Caute
Rozchádzam sa momentálne s priateľkou, obaja mame 22 rokov, ide o to hlavne že sme u nej na východe a ja tu mám všetky veci vrátane mačky ktorú neskutočne zbožňujem ale môj malý brat má na ňu alergiu takže ju nemozem zobrať naspäť domov. Neviem ako ďalej pokračovať. Kam ju zobrať alebo dať? Toto mi je najviac ľúto, prosím o nejaké rady ak vôbec existuju nejaké.
Niekto z rodiny by si ju nezobral ? Alebo nejaká kamarátka,kamarát ?
Odkiaľ pochádza tá mačka? Ak z OZ, útulku, CHS, tak zvyčajne majú v zmluve, že si v takýchto prípadoch berú mačky späť, ani ich nemôžeš zveriť nejakej tretej osobe.
Ak je to najdúch, tak potom jedine urýchlene nájsť nový domov, nie však až príliš urýchlene, hocikomu, na úkor jej bezpečia a komfortu.
Môžeš mi poslať jej fotky, informácie ohľadom jej povahy, veku, absolvovaných veterinárnych úkonov, skúsim ju pozdieľať na našej stránke (robím s mačkami), pri najhoršom by sme ju možno vedeli ubytovať na čas u nás.
U priateľky zostať nemôže, aspoň kým sa nájde domov?
ponaucenie do buducnosti, ze veci treba mat premyslene dopredu. obzvlast, ked ide o ziveho tvora. chudera macka
na FB máme skupinu Pomišaj a sú v nej aj kočky, ktoré sa venujú mačkám (aj ich záchrane) - skús tam napísať, skupina je verejná, možno ti niektorá poradí 🙂 často "odchytávame" stratené mačky.. v lete sa stratil kocúr našej susede, doslova vypadol z okna, tri mesiace sme ho chytali všetci naokolo a nakoniec bola misia úspešná ❤
@jakub333 musíš sa s ex dať späť do kopy.. je to jediné riešenie.
@jakub333 prenajat/kupit si vlastny byt, napriklad