Po rozchode nulový kontakt

26. feb 2022

Baby akú s tým máte skúsenosť ?? Začali ste mu chýbať ? Alebo skôr na vás zabudol. Mame malicke dieta a povedal že sa už pevne rozhodol že odíde. Malu miluje o to sa nebojím. Ale čo my dvaja. Problém tam bol že sme sa veľa hadali ale len za maličkosti a ze už to u neho pomaly “zhasína” tá láska. Viem ze nemám byt naivná no pýtam sa len na tu jednu danú vec. Samozrejme nulový kontakt ako sa dá. Ohľadom malej nemám problém diskutovať. Ale nič viac. Ako náhle niečo iné napíše. Tak už nič. Na dobu 21-40 dni. :(( som veľmi mladá mamička ešte

derdia
26. feb 2022

No neviem co je vlastne otazka... Co znamena velmi mlada mamicka?

autor
26. feb 2022

@derdia otázka je hneď v prvej vete 🙂 Aku máte skusenost s nulovým kontaktom na 21-40 dni. (Výnimka-malá dcéra)
Vek 18. Samozrejme že mám rodinu ktorá má podporuje.

dzulli1980
26. feb 2022

A načo živiť taký vzťah? Raz ste sa rozišli aj keď možno kvôli maličkosti, ale keď Ťa nechal aj s malým dieťaťom samu, lebo u neho chudáčika "zhasína láska", to kus vypovedá o tom, aký je ... vzťah nie je o egu, vzťah je o kompromisoch, o ústupkoch, o tolerancii.

autor
26. feb 2022

@dzulli1980 krásne napísané :(

marcellka32
26. feb 2022

Nulový kontakt na 40 dní?? To je akože tá pauza vo vzťahu? A na 41 deň sa zobudí a bude všetko lepšie? Nebude, je to blbosť...buď ste spolu alebo nie..a keď u neho zhasina láska, tak máte problém obaja vo vzťahu a sama musíš vedieť, či sa oplatí bojovať o záchranu vzťahu alebo nie

autor
26. feb 2022

@marcellka32 nulový kontakt znamená to že možno mu začnem chýbať a po 40 dňoch si normslne popíšeme tak to pôjde dobrým smerom.

autor
26. feb 2022

No ja sa pýtam či s tým máte niekto skusenost.
Vraj sa tým zaoberali odborníci. Preto sa pýtam

sissy27
26. feb 2022

Žiadnu skúsenosť s tým nemám - a príde mi to ako úplná hlúposť. Hlavne ak máte spolu dieťa, tak buď tých 40 dní nebude vidieť ani dieťa alebo to nebude nulový kontakt.
Môže pomôcť víkend - pár dní osamote, aby si dospelý človek upratal v hlave, ale po 3-6 týždňoch je to už o tom, že zíde z očí zíde z mysle. Hlavne ak ste obaja veľmi mladí, okolo 18, tak o týždeň už bude zasúvať inde. Buď spolu chcete byť alebo nie. Ak áno, tak odporúčam skôr nejakého vzťahového poradcu, psychológa, ktorý vás nasmeruje a nie hlúposti čo si našla na tiktoku.

21oktober
26. feb 2022

ty ho chceš spat že ? Cesta nulového kontaktu je cesta ako vrátiť partnera k sebe späť. Je to hneď prvý bod.

21oktober
26. feb 2022

a nezaoberali sa tým žiadny odbornici , ale jeden chlap ktorý sa pasoval do kauča života a žien

autor
26. feb 2022

@21oktober áno :(

macekovam
26. feb 2022

poznam take 2 mamicky co boli slobodne matky uz tak skoro.... a nakoniec sa ten partner vratil ked malo dieta asi 3 roky lebo chcel byt s nimi..ako rodina.. a su spolu.. spokojni.. maju uz dalsie dieta.. ak chces mozes mu povedat ze ste tu prenho ak to tak citis..alebo aj nepovedat nic..

autor
26. feb 2022

@21oktober aky masážou na to ty ? Nemáš to odskúšané ? :(

autor
26. feb 2022

*Mas na to

autor
26. feb 2022

Názor :D

autor
26. feb 2022

@macekovam on je veľmi zodpovedný. Nieje ako dnešný chalani. Má síce 20 ale v tomto je rozumný a svoju dcérku veľmi lubi. Nechce byt bez nej. Ale keď mna nelubi. Ale podľa mna to nieje úplne stratené. Keď pôjdem na to pomaličky a od začiatku tak by sa to mohlo dať zvoni dokopy. Veľmi ho lubim :(

macekovam
26. feb 2022

moze casom zistit ze uplna rodina je najviac co moze dat svojmu dietatu.. a mal ju na dosah a nechal ta tak.. a bude ta chciet spat.. je mlady nevyzrety.. aj ked sa snazi byt zodpovednym ..je to este chlapec..a vtedy ked sa vrati ta uz bude vidiet inymi ocami.. bude sa na teba pozerat mozno inak ako dnes..

derdia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
21oktober
26. feb 2022

nemám to odskúšané ale už som o tom počula. Najlepšie pritiahneš partnera tak že sa od neho vzdiališ , je to určitá obmena nulového kontaktu. A k tej zodpovednosti , rozumný a zodpovedný chlap neuteká od problémov tvoj uteká , nechce sa viazať , preto takéto kecy. Čo môžeš najlepšie urobiť je ho nechať ísť starať sa o dieťa a buď sa časom vráti alebo sa najde niekto kto je na vzťah pripravený .

macekovam
26. feb 2022

@derdia ja si zasa myslim ze jej to pises zo zamerom zranit ju..

autor
26. feb 2022

@macekovam je to krásne napísané. Až mi došlo znovu ľúto

macekovam
26. feb 2022

tak si ,,porev🙂.a bud dcere dobrou mamou.. bud stastna.. tvar sa spokojne.. a podla mna casom pride.. ked pises ze je rozumny.. jemu to dojde len do ciela ma este par kilometrov🙂

autor
26. feb 2022

@macekovam 🙂🙂🥺❤️ Má toho aj veľa teraz. Rodičia sa rozviedli. Jeho pracovisko skončilo. Ale v pondelok nastupuje do novej tak aj z toho má stres tak mozmo preto.

macekovam
26. feb 2022

tak ma cas sa znovu zamestnat.. usporiadat si zivot.. a casom si rozmysliet co chce..

denie111
23. sep 2022

Napíš mi správu....

hipuska
12. sep 2024

Ak si tu, ako toto dopadlo?
@autor