Ahojte stalo sa Vám už niekedy ,že Vás začal priťahovať muž presne ten typ čo by ste si predtým povedali že tak toto nikdy ? Vždy som mala odpor k typom čo mali dlhé vlasy a hore jasne skoro plešina ..som si vždy myslela že načo potom tie vlasy vždy v cope 🙊, potom brada hnusná - to sa mi vždy hnusilo a ešte aj fajčiar a keď zistím že je ešte aj potetovaný tak to bude úplne že gól..A čo čert nechcel teraz ma zrovna takýto typ dáko pobláznil 🙊🙊a moje zásady teraz čo ? Nic s ním nemám len vždy ked prídeme do kontaktu tak cítim ,že ma istým spôsobom priťahuje 🤭🤭Bože dobrý a to už mám 40+.... Stalo sa aj vám niečo také ? Išli ste proti svojim zásadám niekedy ? 🤔🥴😉
Akým zásadám? Si vydatá?
@miamia04 nie - len sa mi úplne opačné typy páčili.
Zásady sú niečo iné ako či sa ti chlap páči.
To nie je zásada...
Tiež si myslím, že výzorová preferncia nie je žiadna zásada... zásada je napr. nemotať sa so zadaným....príťaživosť je často o tom, či ti proste človek "zavoní", sadne... pokiaľ si rozumiete, neriešila by som... ale pozor, aby keď poblúznenie opadne ti to zrazu zase nezačalo vadiť...
ja vyšportovaný blondak zostarne a priberie. Fajn, ak sa ti páči ako vyzerá, ale mali by ste si rozumieť aj inak.
Síce komentoval zmizol, ale odpoviem… To s tými zásadami som to ja myslela tak, že proti svojim zásadám by som naozaj nešla, aj keby tam bola šialená príťažlivosť.. ak to len nie je môj bežný typ, cez to viem prejsť, preto je tam pre mňa toto slovíčko dôležité
vsetci chlapi v mojom zivote boli proti mojim "zasadam" 😂..a nielen vizualne...
Moja jedina vizualna "zasada" je aby mal zuby 🤣🤣🤣akoze cez toto sa fakt neprenesiem a vsetko ostatne mi je v podstate u cloveka jedno.
@eeffka 🤣🤣🤣🤣
@eeffka tak ja nielen zuby, voňavý dych, ale aj čisté nechty a nemastne vlasy...
@marcellka32 tak zasa nechty a vlasy mam aj ja niekedy ze vyzeram ze idem z druzstva po 12ke 🤣🤣🤣 ( ok to sa da vybavit za 10min) ale tie zuby proste nenarastu .
@marcellka32 inak na ciste nechty a ruky aj mne hned padne zrak 🙂
Z tohto popisu mi pripomínaš môjho uja ktorí už 40 rokov pije ako dúha 😀😀😀😀
Tak mne sa to este nestalo, ale pokial by sa to tykalo iba vyzoru, nevadilo by mi to.
Ale rozum a vyjadrovanie ako čerstvá 20-tka.