Ahojte
Po štyroch rokoch sa mi ozval bývalý priateľ. Napísal, že sa chce stretnúť a vidieť ma. Čo si myslíte, znamená to hneď, že opäť niečo chce?
Aký máte názor na stretnutie sa po rozchode. Ma to zmysel? ďakujem
@nela22323 Zalezi od toho ako ste sa rozisli.Ak v dobrom tak, ta mozno len chce vidiet nemusi to hned znamenat ze ťa chce spät.Ale to musis vediet ty ake to medzi vami bolo.Ja som sa s byvalymi priatelmi rozisla da sa povedat ze v dobrom .Ked sa niekedy niekde nahodou vidime tak si pozdravime.Ale keby ze ma volaju sa stretnut tak, by som nesla.Momentalne mam sice manzela😀 ale myslim kebyze som slobodna.Ja som toho nazoru co bolo bolo, naco sa vracat tam kde to skoncilo.
Môže byť, že mu nejaké ďalšie vzťahy nevyšli, tak si mu zrazu aj ty dobrá.
Ale to len fabulujem, bez ďalšieho to môže byť aj úplne niečo iné. Napríklad že sa dal na finančné "poradenstvo".
Taka uz hore zmienena klasika:
Chce sex (ruca sa mu vztah, je zrovna dlhsie sam, nudi sa vo vztahu = bude ti tvrdit, ze prehliadol, pochopil a stale ta miluje),
Chce si uzavriet minulost (pre cokolvek, napriklad ma pocit, ze ho prenasleduje smola, alebo zazil zivotne osvietenie),
Potrebuje od teba pomoc (financnu, alebo ty niekoho poznas, koho on potrebuje, alebo mas pristup k informaciam, ktore on potrebuje),
Chce ti nieco nanutit (predat ti daco, alebo ta presvedcit na clenstvo niekde).
Ludia, co sa raz rozlucili a odisli ti zo zivota, sa len tak neozvu, ze sa chcu zase vidiet. Je velmi mala sanca, ze ta chce vidiet naozaj len tak.
Ak je stretnuti viac ako jedno, obvykle uz na druhom z toho cloveka vypadne, co je realne vo veci. A tvoja osoba to nie je.
@moonlight1210 👍🙂👍
Iba ty vieš, my nie, prečo ste sa rozišli, ako, aký ste mali vzťah .
A) je zvedavý
B) chce sex,lebo nemá s kým
C) chce ti predať poistku, bambusové fusekle , LR, drahé čistiace handry, tupevare, keto diétu či podobnú chujovinu v MLM.
Daj vedieť ktoré boli spravne
@nela22323 to bude ten zensky instinkt... ak ta zaujima co chce, stretni sa. Ak nie, kasli nanho. Do tej istej vody uz nevstupis, naco s nim zabijat cas...
riad sa vnutornym pocitom, my tu nevieme preco ste sa rozisli.. aky ste mali vztah..
Ty si sem uz nepisala?
Podľa mňa chce:
a) sex, alebo
b) trtkať
Daj vedieť, ktorá odpoveď je správna. Ďakujem.
Keď nechceš ísť tak nechoď akú radu čakáš.
@nela22323 už len to, že si založila túto tému, je dôkazom toho, že ten rozchod z tvojej strany nebol uzavretý. Keby to tak bolo, tak vôbec neriešiš, že sa ti ozval nejaký tvoj ex po štyroch rokoch.
Rozhodni sa podľa svojho vedomia, svedomia a pocitov. My tu môžeme o tom len kibicovať.
Sex urcite v tom nebude, jednoducho osrala ho frajerka a je uz zúfalý tak leze za hocikým. Nebuď naivná ze ho zaujmas lebo je za tym nejaky predaj alebo ina trápnosť. Zablokuj ho a mas pokoj. Budes odpálena ze ten dovod je banálne trápny a ty ho uz nezaujmas absolutne.
@nela22323 keďže máš z toho stres, znamená to, že ešte stále nie si s vaším rozchodom vysporiadaná, čiže ľahko z pohľadu naňho pôjdeš do kolien a dáš sa ľahko nahovoriť na niektorú z možností, popísaných vyššie - je ti to treba? A ak ťa aj náhodou ozaj chce len tak vidieť a vedieť, ako sa máš, teba to stretnutie zjavne hodne rozhodí a sklame tým, že to bude len jedno stretnutie - je ti to treba? Nestretávaj sa s ním
@danica2711 myslím si, že mu nejde o sex. Nie je ten typ. Skôr je zvedavý či som sa zmenila ako som sa v živote posunula..Neviem či ma to nebude mrzieť ak sa s ním nestretnem. Už dva roky mi píše aby sme sa stretli a ja to stále odkladám. Ja ho aj vidieť chcem.. odpustila som mu už, že ma nechal. Ked bojím sa toho stretnutia, čo mu poviem a aj kvôli mojim zdr.problemom. Neviem nešla by si?
Nie nešla by som, na čo?
@nela22323 to musíš vedieť ty ci ma význam 🙂 ci by si mala záujem s nim nieco riesit.