Povedzte mi prosím, čo si o tom myslíte. Počas strednej školy som mala o niečo staršieho kamaráta. Nikdy sme nemali sex ani nič podobné, aj keď boli aj také časy, keď som ho ľúbila, alebo som si to aspoň myslela, no on to chcel držať na kamarátsky úrovni, že by mi ublížil keby sme to niekde posunuli.. pred pár rokmi sme prerušili kontakt, teda prestali sme sa stretávať občas sa ešte ozval cez sms ako sa mám a tak. A nedávno mi napísal s tým, že mi musí niečo povedať, že sa ide ženiť a že by sa do mnou rád porozprával. Ja neviem čo si mám o tom myslieť.
Ma pocit, ze medzi vami ostali nejake veci nevysvetlene, tak to chce napravit, aby sa mohol spokojne a s cistym stitom posunut v zivote dalej.
Chce to uzavrieť alebo ti ponúkne poistku.
asi by som to neriešila,,,zaželala všetko dobré k svadbe a dala mu najavo, že už niekoho máš...
panbože, samostatne myslieť dokážeš snáď aj bez MK, zvlášť v takejto jednoduchej situácii... Čo si máš o tom myslieť? No to, čo ti napísal: že ti musí niečo povedať, že sa ide ženiť a že by sa s tebou rád porozprával. Čo iné?
Počkaj na rozhovor a uvidíš.. nečakaj však romantiku, proste to ber pragmaticky..
To je teda veľmi dôležitá info pre teba. Nechcel ti ubližovať a teraz ťa čo, na svadbu ide pozvať? :D
Ja by som ani nešla na stretnutie, čo chce môže napísať...
chce ti povedat, ze ta roky tajne lubil a ci sa spolu nevyspite, aby mal este pred manzelstvom splneny sen a ostali mu pekne spomienky do zvysku zivota ... leda zeby to tak nebolo a chcel sa len pochvalit a ponuknut ti miesto druzicky, alebo proste ta chce posledny krat vidiet, nez vpadne do chomuta.
mysliet..no, ze sa chce s tebou porozpravat a dozvies sa az po rozhovore o co mu realne ide