Po rozchode hneď vzťah/zoznamovanie

26. jan 2024

Rozisli sme sa s priatelom pred par dnami, bol to tazky rozchod a v podstate sme si povedali ze po case ci mozno dame este sancu(ja jemu lebo to bola jeho chyba)
a zistila som ze uz vypisuje inym babam a chce sa s nimi stretnut, co si myslite o tom? Ked par dni po rozchode (4roky vztahu) a uz vypisuje inym?

domi2425
26. jan 2024

iba tolko ze bud rada ze si to ukoncila a utekaj daleko😅

marca12
26. jan 2024

Ludia roznym sposobom zahanaju smutok. Potrebuje si nieco dokazat,pohonkat si ego...

luciaruz
26. jan 2024

Ze si mu totalne ukradnutá moja mila. Ja sa cudujem ze tu furt baby riesia toto iste dokola. Krista vy nemate sebauctu? Nad takymto debilkom by som rozmyslanim neminula uz ani minutu.

reanda
26. jan 2024

ze o tu tvoju sancu asi ani zaujem nema 😝

viestta
26. jan 2024

Na tvojom mieste otvaram sampanske a oslavujem, ze som sa ho zbavila. Ziadne druhe sance, hruba cervena ciara. (a nesleduj ho, je to prejav zufalej zeny bez sebeucty)

grof_monte_christo
26. jan 2024

Ze takéto chovanie je u mužov úplne bežné.

mk22
26. jan 2024

Ako si to zistila?

autor
26. jan 2024

@mk22 pisal aj jednej mojej znamej, ta sa cudovala, nevedela ze sme sa rozisli, a pochybujem ze len jej teda

autor
26. jan 2024

@luciaruz mna by len zaujimalo ako moze par dni po rozchode uz nahanat zeny a skakat fo 2. vztahu

anjelicek26
26. jan 2024

Tak on ten rozchod mal v hlave uz dlhsie a teraz si uziva, ze je volny...zabudni na neho co najskor...

majka99999
26. jan 2024

Tak chce zasunut, co sa cudujes. Asi mu na tom vztahu nezalezalo. Alebo mozno chcel, aby si vedela. Mozno zahana smutok... Je to jedno, rozisli ste sa a na 90 % sa k sebe nevratite, tak neries. Posmut a posun sa dalej.

egonsk
26. jan 2024

mozno mu chyba pravidelna suloz 🙂 Alebo je ako kopec inych mladych ludi, ze jeden odide a o par dni druhy pride. Mne uz niekolko zien do 30tky sa chvalilo/stazovalo kolko maju napadnikov a ako ich to nebavi uz chodit z rande na rande. A zacali s tym castokrat len par dni po rozchode, pricom niektore takto ziju aj mesiace a chlapci s randenim im vyplnaju volny vas roznymi sposobmi - kino, prechadzky, dovolenky, sport, kultura, vecere.

lindous
26. jan 2024

On vôbec nemusí chcieť skočiť do druhého vzťahu, môže mu ísť len o zábavu, sex, nemá čo lepšie na práci, zdvihnutie ega 😅… a aj keď úplne rozumiem, že to zamrzí a nie je ti to úplne jedno, tak by malo, ty si to s ním ukončila, je to slobodný človek, ktorý môže robiť čo chce… zrejme ten rozchod neprišiel z ničoho nič, kludne to v sebe mohol mať ukončené dlhšie, len sa nevedel ku tomu dokopať a o tvoju možno šancu vôbec nemusí stáť… ani ja by som nestála, keby sa so mnou niekto rozchádzal s takýmito slovami

vyrovnanaosoba
26. jan 2024

A ja len toľko, že nevkroč dvakrát do tej istej rieky.

medda_beda
26. jan 2024

Normálna vec.Neľúbi ťa a nevidím dôvod čakať rok.Nie každý sa potrebuje dostávať z rozchodov.
Si minulosť, život je krátky a načo by mal čakať keď chce ísť ďalej.
Tvoju šancu nechce.
A ty za ním nesmúť, je to stráta času.

tykat
26. jan 2024

...ze to pre neho nebol az taky tazky rozchod

vanilkovazmrzka
26. jan 2024

To ze si s niekym pise neznamena, ze ma zaujem o druhy vztah. Zobud sa 🙂 ziadna ktoru teraz narazi nebude dalsi vztah, mozno jednorazovka, mozno docasne riesenie. A ty by si sa tiez mala sustredit na seba a s niekym novym sa zoznamit. Nezavazne, kamaratsky. Pomaha to, zmenit uhol pohladu.

niekto2hy
26. jan 2024

😎

zuzinka888
26. jan 2024

Takze si to este neukoncila, ked ta trapi ci uz na teba zabudol. A nikdy to nie je chyba jedneho, boli ste par a chybu maju vzdy dvaja. Aky clovek ti odisiel zo zivota?! Nespolahlivy, neverny, agresivny?! Bud vdacna, lebo uvolnil miesto niekomu inemu. Kto nebude mat chybu.

h2
26. jan 2024

@niekto2hy 🤣 Ty máš na všetko vždy poruke vhodný vtip.

niekto2hy
26. jan 2024

@h2 Snazim sa.😎

miadi
26. jan 2024

To aby si ho rychlo zobrala spet nez nejaku ulovi.😂prepac to nemyslis vazne ze ste sa rozisli stym ze casom sa Mozno date zas dokopi. Nehlada vztah skusa co sa da..

luciaruz
27. jan 2024

Uplne normálne. Ze ta mal u riti uz veľmi davno.

domkakvet
27. jan 2024

Zabudni na neho, nema o teba zaujem.