Zdravím, možno je to len výkrik do prázdna, ale snaď tu bude niekto, kto zažil podobnú situáciu.
V roku 2018 som sa dal dokopy s mojou bývalou a boli sme 3 roky, zažila sme veľa dobrého ale aj zlého, rozišli sme sa v zlom, bez rozhovoru, veľmi búrlivý a rýchly rozchod. Prešli 2 roky, počas ktorých si ona našla nového partnera a ten bol ku mne niekoľko krát nepríjemný, raz ma dokonca napadol, hoci dopadol on nakoniec zle. Boli to nepríjemné stretnutia, ale nakoniec pri jednom ma chcela objať a hovorila mi, že na mňa stále myslí. Stretávali sme sa hlavne náhodne.
Dokonca ma otravovali jej sestry cez mailovú komunikáciu a došlo to do štádia, že mi posielali hlasovky na Facebooku aj s ex, aj s jej partnerom. Načo som odpovedal ja hlasovkami pre ňu, či je to podľa nej normálne toto robiť a že by sme sa už mohli chovať ako normálni ľudia, načo odpovedala, že si zavoláme. Volali sme takmer hodinu, prebrali sme všetko, aj náš vzťah, prečo sa to skončilo, prečo sa stali veci a dohodli sme sa, že keď sa niekde uvidíme, normálne si dáme spolu pivo a nebudeme riešiť už blbosti.
Lenže pred víkendom som sa jej ozval, či nejde na koncert, ktorý je blízko nej. Ona že by rada išla, ale že ju asi nepustí jej partner. Pričom začala vypisovať, ako jej zakazuje veci. Nakoniec navrhla, či nepôjdeme von. Ja som súhlasil.
Na druhý deň sme sa stretli v podniku. Začali sme normálne komunikovať, ale nechcel som sa pýtať trápne frázy, ako sa má, ale reálne som sa zaujímal. Nakoniec došlo k úprimnej konverzácii typu, že či som mal niekoho lepšieho v posteli a podobné veci, ja som jej hovoril, že mal som sex s inými ženami ale so žiadnou to nebolo tak prepojené a ona mala rovnaký názor. Samozrejme, nejaký ten alkohol už bol. Nakoniec sme sa presunuli ku mne do auta, kde sa mi priznala, že ju bil, ťahal ju za vlasy po dlažke a držal jej mačetu pri krku a rozplakala sa mi, na čo som ju samozrejme objal.
Nakoniec to celé zbehlo k sexu po pár hodinách, on jej vyvolával ako zmyslov zbavený, jeden hovor za druhým, ale bolo jej to jedno. Mala byť so mnou len 2-3 hodiny a nakoniec sme boli spolu oveľa dlhšie. O ten sex mi nejde, ide o to, že mi hovorila veci ako, či sa jej ozvem na druhý deň, že ona má pocit, ako keby sme sa nikdy nerozišli a ako keby sme stále boli spolu na diaľku a že vie, že s ním to nebude vzťah do konca života, proste veci, pri ktorých som si začal myslieť, že by sa chcela vrátiť ku mne.
Nakoniec na druhý deň mi napísala, že mu chce dať šancu ale že chce byť so mnou v kontakte, na čo som reagoval tým, že mi ublížila a sklamala... Nakoniec to dopadlo tak, že si ma zablokovala na Facebooku a na druhý deň, keď som požiadal o vysvetlenie, tak mi povedala, že nemá záujem so mnou komunikovať...
Môže mi niekto povedať, čo jej ide v hlave, alebo nejaký reálny pohľad? Ja to cítim tak, že furt ma má veľmi rada a stále ku mne cíti niečo aj napriek tomu, že mi píše, že nemá záujem. Ďakujem vopred za serióznu diskusiu.
Asi mala doma problém, možno jej partner urobil zas niečo z toho, ako ti rozprávala. Predpokladám, že je to psychopat a boji sa ho. Ponukla by som pomoc, keď bude chciet a povedala jej sestrám, to čo ti rozprávala o násilí na nej. Svoje pocity by som na chvíľu dala na tvojom mieste bokom, lebo je v zlej situácii, z ktorej sa ťažko ide von, najmä ak sa jej on vyhráža.
@david_1997 celkom nerozumiem tvojmu textu, napriklad tomu preco ta on napadol, ved ste sa rozisli, ona bola s nim, tak preco ta napadol, ked uz bol vtedy medzi vami koniec, dalej si neuviedol preco ste sa rozisli, ale tak z toho co si napisal mozno ide o to, ze sa jej vyhraza a preto sa boji ho opustit.
@david_1997 Takychto bab tu pisu tucty na tyzdennej baze, sem-tam niektory z tychto krasavcov neskonci len pri bitkach ale frajerku rovno zabije, docitame sa o tom potom v spravach. Zacinam mat pocit, ze agresivny grazel/sexualny deviant/permanentne nezamestnany lajdak, su najzidanejsie typy muzov, ak by som mala urobit sondu na MK. Same druhe a dvestopatdesiate sance, ved on sa zmeni, on je len chory, ja ho prilis milujem, atd. Niektore sem pisu anonymne tak raz za mesiac uz rok.
Nikto ti nevie povedat, co sa odohrava v jej hlave, to vie len ona. Co ti vsak viem povedat je, ze je emocionalne totalne nevyzreta a dysregulovana, a tym padom nemas co riesit, co si mysli. Uzavri to tak, ze nikdy uplne nepochopis zmyslanie a pohnutky takehoto jedinca. Pohni sa dalej, toto nema buducnost.
ak nemáš záujem o ďalší vzťah tak by si sa mal úplne stratiť z jej života...
Dáma nevie jednoducho na teba zabudnúť - to je celé.
@domkakvet prečo ho napadol? no lebo žiarlivosť. 😉
@domkakvet Pretoze ak je niekto agresivna mlaticka, nepotrebuje dovod na bitku. Skor by som riesila, preco je vsade tolko zien, ktorym to zjavne imponuje.
ja len, ze baba ktora sa chce stykat s debilom, co jej drzi MACETU pri ksichte musi byt strasne hlupa ale strasne a tak strasne, ze by ma aj ponizilo, ze som s takymto tupelom stracal cas. sorry ako no a to ma vedie k tvojej vyspelosti..
Ja si myslim, ze si bol na chvilu jej butlava vrba ,potrebovala sa ti vykecat, polutovať,posexovat ale nechce byt s tebou. Na tvojom mieste spravim hrubu čiaru, mega hrubu. A uzivaj si radsej svoj bezstarostný život, toto ti fakt nie je treba.
Veci sa stávajú, nemali by sa a nie vždy sú racionálne, ale stávajú sa... keď sa skúsim do tej situácie nejak vžiť, vychádza mi z toho, že s priateľom to má všelijaké, zrejme jej dobre padol tvoj záujem, keď si sa jej ozval lebo to vie pohladkať ego, bol si milý, našla asi to čo doma nemá, zahodila zábrany, opitá sexom, emóciami a hormónami povedala čo povedala, doma z toho vytriezvela... zrejme potrebuje od chlapa niečo iné, strašne jej prajem, aby sa od agresora dostala a nenechala sa otĺkať, ale v prvom rade to musí chcieť ona... príležitostný sex s tebou nie je niečo čo jej pomôže a odísť od neho zrejme teda nechce....
@david_1997 Mna nechal moj prvy frajer zo dna na den, mna to dost trapilo, on bez emocii. Po kratkom case som sa dala dokopy s novym frajerom. Raz nas moj byvali uvidel spolu na prechadzke...vystartoval po nas a fyzicky napadol mojho aktualneho priatela. Bolo to totalne absurdne...zacal mi znova vypisovat, ako ma chce spat a podobne.
Pointa je, ze ja som mala 16, byvali 19 a novy frajer (aktualne uz manzel 😁) 18...😅.
Takze ak si rocnik 1997 (predpokladam podla tvojho nicku), tak prepac, ale podla mna by si uz mal rozmyslat troska viacej vyzrelejsie ... nehovoriac o tvojej byvalej.
Minulost nechaj minulostou, pohni sa dalej a najdi si taku, pri ktorej nebudes zazivat taku dramu, ako na strednej skole.
Zije s tyranom a nevie, ako od neho odist. Skusila, ci ju zachranis, a asi sa ti to nepodarilo. Inak mi to cele pride ze mate asi tak 16 rokov.
Zablokovala si Ťa. Buď rád a zabudni na ňu. Nevie čo chce a budeš jej dobrý len ako psíček, ktorý pribehne, keď bude mať o neho záujem. Správaj sa ako chlap a vykašli sa na myšlienky o nej.
Ja ti to vysvetlím, som na to expert. Chce byť s ním, ale ak to správne uhráš, tak občas si s ňou ešte vrzneš.
@david_1997 šialene sa boji:(
@marseillefan súhlasím 👏
@marseillefan 😂..expert na bokovky? Inak zdieľam tvoj názor. Na stály vzťah ho už určite nechce. Ale spomienkový optimizmus...hlavne ten z postele asi v jej prípade pretrval.
Ďalšia narcistická krava, ktorá si potrebuje udržiavať záujem o svoju povrchnú osobu akýmkoľvek spôsobom a aj výmyslami.
Informácií je málo, každé horeuvedené vysvetlenie môže byť platné, zváž aj toto:
Žaba má Štockholmský syndróm, miluje a bojí sa svojho tyrana, to že ťa blokla a nekomunikuje nie je jej rozhodnutie ale jeho.
@david_1997 manipulatorka
😀 Pohrala sa s tebou a teraz ťa na chvilku odloží na bok ,a takto to pôjde dokolečka , ty ako dobrý chalan ju lutuješ ale pritom je to celkom naopak , mal by si sa jej zbaviť , nechce ťa za partnera ,ale chce zostať v kontakte ? prečo asi tak ? aby ťa trápila a honila si na Tebe svoje ego. Proste sa ti bude ďalej vyžalovávat a naťahovať ta a pritom si bude ďalej spokojne nažívať tam s tým druhým ,pretože to nieje pre prenu až také hrozné, ako ti to opísala , chcela aby si ju polutoval a šalel si po nej ,ako ju zachrániš , hrá sa s tebou. Realne ,keby s tebou chcela byť ,tak porieší veci a bude s tebou . Ver tomu že nad tým ani neuvažovala , to boli len sladké rečičky . Čo ťa čaká ? Bude s tebou v kontakte ,bude ti volať ,ked jej bude na hovno , bude sa Ti sťažovať ,ty sa s nou stretneš lebo to nevydržíš , pomojkáte sa ,ale tam toho chlapa čo má doma ,toho si ona nechá ,teba ma na hranie ... ona ti to všetko pekne vysvetlí tak aby si tomu uveril :D😅
@hugger Keby sa ho tak veľmi bála, keby ju bil a týral ako to jemu tvrdila, nemyslíš si, žeby sedela pri ňom doma a nevyšla ani von bez neho? nie to ešte na 2-3 hodiny alebo dlhšie?
Podľa mňa je hrozná manipulátorka, žena, ktorá sa bojí partnera si nedovolí nezdvíhnuť telefón, nie to ešte stretnúť sa na verejnom mieste s iným mužom, kde by ju niekto mohol vidieť, dokonca s ním sexovať a veselo sa vrátiť domov k tyranovi a tváriť sa, že sa nič nedeje.
Ja si na jej diagnostiku netrúfam, ale ani ty, autor nebudeš úplne v poriadku. Píšeš, že ešte v 2018 si sa s ňou dal dokopy ako s bývalou, tak odkedy sa vlastne poznáte? To si sa za celé tie roky nedokázal odstrihnúť a nájsť si iny stabilný vzťah?
@david_1997 že raz stúpiš do hovna, fajn, stáva sa. Ale 2x do toho istého hovna??
@bronkax viem, že to nie je v poriadku, že chce byť s ním stále, aj napriek tomu, čo urobil. Ale je mi jasné, že ženy sa veľa krát boja odísť, ak sú týrané. Bola to moja prvá láska, vzťah bol na diaľku, dalo sa do toho veľa síl, takže furt vo mne niečo zostalo a cez víkend to vo mne oživilo nejakú nádej alebo čo, nemyslím si, že som jediný, čo to tak má alebo mal.
@bluka2 ďakujem za radu 🙂 Jedna jej sestra to vie. Skôr si myslím, že by to mala vedieť jej mama, tá to stále nevie...
Šikanovanie, týranie, obmedzovanie, kontrolovanie, manipulácia má veľa odtieňov, v nejakom okamihu môže vyhodnotiť situáciu tak že má šancu uniknúť a neskôr to môže vyzerať inak. Netvrdím že to tak je, len že môže byť.
Autor pozná ex 5 rokov a s jej aktuálnym partnerom má osobnú skúsenosť, je v celkom dobrej pozícii posúdiť či to, čo mu ex tvrdí, je možné.
@domkakvet stretli sme sa na jeho požiadanie, lebo si chcel niečo vysvetliť. Vysvetlili sme si to, nakoniec sme dali spolu pivo a nakoniec to dopadlo tak, že sa predo mnou aj pred jeho kamarátmi začal chovať neúctivo k nej a potom sa stali nejaké veci, oni sa pohádali, on sa zdul a zrazu som ostal pri nej sám. Ona mi vtedy povedala, že na mňa myslí doteraz, opýtala sa ma či ma môže objať a ako sme sedeli a rozprávali sa, tak sa rozbehol a s päsťou ma chcel trafiť, čo sa mu ale nepodarilo 🙂 Nakoniec, keď zistil, že na to nemá vytiahol na mňa nôž... takže tipujem, že zo žiarlivosti. A skončili sme preto, že tiež urobila poza chrbát nejakú vec a potom sa to vlieklo a ja už som to nedokázal prežívať tak ako na začiatku, začal som prejavovať menej záujmu a nakoniec pridala na Instagram niečo za môj chrbát a vtedy som sa rozhodol, že je to koniec. Skratka sme boli nevyzretí, pre oboch to bol prvý vážny vzťah, urobili sa v ňom chyby, ktoré sa už nedali vymazať z toho vzťahu, chyby, ktoré by už ani jeden z nás neurobil. No obidvaja sme sa snažili vždy aby to neskončilo. Ja osobne som jej aj povedal, že škoda, že sme sa nestretli neskôr a neboli sme viac vyzretí, ešte keď sme boli spolu.
@stanielka17 ďakujem ti za názor 🙂 Rozmýšľam nad tým, že by som ešte skúsil nie, že zabojovať, ale urobiť isté kroky k tomu aby som zistil, či sú moje pocity iba namýšľanie alebo mám pravdu. Rovnako som tušil, že raz k niečomu takémuto dojde. Viem, že to vyzerá všelijako z pohľadu nestranného človeka.
@deti95060810 ako to myslíš, že ak nemám záujem o ďalší vzťah?
Mne príde tvoja ex mentálne nevyzreta vôbec nevie čo chce. A to že chce dať druhú šancu niekomu kto ju mláti tiež nie je v poriadku. Namiesto chlapov by mala navštíviť psychológa a dať sa do poriadku. 🙈