Po roku chodenia sme to ukončili

ewelin262
18. mar 2023

Ahojte,Po roku chodenia sme to ukončili..Teda ja som ukončila ,lebo som našla spravy ako piše inej ako ju Lubi.. Robíme spolu ,ale každý deň sa snaži somnou komunikovať,očne pohlady max jemne dotyky.Pozorovanie z ďaleka..Usmevy..a keď naposledy prešiel okolo mna si puštal našu obluebnu pesničku..Čo si mám otom mysleliť .Poradťe..

viestta
18. mar 2023

Ze je to c.h-uj bez charakteru. Ignoruj ho

pribinak
18. mar 2023

@ewelin262 že tá druha mu nechce dať a ták sa snaží u teba
A súhlasím s výrokom vyššie, že je to chuj

ewelin262
autor
18. mar 2023

@pribinak nemali sme ziadne problemy nič všetko fungovalo len dosiel jeden deň keď som sa to dozvedela a všetko sa pokazilo.a od vtedy sa nebavime ani sme si to nevyriesili nič.Tak ja neviem čo zrazi chce a načo to robi

syslik81
18. mar 2023

a preco nejdes za nim a nespytas sa jeho o co mu ide?

ewelin262
autor
18. mar 2023

@syslik81 lebo som si stým už prešla a nemam sa snim očom baviť max o robote ..ale teraz začal byť viac dotieravý.A minule sa postavil zamna a čakal kedy sa otočim.Ja neviem načo to robi..moje posledne slovo bolo ,že je hajzel.a stym som to uzavrela

jsbb
18. mar 2023

@ewelin262 Nie je to muž vhodný na vzťah a manželstvo. Vhodných mužov je veľmi málo, a keď sa obsadia, druhým neostane. Nie si jedina

luccija
18. mar 2023

Tak v tom pokračuj max o práci a nedaj sa zlomit

vorkola
18. mar 2023

Nezacinaj si s nim vztah, ved namas v nom oporu, laska od neho nebola a sotva bude.najdes si lepsieho, Teda dobre ze si ho prezrela , a skonci snim ,mozno bude tvrdo dobiedzat, ale nedaj sa zmanipulovat

liljana
18. mar 2023

Co si chces o tom mysliet. Chyba mu sex s dvomi naraz.

svokrinjazykmonika
18. mar 2023

@ewelin262 že je trápny zúfalec. Asi by si mu mala naposledy ozrejmiť situáciu, že už nemáš záujem pokračovať v inom kontakte ako pracovnom. Ibaže by nie... to už ty musíš vedieť

dianka555
18. mar 2023

Čo si o tom myslieť. Jednoduchá sms, alebo skôr osobne: Ďakujem za všetko čo bolo medzi nami. Ľúbim druhého a dúfam a jedného dňa prijmes moje pozvanie na svadbu, už ta chcem len ako kamaráta a príď s tou ktorú ľúbiš. Ak bude miesto pri stole. Dám ti vedieť a choď robiť.

bellugia
18. mar 2023

@ewelin262 Myslím si o tom, že by si mala mať rozum. Ak milovaný človek , ktorý tvrdí, že ťa tiež miluje, zrazu píše inej, že ju ľúbi... Hrubá čiara, dovi dopo! Darmo srdiečko trpí, je to sklamanie, ale takéto hranie!?? Neznižuj sa, že mu na to skočíš! Máš svoju hrdosť, takto sa s tebou žiaden muž nemôže hrať, ani s tvojou dušou, ani tvojím srdcom. Ja by som toto absolútne netolerovala a poslala by som ho kamsi!

miskamicha
19. mar 2023

@ewelin262 asi fungovalo iba z tvojej strany. Maj svoju hrdost 🙂

modrykonik33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jeny_fer
5. apr 2023

@jsbb a ako mám zistít či s kým chodíš je vhodný na rodinu a manzelstvo?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz