám len vždy ked prídeme do kontaktu tak cítim ,že ma istým spôsobom priťahuje 🤭🤭Bože dobrý a to už mám 40+.... Stalo sa aj vám niečo také ? Išli ste proti svojim zásadám niekedy ? 🤔🥴😉

dzulli1980
27. aug 2023

Ale rozum a vyjadrovanie ako čerstvá 20-tka.

miamia04
27. aug 2023

Akým zásadám? Si vydatá?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. aug 2023

@miamia04 nie - len sa mi úplne opačné typy páčili.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
27. aug 2023

Zásady sú niečo iné ako či sa ti chlap páči.

miamia04
27. aug 2023

To nie je zásada...

lindous
27. aug 2023

Tiež si myslím, že výzorová preferncia nie je žiadna zásada... zásada je napr. nemotať sa so zadaným....príťaživosť je často o tom, či ti proste človek "zavoní", sadne... pokiaľ si rozumiete, neriešila by som... ale pozor, aby keď poblúznenie opadne ti to zrazu zase nezačalo vadiť...

alex49
27. aug 2023

ja vyšportovaný blondak zostarne a priberie. Fajn, ak sa ti páči ako vyzerá, ale mali by ste si rozumieť aj inak.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lindous
27. aug 2023

Síce komentoval zmizol, ale odpoviem… To s tými zásadami som to ja myslela tak, že proti svojim zásadám by som naozaj nešla, aj keby tam bola šialená príťažlivosť.. ak to len nie je môj bežný typ, cez to viem prejsť, preto je tam pre mňa toto slovíčko dôležité

poppy22
27. aug 2023

vsetci chlapi v mojom zivote boli proti mojim "zasadam" 😂..a nielen vizualne...

eeffka
27. aug 2023

Moja jedina vizualna "zasada" je aby mal zuby 🤣🤣🤣akoze cez toto sa fakt neprenesiem a vsetko ostatne mi je v podstate u cloveka jedno.

autor
27. aug 2023

@eeffka 🤣🤣🤣🤣

miamia04
27. aug 2023

@eeffka rátajú sa aj umelé,nie? Veď to nespoznáš na prvý pohľad 😂

marcellka32
27. aug 2023

@eeffka tak ja nielen zuby, voňavý dych, ale aj čisté nechty a nemastne vlasy...

eeffka
27. aug 2023

@miamia04 by si sa cudovala, ale kedze mam tuto uchylku odmlada vlastne zuby spoznam na 3m 🤣🤣🤣

eeffka
27. aug 2023

@marcellka32 tak zasa nechty a vlasy mam aj ja niekedy ze vyzeram ze idem z druzstva po 12ke 🤣🤣🤣 ( ok to sa da vybavit za 10min) ale tie zuby proste nenarastu .

autor
27. aug 2023

@marcellka32 inak na ciste nechty a ruky aj mne hned padne zrak 🙂

ninusa221
27. aug 2023

Z tohto popisu mi pripomínaš môjho uja ktorí už 40 rokov pije ako dúha 😀😀😀😀

domkakvet
27. aug 2023

Tak mne sa to este nestalo, ale pokial by sa to tykalo iba vyzoru, nevadilo by mi to.

zanka777
28. aug 2023

@ninusa221 😂😂😂😂😂😂👌